roxa79 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Dzisiejszej nocy śniły mi się wypadające zęby. Stałam sama gdzieś przy bramie na podwórku (ale w miejscu którego nie znam) było to w dzień, miałam podstawioną dłoń pod brodę a w nią wypadały mi wszystkie zęby. Nie było w moim śnie krwi , tylko te wypadające zęby. Gdy wszystkie zęby mi już wypadły, próbowałam je z powrotem powkładać w dziąsła, ale robiłam to nieudolnie. W miejsce jedynek i innych zębów, które powinny być z przodu wsadzałam te, które były na tyle szczęki i dziwiłam się, że nie chcą wejść, że są zbyt duże. Próbowałam nawet wsadzić ząb, który był już bardzo zepsuty. Ale one się nie trzymały. I w zasadzie na tym skończył się ten dziwny sen. Proszę o zinterpretowanie mojego snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Witam wypadajace zeby to nie jest dobry symbol, moze oznaczac jakies nieszczescia, straty, bedziesz chciala walczyc o swoje szczescie, ale bedziesz to robila nieudolnie, nie da sie juz zmienic pewnej sytuacji, szczegolnie zepsute zeby ostrzegaja przed porazka. Mam nadzieje jednak , ze wszytsko bedzie dobrze , pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
roxa79 Posted January 26, 2009 Author Share Posted January 26, 2009 Jak narazie wszystko jest ok. Miejmy nadzieję, że dalej też tak będzie Dziękuję bardzo za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts