Skocz do zawartości

Pełnia Inezki;))))

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1. Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? Wokół czego ciągle się kręcę? Rydwan..

pędzę za bardzo do przodu, często zrywami, chyba bywam zbyt nerwowa

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? Mag

do flirtowania, naginania rzeczywistości??

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? Koło Fortuny

bardzo zmiennie, przynosi niespodziewane wydarzenia

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? 5 denarów

ubóstwo emocjonalne, fakt, ze jest mi ciągle źle...

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. poprzez sny)? As Denarów 6 Denarów

że mam szansę na wzajemność, ze otrzymam to, czego pragnę, że w końcu to ja przestanę być tą stroną, której bardziej zależy

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia? 9 pucharów

być może moim złudzeniem jest fakt, ze samej będzie mi dobrze?

Suma całości Śmierć/Cesarz - chyba powinnam przejść transformejszyn i stać się bardziej zdecydowaną i pewna siebie

Suma wg HB Wisielec/Cesarzowa powinnam wyluzować, zmienić nastawienie, też j.w. stać się pewniejszą siebie

Napisano (edytowane)

1. Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? Wokół czego ciągle się kręcę? - Śmiało przesz do przodu w obliczu zmagań, problemów...stawiasz im czoła. Dlatego czasami jesteś zmuszona do przezwyciężenia wewnętrznych przeciwstawień, by wybrać Twoją własną drogę do celu..

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? Mag - A wystąpienia publiczne, operowanie słowem? Jesteś świadoma siebie, czy to jeśli chodzi o kwalifikacje, umiejętności, talenty, prezencję... Kształtujesz swoje życie odpowiedzialnie i zdecydowanie...pewnie stawiasz czoła przeciwnościom i osiągasz sukcesy.

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? Koło Fortuny - Cały czas się doskonalisz, rozwijasz..."los" konfrontuje Cię z wydarzeniami, których przezwyciężenie prowadzi do dojrzałości...większej samoświadomości, zrozumienia i większej siły.

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? 5 denarów - Lęk przed zaangażowaniem się, który wynika z przeszłości... Wzorce z przeszłości przenosisz na teraźniejszoć...boisz się ponownego zranienia.

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. poprzez sny)? As Denarów 6 Denarów - Jest początek czegoś, okazja do odnalezienia swojego szczęścia...usatysfakcjonującego i trwałego związku, ale to tylko szansa... Teraz trzeba z niej skorzystać :) To związek oparty na sprawiedliwej "wymianie", wzajemnym wsparciu, tolerancji i zrozumieniu...

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia? 9 pucharów - Że jest dobrze tak, jak jest. Ale z drugiej strony, może wydawać Ci się, że nie jesteś w stanie zaangażować się emocjonalnie w pewną relację, otworzyć się na drugą osobę...że ta druga osoba nie czuje tego samego, co Ty, że jest coś na zasadzie muru między Wami, co nie pozwala pogłębiać tej relacji...

Suma całości Śmierć/Cesarz - Powinnaś być bardziej stanowcza, patrzeć bardziej realistyczne, zachować spokój i trzeźwo oceniać sytuację, jak i również przyjrzeć się Twojej relacji z pewnym mężczynzą...

Suma wg HB Wisielec/Cesarzowa - Może potrzebny Ci jest czas introspekcji, poznania Twoich prawdziwych potrzeb... Ta karta zachęca do zmiany sposobu spojrzenia na sytuacje, odnalezienia przyczyny błędnego postrzegania pewnych rzeczy...

Edytowane przez maddie88
  • Lubię to! 1
Napisano

1. Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? Wokół czego ciągle się kręcę? Rydwan..

ciągle pędzisz i chcesz zmian, czegoś nowego

do filrtów

zmiennie

brak uczucia, ciągle masz niedosyt emocjonalny ciągle to nie to czego oczekujesz i szukasz

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. poprzez sny)? As Denarów 6 Denarów

że tylko odwzajamnione relacje są poczatkiem czegoś wartościowego, czyli zachowanie równowago w tym co dajemy

że dbrze Ci jest w obecnej sytuacji jak jest

Suma całości Śmierć/Cesarz - musisz sie zmienić oi to Ty powinnaś wymagać od innych być bardzie wyważona w swoich zachowaniach bardziej rozsadna i stawiać warunki , zadbać o swojaą stabbilizację na każdym poziomie

Suma wg HB Wisielec/Cesarzowa powinnać sie odciać i przemyśleć wszytko tak aby zadabać o samą siebie

Gość gość5
Napisano

Pełnia Inezki;))))

za szybko za nerwowo trzeba zwolnic

do flirtowania, ciagle poszukujesz czegos co da ci zadowolenie

sprawia, że wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie...

brak uczucia, wypalenie emocjonalne,

jesz szansa do otrzymania pomocy od kogos, lub w relacjach damsko-meskich pojawi sie ktos kto okaze tyle samo zainteresowania co ty.......

twoim złudzeniem jest chyba to,że jestes wsrod ludzi i powinno byc dobrze, a nie jest- tu chyba jest wydźwięk tej 5 denarów.......

Suma całości Śmierć/Cesarz - chyba w tobie zajda powazne zmiany, ktore sprawia, że bedziesz pewna tego czego chcesz

Suma wg HB Wisielec/Cesarzowa -tu trzeba sie zastanowić. albo po prostu przewrocic swoj swiat do gory nogami i miec plan na to co dalej......

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

pędzę za bardzo do przodu, często zrywami, chyba bywam zbyt nerwowa - Chyba za dużo nerwów,tak bardzo chciałam, żeby sprawy poszły szybciej do przodu...

do flirtowania, naginania rzeczywistości?? lubię sobie miło poflirtować,to prawda, poza tym w tym Magu to zamiłowanie do pewnego Kogoś....

bardzo zmiennie, przynosi niespodziewane wydarzenia - zmienność myśli i nastrojów...

ubóstwo emocjonalne, fakt, ze jest mi ciągle źle... - tak........ciagle mi źle....choć wydaje się,że jest ok,bo się dużo smieję, ale serce krwawi...

że mam szansę na wzajemność, ze otrzymam to, czego pragnę, że w końcu to ja przestanę być tą stroną, której bardziej zależy - nie wiem,może ta szansa przede mną?

być może moim złudzeniem jest fakt, ze samej będzie mi dobrze? moje złudzenie : że umiem być szczęśliwa...