aquarius8 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 To snilo mi sie nie raz. Moze sen ten nie jest za kazdym razem taki sam, ale ogolnie chodzi o to samo. Jestem u siebie w rodzinnym domu. Jestem tam sama. Przypominam sobie, ze nie zamknelam drzwi na klucz. Troche sie boje i ide to zrobic. Okazuje sie, ze cos jest nie tak z zamkiem, rusza sie i wystarczy tylko pchnac drzwi od zewnatrz i beda otwarte. Ogarnia mnie paralizujacy irracjonalny strach, ze ktos zaraz te drzwi otworzy, nawet nie boje sie konkretnie jakiejs osoby, boje sie, ze cos sie stanie. Prosze kogos o pomoc w interpretacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 hej, wydaje mi się, że może to świadczyć o twojej nieufności wobec otaczającego cię świata. Dom we śnie często symbolizuje umysł. Wolisz się nie otwierać na otoczenie, bo nie wiesz co mogliby narozrabiać ewentualni goście wtajemniczeni w twoje myśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts