Lenka10 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 karty ciągnęłam z netu ,nie wiem na ile są wiarygodne no ale jutro to się okaże Przedwczoraj X zapytał mnie czy pomogę mu w porządkach takich gruntownych w domu . Bardzo lubię pomagać więc się godziłam i wstępnie umówiliśmy się na jutro ale czekam jeszcze na potwierdzenia tego. W związku z tym zadałam kartom 2 pytania: 1.Czy jutro spotkam się z tą osobą ? Koło fortuny Moc Cesarzowa -wydaj mi się z tak, koło fortuny jako pozytywna informacja ,moc -w tym przypadku kojarzy mi się z robieniem czegoś z przyjemnością bez większego wysiłku , no cesarzowa ..być może to właśnie ja 2.Co będę jutro robiła ? zadałam w ten sposób to pytanie żeby nie wynikało bezpośrednio z poprzedniego . Śmierć Rydwan Umiarkowanie tutaj pierwsze co mi przyszło na myśl to : Śmierć jako jakaś przemiana ,transformacja czyli ewidentnie gruntowne sprzątanie , do tego rydwan czyli aktywność no i umiarkowanie -czyli ostatecznie porządek taka jest moja wizja interpretacji tych kart ,jeśli się mylę to byłabym wdzięczna za naprowadzenie na właściwe znaczenie. Jutro oczywiście zweryfikuję całą sytuację pozdrawiam Cytuj
Lenka10 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Napisano 1 Grudnia 2012 nikt nie pomógł ...ale to nic ,pisałam że zweryfikuję wiec proszę : 1.Czy jutro spotkam się z tą osobą ? Koło fortuny Moc Cesarzowa w tej sytuacji koło znaczyło zaskoczenie ,ponieważ X zadzwonił wczoraj aby umówić się na jeszcze na wczorajszy wieczór który uważam za bardzo udany... a cesarzowa to najprawdopodobniej jego mama z którą przy mnie umówił się na dziś. Ale ogólnie karty już nie pierwszy raz pokazały mi jego mamę właśnie w cesarzowej. 2.Co będę jutro robiła ? Śmierć Rydwan Umiarkowanie i tu by się zgadzało , bo z nadmiaru energii wysprzątałam całe mieszkanie ale własne Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 uuu lenka nie zauwazyłam wpisu a chetnie bym pomogła ) Nasptępnym razem Cytuj
Lenka10 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Napisano 1 Grudnia 2012 nic się nie stało że nikt nie pomógł nie było to bardzo ważne pytania,staram się poznać znaczenie każdej karty na podstawie własnych zdarzeń ,sytuacji itp. -stąd takie właśnie pytania Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 ja tez nie widziałam- nastepnym razem stawiaj wykrzykniki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi