nirva2991 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 jutro gdzieś jadę dalej do znajomej konkretnie więc z ciekawości zapytałam się kart jak się będę bawić Kochankowie , 2 puchary , wisielec , 7 kiel no tak jakbym miała tam kogoś poznać ? i te 7 kiel czyli możliwe , że czegoś się napijemy zweryfikuję w poniedziałek Cytuj
LasMeninas Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 a tej koleżanki dawno nie widziałaś? To takie spotkanie po latach czy cuś? Ja widzę jakieś wspominanie, snucie planów miłe bardzo to spotkanie bedzie i zakrapiane alko też Cytuj
nirva2991 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 nie nie , widzimy się teraz co 2-3 tygodnie Cytuj
alathea Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Kochankowie - jakbys w zwiazku z tym wyjazdem musiala wybierac, podjac wazna decyzje a byla/jest w ogole mozliwosc, ze nie pojedziesz? albo troche opoznisz wyjazd? Edytowane 1 Grudnia 2012 przez alathea Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Ja widzę, ze zapomnisz o trudach dnia codziennego - rozkoszując się 3 lampkami wina. Myślę, ze po tej rozmowie spojrzysz na sprawy z innej perspektywy. Cytuj
maddie88 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Moim zdaniem pojedziesz I będzie udana zabawa Ja to widzę tak: Kochankowie = tutaj może będzie trzeba podjąć jakiś wspólny kompromis...np.: miejsce spotkania itp., 2 Kielichów = czas upłynie Ci na bardzo miłych rozmowach A Wisielec + 7 Kielichów = uważaj na odmiennie stany świadomości... Chyba szykuje się jakaś zakrapiana impreza Udanego weekendu )) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Pojedziesz i wyjazd będzie bardzo miły. Dużo rozmów, śmiechu, zabawy, ploteczek. Wydaje mi się, że dojdziecie z koleżanką na jakiś kompromis albo utwierdzicie się w waszej znajomości/przyjaźni, no i poleje się alkohol Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 uważaj, bo może być kac i to porządny, może plany wam się zmienią, może gdzieś wyjdziecie. Będzie miło,wesoło, plotki pogaduszki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Póki weryfikacji nie ma: zabawa przednia,miła,serdeczna, ale się upijesz moja droga i to mocno:lol: Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 dojechałam było bardzo miło , wyszłyśmy gdzieś , i w sumie tak jak powiedziała Inez było dużo % zaraz będę w sumie wracać do domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi