zakretka23 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Zadałam pytanie jaką powinnam przyjąć postawę w pracy po zmianach, które nastąpiły ? Została zrobiona po cichu za plecami reorganizacja w firmę, gdzie wiele osób zostało bardzo nieuczciwie potraktowane. Diabeł, Cesarz, Królowa Monet Karty pokazały ukryte nieuczciwe działania, zmieniające dotychczasowe zasady w firmie. Nastał czas chaosu, a moja firma zamieniła się w jeden wielki burdel. Karty radzą bym uzbroiłam się w cierpliwość i wytrzymałość, realizowała swoje cele. Cytuj
kirsty16 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Nie wydaje mi się aby karty zalecały cierpliwość. Masz coś z tym aktywnie zrobić. Nie być pasywną. Albo wziąć sprawy w swoje ręce, albo odejść. Diabeł Cesarz Królowa monet=Diabeł ---Słońce Głupiec Sprawiedliwość --------Słońce Sprawiedliwość ---------------Moc Jak widać, sprawa domaga się sprawiedliwości, oraz energii, żeby nie zostawić jej w tym stanie. Cytuj
zakretka23 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 Tak myślałam, że może użyć ukrytych bardzo silnych wpływów. Cytuj
kirsty16 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Tak myślałam, że może użyć ukrytych bardzo silnych wpływów. Oj Słońce zdecydowanie pokazuje Ciebie jako źródło impulsu/energii. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Nie wydaje mi się aby karty zalecały cierpliwość. Masz coś z tym aktywnie zrobić. Nie być pasywną. Albo wziąć sprawy w swoje ręce, albo odejść. Diabeł Cesarz Królowa monet=Diabeł ---Słońce Głupiec Sprawiedliwość --------Słońce Sprawiedliwość ---------------Moc Jak widać, sprawa domaga się sprawiedliwości, oraz energii, żeby nie zostawić jej w tym stanie. przepraszam, ale nie kumam tych piramidek... możesz to wytłumaczyć, bo już któryś raz to widzę, a ja nie wiem o co chodzi.... a faktycznie one dużo mówią... Cytuj
zakretka23 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 No nie wiem hehehe moja motywacja spadła poniżej zera !!! Cytuj
kirsty16 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 przepraszam, ale nie kumam tych piramidek...możesz to wytłumaczyć, bo już któryś raz to widzę, a ja nie wiem o co chodzi.... a faktycznie one dużo mówią... Pod karty, które wyszły podkładasz Arkana Wielkie. Potem sumujesz wg planu:najpierw wszystkie trzy razem, potem dwie pierwsze, dwie środkowe i dwie ostatnie, a następnie sumujesz ze sobą po kolei te które wyszły w drugim rzędzie i tak dalej, aż dojdziesz do ostatniej karty. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/40880-sumowanie-kart-w-tarocie.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi