kuras Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Musze oddac auto do autoryzowanego serwisu na zatwierdzenie a raczej na dopuszczenie do ruchu...rzucilem wiec karty, czym zakoncza sie moje oczekiwania na pomyslne zatwirdzenie i dopuszczenie do ruchu. calosc PAZ BULAW....10 MIECZY....SWIAT Zatwierdza, pozytywna wiadomosc w zasiegu, przebadaja, przeswietla na wskros, moze nawet cos drobnego znajda i poradza z czasem zrobic i puszcza w droge,,, Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 W 10 Mieczy masz przeglad calego auta... w Swiat go wypuszcza. 1 Cytuj
marta00200 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Witam czy ktoś postawi mi tarota? Marta 19.07.1992 Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 To nie ten dzial. O wrozbe mozesz poprosic tutaj. Prośby o wróżbę Zakladajac osobna dyskusje, nie podpinajac sie pod niczyj temat. Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 nie wiem czy to dluższa chwile nie potrwa ale smierc w podsumie jest mozliwe ze sprawe bedzie z głowy ) 1 Cytuj
kuras Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 WERYFIKACJA: Auto "przeswietlone" po dach.. ale wszystko pozytywnie i w droge... DZIEKUJE BARDZO ZA WASZA POMOC. PZDR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi