Skocz do zawartości

Na znajomosc - za Las Meninas :)

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak on chce, zeby wygladala nasza znajomosc.

1. Symbolizuje pytanie - XVIII Ksiezyc

Wyglada to tak, jakby sam nie wiedzial, czego chce, bal sie tej znajomosci albo postrzegal jako cos odleglego i nierealnego. Taka tam znajomosc w necie.

2. Przeszkody - 8 Monet

Jego praca.

3. Dobry wplyw - 3 Bulaw

Ze mieszkam za granica i sie nie mamy szansy poznac osobiscie? Hmm...

4. Nadzieje - VIII Sprawiedliwosc

Ze znajomosc bedzie mozna latwo kontrolowac, ze nie zdziczeje w zadnym kierunku. Ze ja bede dawac z siebie dokladnie tyle, ile on i ani grama wiecej. Jak rowniez nie bede miala oczekiwan.

5. Leki - Krol Monet

Nie wiem. Jakby tu albo jego praca albo jego zbyt praktyczne podejscie, ktore mu mowi, ze i tak nici z takiej znajomosci, bo jego zmysl praktyczny mu to przekresla.

6,7. Dodatkowe informacje, ktore należy wziac pod uwage - VI Kochankowie, As Bulaw ---> VII Rydwan

Ze sie waha, ze moze i nawet widzialby szanse na fajna znajomosc, ale woli zwiac.

8. Odpowiedz - 2 Bulaw + 10 Bulaw + XVII Gwiazda ---> VII Rydwan

No na razie ta znajomosc to dla niego za duzo. Ewentualnie moze cos na przyszlosc. Na te chwile raczej wieje.

Jak postrzega znajomość ze mną?

1. Symbolizuje pytanie - Krolowa Kielichow + 3 Kielichy ---> III Cesarzowa

Postrzega mnie przede wszystkim w kontekscie moich dzieci (3 Kielichy - 3 moje corki), ze jestem kobieta z trojka dzieci, matka. I przez taki pryzmat mnie chyba ocenia.

2. Przeszkody - 5 Mieczy

Zaklada z gory, ze ta znajomosc nie ma sensu. Ewentualnie moze chodzi o to, ze nasz kontakt jest zdawkowy i krotki.

3. Dobry wplyw - IX Eremita

Nie mam pojecia, jak to czytac. Eremita jako dobry wplyw. Ze co? Ze dobrze, ze jestem sama? Czy ze on uwaza, ze jest taki powazny. Nie wiem, nie czuje tego na tym miejscu.

4. Nadzieje - 10 Mieczy + As Kielichow ---> XXI Swiat

Ze znajomosc mimo wszystko ruszy do przodu. Ze cos sie zadzieje.

5. Lek - Krolowa Monet + XIV Umiarkowanie ---> X Kolo Fortuny

Ze sie przy mnie zanudzi jako przy tej Krolowej Monet. Albo ze ja nie bede chciala jakiejs fajniejszej znajomosci i zwieje.

6,7. Dodatkowe info - 10 Monet, 9 Kielichow ---> XVII Gwiazda

Ze ogolnie jest baza do fajnej znajomosci, bo lubimy ze soba gadac.

8. Odpowiedz - Paz Kielichow + 9 Monet, III Cesarzowa ---> XIV Umiarkowanie

No tu mozliwa chyba przyjazn jest.

Moze ktos rzuci okiem? :serduszka:

Napisano

Chyba sam do końca nie wie... Takie błądzenie po omzacku

2. Przeszkody - 8 Monet

Związane z pracą

3. Dobry wplyw - 3 Bulaw z obu stron podchodzenie do relacji w sposón poważny takie dalekosiężne plany

Na coś uczciwego na solidnych podstawach nie tylko motylki w brzuchu

5. Leki - Krol Monet

ze to wpłynie na stan majętnośći Pana?

6,7. Dodatkowe informacje, ktore należy wziac pod uwage - VI Kochankowie, As Bulaw ---> VII Rydwan

Chce żeby się działo, zeby było aktywniej. Spotkania jakieś się szykują

żeby sie rozwijała tylko ostrożnie żeby go zbyt nie przytłoczyła

Postrzega mnie przede wszystkim w kontekscie moich dzieci (3 Kielichy - 3 moje corki), ze jestem kobieta z trojka dzieci, matka. I przez taki pryzmat mnie chyba ocenia. zgadzam sie z Toba

2. Przeszkody - 5 Mieczy

no boi sie ze dostanie po uszach ze przegra i nic z tego nie wyjdzie

to ze pdchodzi do tego rozumowo i z cierpliwością

Ze znajomosc mimo wszystko ruszy do przodu. Ze cos sie zadzieje. zgadzam się z Toba

jest stabilnie i fajnie ale trochę za dużo tu kontroli i panowania nad sobą i boi się ze poza te ramy to nie pojdzie

Jest potencjał na związek on czuję się zadowolony z tej znajomosci

jesteś dla niego ważną kobietą jest miło i ciepło bardzo stabilnie

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Wyglada to tak, jakby sam nie wiedzial, czego chce, bal sie tej znajomosci albo postrzegal jako cos odleglego i nierealnego. Taka tam znajomosc w necie. --> Według mnie ma bardziej obawy, niż nie wie, czego chce. Lęki o to, jak znajomość wpłynęłaby na jego dotychczasowe życie, gdyby chciał ją pogłębić. Jesteś za granicą...

2. Przeszkody - 8 Monet

Jego praca. Dokładnie - praca.

3. Dobry wplyw - 3 Bulaw

Ze mieszkam za granica i sie nie mamy szansy poznac osobiscie? Hmm... Jest między wami duża odległość, więc nic bardzo szybko i spontanicznie nie wyjdzie, on ma bezpieczny grunt pod nogami. Decyzje będą przemyślane i dokładnie określone.

Ze znajomosc bedzie mozna latwo kontrolowac, ze nie zdziczeje w zadnym kierunku. Ze ja bede dawac z siebie dokladnie tyle, ile on i ani grama wiecej. Jak rowniez nie bede miala oczekiwan. Tak - ontrola, równowaga w braniu i dawaniu i racjonalne, trzeźwe podejście do relacji. Jak będziesz wiedziała, na czym stoisz, to i oczekiwania będą proporcjonalne.

5. Leki - Krol Monet

Nie wiem. Jakby tu albo jego praca albo jego zbyt praktyczne podejscie, ktore mu mowi, ze i tak nici z takiej znajomosci, bo jego zmysl praktyczny mu to przekresla. Mnie się od razu nasunęła myśl, że boi się stracić to, co ma (praca, ustabilizacja, bezpieczeństwo finansowe, przewidywalność każdego dnia). Myśli też bardzo praktycznie, odpowiedzialnie i chyba trochę egoistycznie.

Ze sie waha, ze moze i nawet widzialby szanse na fajna znajomosc, ale woli zwiac. Waha się, bo ma przeczucie/wie, że byłaby to bardzo fajna znajomość, ale jego zachowawcze podejście go blokuje i tu właśnie jest ta ucieczka...

No na razie ta znajomosc to dla niego za duzo. Ewentualnie moze cos na przyszlosc. Na te chwile raczej wieje. On chciałby, żeby zostało tak jak jest, bez zobowiązań. Bo go to przerośnie, wydaje mu się, że będzie ciężkie. Ale nadzieje ma, że może kiedyś, rozmyśla o tym...

Postrzega mnie przede wszystkim w kontekscie moich dzieci (3 Kielichy - 3 moje corki), ze jestem kobieta z trojka dzieci, matka. I przez taki pryzmat mnie chyba ocenia. Zgodzę się i dodam, że też ocenia jako kobietę ładną, atrakcyjną, łagodną, cierpliwą, ciepłą ;)

2. Przeszkody - 5 Mieczy

Zaklada z gory, ze ta znajomosc nie ma sensu. Ewentualnie moze chodzi o to, ze nasz kontakt jest zdawkowy i krotki. Mhm.. i że jest na straconej pozycji albo może, ze ktoś odwróciłby się od niego, jakby podjął taką decyzję?

Nie mam pojecia, jak to czytac. Eremita jako dobry wplyw. Ze co? Ze dobrze, ze jestem sama? Czy ze on uwaza, ze jest taki powazny. Nie wiem, nie czuje tego na tym miejscu. Chyba chodzi o to, że jesteś sama z dziećmi, bez męża. Że nie byłby kochankiem.

Ze znajomosc mimo wszystko ruszy do przodu. Ze cos sie zadzieje. Tak.

Ze sie przy mnie zanudzi jako przy tej Krolowej Monet. Albo ze ja nie bede chciala jakiejs fajniejszej znajomosci i zwieje.Może nie tyle zanudzi, ale że go nie zechcesz ;) i że będziesz chciała powoli rozwijać znajomość, nie rzucać się od razu na głęboką wodę/nie chcesz większych zmian, bo jest dobrze, jak jest.

Ze ogolnie jest baza do fajnej znajomosci, bo lubimy ze soba gadac. Tak, dobrze się dogadujecie.

No tu mozliwa chyba przyjazn jest. Przyjaźń, dobra, fajna i trwała relacja.

Moze ktos rzuci okiem? :serduszka:

Jestem pod wrażeniem Twojego obiektywizmu w rozkładzie, który Ciebie dotyczy. Patrzysz tak jak ja, osoba postronna. Nie dodajesz, nie ujmujesz - trafiasz w sam środek ;)

Napisano

Dziekuje kochane... Dziekuje LasMeninas... :bukiet: Dziekuje Linkinio... :bukiet:

Bardzo pomocne sa Wasze interpretacje. Rozklad byl robiony w Andrzejki, wiec dla mnie dodatkowo wazny.

Dodam od siebie co do punktu 5...

Pan nie ma sie absolutnie czego obawiac... bo ja jestem osoba dumna i nigdy nikogo nie obciazalam swoimi finasami, rowniez swojego meza... wiec znajomego tym bardziej... czy kimkolwiek by dany mezczyzna dla mnie nie byl.

Nawet swojego meza zwolnilam z placenia alimentow, skoro sie do tego nie poczuwa... bo po prostu... dopoki moge sama... zrobie to sama... i tyle.

Wiec zachowawczo mozna owszem, wszystko... ale ja potrafie utrzymac siebie i dzieci sama, wiec nikt na swiecie nie musi sie tu jakos spinac, ze mu wleze na glowe... tym bardziej ten pan tu... :)

Jak wyzej... lubie go bardzo, cenie, szanuje itd... ale nie wyobrazam sobie kogokolwiek sie uczepic czy tez wymagac jakis, nie wiem... wsparc finansowych... itd...

No ale dobra... pozyjemy, zobaczymy... :) Na razie koncentruje sie na swoim zyciu a w nim sie duzo dzieje... :)