Skocz do zawartości

karty na jutro+weryfikacja :)

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

karty ciągnęłam z netu ,nie wiem na ile są wiarygodne no ale jutro to się okaże ;)

Przedwczoraj X zapytał mnie czy pomogę mu w porządkach takich gruntownych w domu .

Bardzo lubię pomagać więc się godziłam i wstępnie umówiliśmy się na jutro ale czekam jeszcze na potwierdzenia tego.

W związku z tym zadałam kartom 2 pytania:

1.Czy jutro spotkam się z tą osobą ?

Koło fortuny Moc Cesarzowa -wydaj mi się z tak, koło fortuny jako pozytywna informacja ,moc -w tym przypadku kojarzy mi się z robieniem czegoś z przyjemnością bez większego wysiłku , no cesarzowa ..być może to właśnie ja :)

2.Co będę jutro robiła ? zadałam w ten sposób to pytanie żeby nie wynikało bezpośrednio z poprzedniego .

Śmierć Rydwan Umiarkowanie tutaj pierwsze co mi przyszło na myśl to : Śmierć jako jakaś przemiana ,transformacja czyli ewidentnie gruntowne sprzątanie , do tego rydwan czyli aktywność no i umiarkowanie -czyli ostatecznie porządek :D

taka jest moja wizja interpretacji tych kart ,jeśli się mylę to byłabym wdzięczna za naprowadzenie na właściwe znaczenie. Jutro oczywiście zweryfikuję całą sytuację ;)

pozdrawiam :uscisk:

Napisano

nikt nie pomógł ...ale to nic ,pisałam że zweryfikuję wiec proszę :

1.Czy jutro spotkam się z tą osobą ?

Koło fortuny Moc Cesarzowa w tej sytuacji koło znaczyło zaskoczenie ,ponieważ X zadzwonił wczoraj aby umówić się na jeszcze na wczorajszy wieczór który uważam za bardzo udany... a cesarzowa to najprawdopodobniej jego mama z którą przy mnie umówił się na dziś. Ale ogólnie karty już nie pierwszy raz pokazały mi jego mamę właśnie w cesarzowej.

2.Co będę jutro robiła ?

Śmierć Rydwan Umiarkowanie i tu by się zgadzało , bo z nadmiaru energii wysprzątałam całe mieszkanie ale własne ;)

Napisano

uuu lenka nie zauwazyłam wpisu a chetnie bym pomogła :)) Nasptępnym razem

Napisano

nic się nie stało że nikt nie pomógł :) nie było to bardzo ważne pytania,staram się poznać znaczenie każdej karty na podstawie własnych zdarzeń ,sytuacji itp. -stąd takie właśnie pytania ;)

Gość gość5
Napisano

ja tez nie widziałam- nastepnym razem stawiaj wykrzykniki :)