Skocz do zawartości

Poszukiwany partner

joannalp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Jakiego partnera szukam? Słońce

2. Dojrzałość i gotowość do związku. 10 denarów

3. Co chce otrzymać? Rycerz kielichów

4. Czego się obawiam? Paź kielichów

5. Przeszkoda Gwiazda

6. Co mi pomoże?Rada Wisielec

7. Co trzeba zrobić żeby znaleźć partnera? 6 kielichów

1. Szukam kogoś oddanego, ciepłego i otwartego

2. Tak i bardzo chcę się ustatkować

3. Lojalność, oddania...(bardzo podobają mi się wojskowi;p)

4. Niedojrzałości

5. hmmm...to mi się skojarzyło z "gwiazdowaniem"...więc może wygórowane wymagania??

6. Należy przeczekać...nic na siłę

7. Przy tym wisielcu wydaje mi się że powinnam wyciągnąć wnioski z przeszłości i uczyć się na błędach

Będę wdzięczna jak ktoś spojrzy na moją interpretacje:)

Napisano (edytowane)

1. Jakiego partnera szukam? Słońce - ciepłego, takiego co obdarzy Cię uczuciem

2. Dojrzałość i gotowość do związku. 10 denarów chcesz stablizacji jesteś na to gotowa

3. Co chce otrzymać? Rycerz kielichów miłość taką romantyczną ze świecami wieczorem i płatkami róź

4. Czego się obawiam? Paź kielichów że to nie jest to czego chcesz że nie zauważysz swojej szansy a jest ona tuż obok ?

5. Przeszkoda Gwiazda zbyt masz wygurowane wymagania patrzysz trochę przez różowe okulary wszystko masz wyidealizowane

6. Co mi pomoże?Rada Wisielec popatrzenie na wszystko z dystansem

7. Co trzeba zrobić żeby znaleźć partnera? 6 kielichów on chyba jest już tylko trzeba dobrze papatrzeć wkoło :) otworzyć się na relacje ciepłe przyjacielskie a z nich moze coś wyniknąć :)

Edytowane przez anais_33
Napisano

1. Jakiego partnera szukam? Słońce

2. Dojrzałość i gotowość do związku. 10 denarów

3. Co chce otrzymać? Rycerz kielichów

4. Czego się obawiam? Paź kielichów

5. Przeszkoda Gwiazda

6. Co mi pomoże?Rada Wisielec

7. Co trzeba zrobić żeby znaleźć partnera? 6 kielichów

Przy poszukiwaniu nie dbaj o to co powiedzą inni. Obawiasz, ze sie mężczyzna bedzie zbyt niedojrzały, mało zdecydowany a szukasz właśnie zdecydowanego, ciepłego, który Cie wesprze i da poczucie bezpieczeństwa. Gotowość do związku ale zbytnio nie idealizuj przyszłego partnera. Myśl realnie o człowieku z krwi i kości a nie rycerzu na białym koniu :]

Napisano

Poszukujesz partnera, ktory umie sie cieszyc z zycia, umie czerpac radosc z chwili, w ktorej zyjecie. Moze nie nawet beztroski jest, bo to w koncu nie w Glupcu Ci sie ukazal, ale jednak taki, ktory przyjmuje zycie razem ze wszystkim, inclusive z cieniami, smutkami, problemami. Pan cieply, z poczuciem humoru, taki ktory i da poczucie bezpieczenstwa i przytuli i rozsmieszy w razie potrzeby.

Twoja gotowosc jest. Masz solinde podstawy w sobie, aby budowac na nich szczesliwy i dojrzaly zwiazek.

Co chcesz otrzymac? Uczucie. Pana, ktory bedzie o Ciebie zabiegla i okazywal Tobie, ze jestes dla niego najwazeniejsza i ze Cie kocha, zebys nie musiala sie domyslac, czy tak czy nie... Chcesz czuc sie adorowana.

Obawiasz sie, ze Twoje oczekiwania spelzna na niczym, ze okaza sie jedynie nierealnym marzeniem, fantazja. Ze takiego mezczyzny, jak sobie wymarzylas, nie istnieje poza Twoja fantazja.

Przeszkoda moga byc Twoje nierealne oczekiwania wobec partnera. Niestety tak to jest przy Gwiezdzie. Milosc, ktora nie ma szansy bytu, bo obiekt nie istnieje.

Co moze Ci pomoc? Ano calkowita zmiana podejscia do sprawy. Wisielec wskazuje na koniecznosc obrotu w oczekiwaniach, dzialaniach, sposobie myslenia o cale 180°... Z Wisielca, jak zsumujesz, masz Cesarzowa, czyli jest szansa... Ale najpierw Wisielec... zmiana postawy.

Co pomoze Ci znalesc tego jedynego? No moze pomysl nieco o sobie. Ja w tych 6 Kielichach widze zadbanie w pierwszej kolejnosci o siebie. Tu moze byc np. powrot do swoich marzen, pasji z przeszlosci i robienie tego. To sprawi, ze bedziesz szczesliwsza i bedziesz tym szczesciem promieniowala. A to przyciaga ludzi. W tym mezczyzn. W tym tego jedynego. ;)