Skocz do zawartości

Przyszła firma... :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Obecnie szukam pracy i tak sobie pomyślałam, że zapytam kart, w jakiej firmie ją znajdę :) Jestem po ekonomii i składam CV do miejsc związanych z moim profilem...

Gwiazda, Rydwan (odpowiedź), tło: As Pucharów, Królowa Buław, 2 Kielichów, Cesarz - Ta Gwiazda to taka mało ekonomiczna jest ;) Ale na jedną firmę wypadła mi nawet jako sygnifikator... To może być np.: budynek urządzony z gustem, robiący wrażenie... Dla mnie to też firma mająca kontakt z zagranicą (do takich składam); odnajdę się w niej, obowiązki będą mi odpowiadać, jak i również atmosfera będzie ok... Coś mi się wydaje, że mój przełożony będzie całkiem w porządku... Chociaż to dziwne ;):mysli:

A Waszym zdaniem? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Napisano

Mam wrażenie, jakby ta firma była gdzieś oddalona od Ciebie, będzie posiadała kilka oddziałów albo wydziałów ale z mocnymi kontaktami. Pracownicy i właściciele szanują sie tam nawzajem, ale również wymagają od siebie profesjonalizmu i korzystnego dzialania na rozwoj firmy. Dostaniesz się tam na stanowisko osoby, która odeszła sama.

Napisano
Mam wrażenie, jakby ta firma była gdzieś oddalona od Ciebie, będzie posiadała kilka oddziałów albo wydziałów ale z mocnymi kontaktami. Pracownicy i właściciele szanują sie tam nawzajem, ale również wymagają od siebie profesjonalizmu i korzystnego dzialania na rozwoj firmy. Dostaniesz się tam na stanowisko osoby, która odeszła sama.

Mieszkam w mieście, w którym aż takiego kapitału nie ma ;) Więc tak ok. 20 km zapewne jest oddalona ;) Dziękuję, Oramine :)