Skocz do zawartości

JAK spedze Sylwka

mała24/5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

4monet,giermek denarów, smierc

Raczej bedzie to domówka -4 denarów chyba to oznacza. po rycerzu denarów spodziwałabym sie tego ze bedzie sie powoli rozkrecać :P dlugo ze nie bedzie na poczatku ciekawie i bedzie chyba mi sie nudzic!! na koncu smierc -chyba tak wejde w poczatke nowego roku

Zapytałam tez z kim spedze sylwka wyszły karty słońce 3 pucharów cesarz w towarzystwie fajnych wesołych ludzi i zmeżczyną moze gospodarzem zabawy raczej te karty mnie zdiwły. Bo czuje ze bede siedziec w domu i te pierwsze karty bardziej mi sie wydaja realne... słonce i 3 pucharów wesołe zparzyjaźnione towarzystwo i meżczyzna na koncu rozkałdu z którym bede albo który bedzie organizatorem tej imprezy. A mzoe ja nie bede sie tam dobrze bawic i to mowi pierwszy rozkklad

Napisano

w zasadzie to się zgadzam :D moze bcy tam z Toba jakas przyjacilka lb przyjaciel bradzo bliski

Napisano

Szkoda, ze do Smierci nie dociagnelas jakiejs karty jeszcze. :) Bo to ogolnie oznacza calkowita transformacje/zmiane tego, co pokazywaly poprzednie karty.

4monet,giermek denarów, smierc ---> suma (HB) XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Ogolnie tu wyglada na siedzenie w domu, ewentualnie takie nudzenie sie troche. Moze cos tam pojawi sie na horyzoncie, nie wiem, mi to wyglada, ze bedziesz zajeta jakimis swoimi obowiazkami swoimi, moze domowymi, praca czy czymkolwiek, co bedzie wymagalo Twojej pilnosci, koncentracji, pracowitosci. I w Smierci pojawia sie jakas zmiana. Wlasnie nie wiadomo, w ktora strone.

Podsum mowi jednak o tym, zeby juz wczesniej zaplanowac cos, bo logiczne, ze bedziesz miala tylko to, co sobie wczesniej dokladnie przygotujesz. Tzn. jezeli nie wlozysz wysilku w jakies konkretne plany to sam sylwester Ci sie nie stanie ani nie ulozy. Nic spontanicznego Ci sie nie pojawi.

słońce 3 pucharów cesarz ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc

Nie wiem, mi skojarzylo sie, ze z przyjaciolmi albo z rodzina. :)

W sumie rodzina pasuje do tych 4 scian. Chyba, ze Smierc pokazuje wlasnie to, ze bedziesz siedziala w domu, zajeta soba i swoimi sprawami a ewentualnie ktos Cie odwiedzi. W kazdym razie, jezeli sobie nie zaplanujesz to mozesz liczyc tylko na to, ze cos Cie zaskoczy, ale co to bedzie, to roznie moze byc. Najlepiej cos poplanowac, o czym mowi pierwszy podsum: Gwiazda i Sprawiedliwosc.

Napisano

za mało czasu zeby cos zaplanowac czuje ze bede siedziec w domu. Nie ciagne sobie kart sama zuwazyłam ze jak robi mi to kolezanka to wychodza bardziej wiarygodne a juz z nia nie jestem na łaczu :D

• 2 miesiące temu...
Napisano

Przepraszam zapomnialam :P z znajomymi na osatatnia chwile bez planowania. powiedzieli ze jak nie przyjde to przyjada po mnie. Upiłam sie i to mocno. Był tez tam chłopak z którym chcieli mnie swatać ale ja nie bardzo chciałam... Juz później nie mogłam sie odczepić Znajomi bliscy imreza wesoła spiewawlismy cały czas ciagle to samo.

A i bardzo nie chiałam isc na ta impreze (domówke) wiec moze te pierwsze kart to pokazały...