Gość e Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Dzisiaj wysłałam aplikację do Pracowni, która jest takim moim małym marzeniem... Jakoś ciekawość wzięła górę i zapytałam kart: Co pomyśleli w pracowni o mojej aplikacji? 4 Denary, 9 Buław, Mag suma Umiarkowanie i Kaplan Pomyśleli: Eh, kolejna osoba która szuka pracy, jednak chyba bardzo jej zależy na znalezieniu pracy. Odważna w tym co napisała. Ogólnie chyba takie pół na pół pozytywne odczucia. Eh, dla mnie to okropnie trudno sobie interpretować ): Proszę o pomoc i za każdą pomoc ogromnie dziękuję (: Edytowane 30 Listopada 2012 przez e Cytuj
alathea Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 a wyslalas jakies swoje prace (o ile dobrze zrozumialam) Twoj styl wydaje im sie troche ciezki, ale oryginalny - maja mieszane uczucia, czy z Toba nie porozmawiac/nawiazac wspolpracy PS a co robisz, jesli wolno spytac? bo to moze miec wplyw na szczegolowa interpretacje Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 hmm a widzieli Twoją aplikację?? Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 ze jestś oryginalną, osobą z doświadczeniem, asz cos w cv co Ciebie moze wyrozniac,moze zaintresowania i cos co przyciąga Cytuj
maddie88 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Wrażenie zrobiłaś pozytywne: że jesteś osobą, która zna swoją wartość, wie, że ma odpowiednie kwalifikacje na to stanowisko...i że jesteś zdeterminowana, nie popuścisz... Tylko problem w tym, że oni nie mają na razie środków na kolejny etat... Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) a wyslalas jakies swoje prace (o ile dobrze zrozumialam)Twoj styl wydaje im sie troche ciezki, ale oryginalny - maja mieszane uczucia, czy z Toba nie porozmawiac/nawiazac wspolpracy PS a co robisz, jesli wolno spytac? bo to moze miec wplyw na szczegolowa interpretacje Jestem architektem wnętrz. Tak prace wyslalam i napisalam dosyc szczerego maila... (; Z końcem grudnia kończy mi się umowa z obecna i wiem, że nie przedłuża mi umowy bo nie mają pieniędzy. Więc postanowiłam sprobowc i napisać do tej wymarzonej... Edytowane 1 Grudnia 2012 przez e Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) hmm a widzieli Twoją aplikację?? Tez na początku po rozłożeniu kart pomyślałam że możliwe, że jeszcze nie widzieli, a]le z drugiej strony nie zadałam kartom pytania: Czy widzieli moją aplikację? Wiec starałam się je interpretować zgodnie z zadanym pytaniem. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez e Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 ze jestś oryginalną, osobą z doświadczeniem, asz cos w cv co Ciebie moze wyrozniac,moze zaintresowania i cos co przyciąga Może coś w rym być bo to moje CV jest niestandardowe jeśli chodzi o formę graficzną i sposób przekazania moich umiejętności i doświadczenia. To nie jest biała kartka że zdjęciem i czarnym tekstem... (; Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Ze masz juz konkretne podstawy i wole dzialania z tym. Chcesz dzialac, masz ped ku temu i ogromny potencjal. Wg nich jest to dosyc ciekawa mieszanka, z ktorej, jezeli sie nad tym popracuje, moznaby wydobyc cos glebszego, ciekawszego. Takze ogolnie pozytywna ocena. Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 I jeszcze jedno. Skoro jestes architektem wnetrz, to tu ladnie to sie pokazalo. 4 Monety - mieszkania, wnetrza domow itp. 9 Bulaw to konkretne dzialania w zgodzie z intuicja, harmonia, zadowolenie a Mag to wiadomo, sztuczki rozne, naginanie rzeczywistosci, manipulacje. Co w kontekscie architektury wnetrz moze byc bardzo pozytywne. Umiarkowanie to zadowolenie. Papiez mozliwosc czegos glebszego. To tak dodatkowo, na marginesie, co mi sie teraz skojarzylo. Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Ze masz juz konkretne podstawy i wole dzialania z tym. Chcesz dzialac, masz ped ku temu i ogromny potencjal. Wg nich jest to dosyc ciekawa mieszanka, z ktorej, jezeli sie nad tym popracuje, moznaby wydobyc cos glebszego, ciekawszego. Takze ogolnie pozytywna ocena. Cieszę, że mają pozytywne odczucia. (: Kusi mnie aby zadać pytanie karton czy w ogóle coś mi odpiszą, ale wolę na dzień dzisiejszy pozostać w błogiej nieświadomości. (: Ja to bardzo bym chciała aby nade mną popracowali (; Cytuj
Vivere Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Co pomyśleli w pracowni o mojej aplikacji? 4 Denary, 9 Buław, Mag suma Umiarkowanie i Kaplan 4 den to karta zamknięcia, skąpstwa a 9 buław ostrożności, opóźnienia, odkładania na później. Wolę ( lepiej) przy tych kartach mysleć, że na czas wyjmowania kart adresaci jeszcze nie "pomyśleli" bo nie zdążyli otworzyć od Ciebie wiadomości. Bo jeśli już zdążyli zapoznać się to chyba są zamknięci, ostrożni wobec tych co pukają do ich drzwi. Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 I jeszcze jedno. Skoro jestes architektem wnetrz, to tu ladnie to sie pokazalo. 4 Monety - mieszkania, wnetrza domow itp. 9 Bulaw to konkretne dzialania w zgodzie z intuicja, harmonia, zadowolenie a Mag to wiadomo, sztuczki rozne, naginanie rzeczywistosci, manipulacje. Co w kontekscie architektury wnetrz moze byc bardzo pozytywne. Umiarkowanie to zadowolenie. Papiez mozliwosc czegos glebszego. To tak dodatkowo, na marginesie, co mi sie teraz skojarzylo. O JaCie, a ja właśnie nie wiedziałam jak zinterpretować tą 4 Denarów ale no tak ona oznacza dom a nie tylko zastój (: Dziękuję (: Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 zadałaś odpowiednie pytanie (tu się kryje też czy widzieli) jak dla mnie to po prostu jeszcze nie widzieli aplikacji w podsumie jest kapłanka a do tego 4 denarów i 9 buław ale zobaczą. Ja bym zapytała jak zareagują na moją alikacje ?? Czas przyszły a nie teraźniejszy ) Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Co pomyśleli w pracowni o mojej aplikacji?4 Denary, 9 Buław, Mag suma Umiarkowanie i Kaplan 4 den to karta zamknięcia, skąpstwa a 9 buław ostrożności, opóźnienia, odkładania na później. Wolę ( lepiej) przy tych kartach mysleć, że na czas wyjmowania kart adresaci jeszcze nie "pomyśleli" bo nie zdążyli otworzyć od Ciebie wiadomości. Bo jeśli już zdążyli zapoznać się to chyba są zamknięci, ostrożni wobec tych co pukają do ich drzwi. Tak też może być, z resztą to bardzo logiczne że są ostrożni bo jeśli kogoś zatrudniają to w niego inwestują i też chcą aby ten zatrudniony przynosił im korzyści. Wiadomo, że jeśli nie odpowiedzą to nic z tego nie będzie, ale tak czy siak nie żałuję (: Pewnie ile osób tyle interpretacji.A każda jest bardzo cenna. Dziękuję. Cytuj
Vivere Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 teraz doczytałam i myślę podobnie jak Selenit. Energia się nie zeszła w miejscu i czasie. Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 zadałaś odpowiednie pytanie (tu się kryje też czy widzieli) jak dla mnie to po prostu jeszcze nie widzieli aplikacji w podsumie jest kapłanka a do tego 4 denarów i 9 buław ale zobaczą. Ja bym zapytała jak zareagują na moją alikacje ?? Czas przyszły a nie teraźniejszy ) Ah, że w ten sposób. Tylko boję się, że jak zadam takie pytanie to od razu będzie w nich widać czy odpowiedzą czy nie a jeszcze trochę chcę się połudzić że odpowiedzą (; Cytuj
Gość e Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Poczekam trochę na to co przyniesie czas u zobaczymy... A jak nie wytrzymam to zadam takie pytanie jakie zasugerowałaś Selenit (: Kurczę ale jakoś zazwyczaj zadawalam właśnie pytania w formie przyszłej a teraz chyba z góry zalozylam że na pewno już przeczytali... Ale nic nie dzieje się przypadki podobno... (: Dziękuję (: Edytowane 1 Grudnia 2012 przez e Cytuj
Gość e Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 OooOoł.. zapomniałam... Przepraszam. Pracy nie ma - a minęło 2 miesiące więc chyba i tak nici z tego zbyt duża odległość czasu. Odzewu z pracowni też nie było. Aczkolwiek myślę, że powodem było zbyt małe doświadczenie oraz nieznajomość programu jaki u nich w pracowni jest używany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi