miistakke Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 nie widziałam się z nią długo, ostatnio się spotkałyśmi:) jakie były jej odczucia na spotkaniu? PAŹ MIECZY-3BUŁAW-DIABEŁ Raczej dobre, tylko ten diabeł jakby mi zazdrościła? Jak mnie odebrała? RYCRZ BUŁAW-9BUŁAW-RYDWAN że dużo się dzieje w moim zyciu i moze jestem przemęczona Jakie były jej odczucia po spotkaniu? RYCERZ MIECZY-CESARZOWA-UMIARKOWANIE w porządku, ale bez fajerwerków Jakie są jej myśli o mnie teraz? PAŹ MONET-3KIELICHÓW-7BUŁAW Że jestem zdecydowana i realizuje swoje cele Cytuj
Gość Amfora Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 jakie były jej odczucia na spotkaniu? Nie nagadała sie z Tobą, nie wszystko obgadała, Może nie dałaś jej dość dobrze do słowa i stąd ten Diabeł. Jak mnie odebrała? Aktywna, zdecydowana osoba, zawsze gotowa do działania, zaangażowana w wiele spraw i masa planów. Jakie były jej odczucia po spotkaniu? Oderwała sie troche od szarej codzienności, coś nowego, innego, miłego :] Jakie są jej myśli o mnie teraz? Że jesteś pewna siebie, zdeterminowana, ciagle sie rozwijasz (uczysz), ale i korzystasz z życia :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi