Vivere Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Raz po raz pojawiają się w mojej pracy informacje o zmianach, to powoduje brak poczucia bezpieczeństwa. Wszelkie ruchu zmierzają do zabierania etatów ( tak to w urzędach jest ) Tym razem zmiany dotyczą i mojego zakresu obowiązków a właściwie przyjdzie mi siąść na zupełnie innej "działce" - w której nie mam doświadczenia. Co mi przyniosą te zmiany? 1. Obecna sytuacja - Król Kielichów -jestem pełna niepokoju ale spotykam się z życzliwością, uznaniem i mam wsparcie u osób na wyższych- kierowniczych stanowiskach. 2. Co przed tobą ? 4 buław - podjęcie nowych zadań, które w rezultacie przyniosą mi raczej satysfakcję. Powinnam się na nowym odnaleźć. 3. Sedno sprawy 8 kielichów - odejście od zadań, które bardzo lubiłam do nieznanego, nowego. 4. Niedaleka przyszłość, Król Denarów - stanowisko, na które mnie delegują jest powszechnie uznane za trudne merytorycznie, więc nijako przyjdzie mi się zmierzyć z tym "awansem" 5. Rozwiązanie- As Buław, Cesarzowa, 6 mieczy,Rycerz Kielichów. Przyjdzie mi wykazać się, zakasać rękawy i godnie "zasiąść" do nowych zadań. Mam nadzieję, że poczuję się dobrze w nowej "tematyce",że polubię ? Proszę ślicznie o pomoc i rady. Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Raz po raz pojawiają się w mojej pracy informacje o zmianach, to powoduje brak poczucia bezpieczeństwa. Wszelkie ruchu zmierzają do zabierania etatów ( tak to w urzędach jest ) Tym razem zmiany dotyczą i mojego zakresu obowiązków a właściwie przyjdzie mi siąść na zupełnie innej "działce" - w której nie mam doświadczenia. Co mi przyniosą te zmiany? 1. Obecna sytuacja - Król Kielichów -chyba bardzo emocjonalnie podchodzisz do tego wszsytkiego 2. Co przed tobą ? 4 buław - bedzie dobrze, nowe wyzwania nowe zadania- ale takie, które przyniosa ci radosc 3. Sedno sprawy 8 kielichów - strach przed nowym, nieznanym ............. 4. Niedaleka przyszłość, Król Denarów - docenia twoje starania i działania..... 5. Rozwiązanie- As Buław, Cesarzowa, 6 mieczy,Rycerz Kielichów. z poczatku bedzie działanie, planowanie, krok do przodu i.... dasz rade, rycek kielichow w tym wypadku oznacza ze wszystko sie uspokoi ..bynajmniej jak dla mnie- poczujesz sie pewnie w nowej roli jak ten rycerz w siodle Proszę ślicznie o pomoc i rady. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 1. Obecna sytuacja - Król Kielichów - Emocjonalnie do tego podchodzisz,ale żle nie jest.Król kielichów daje przeświadczenie że sobie poradzisz,co by sie nie stało. 2. Co przed tobą ? 4 buław - Nowe zadania,dużo pracy, i stabilizacja. 3. Sedno sprawy 8 kielichów - Przywykłaś do tego co wykonywałaś wcześniej,nowych zadań wyobrazić sobie nie umiesz,i w swoje kompetencje nie do końca wierzysz.Poddaj sie losowi 4. Niedaleka przyszłość, Król Denarów - Świetnie! Wiele się nauczysz,pogłebisz wiedze.Pokażesz się jako właściwy człowiek na właściwym miejscu.Król jest konktny i rzeczowy. 5. Rozwiązanie- As Buław, Cesarzowa, 6 mieczy,Rycerz Kielichów. Świetnie sobie poradzisz.Dużo zapału który w sobie masz przełoży sie na szybkość pochłanianej przez Ciebie wiedzy.VI mieczy na chwile Cie zblokuje,pojawi sie myśl czy aby robisz wszystko dobrze,i z należytą starannością.W końcowym rozliczeniu jednak- poradzisz Sobie i z zmiany bedziesz zadwolona. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Obawiasz się nowego.Trochę się zasiedziałaś na obecnym stanowisku pracy i obawiasz się, czy dasz radę się przystosować do nowej sytuacji. Jednak obawy są bezpodstawne. Nie dość, że nowe obowiązki przyniosą ci radość to i szef cię doceni. Ogólnie sporo tu pozytywnej energii związanej z tą zmianą w pracy. 1 Cytuj
Vivere Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Napisano 1 Grudnia 2012 No właśnie, Tarot był dla mnie dość łaskawy tym razem. No cóż, w poniedziałek rzucam sobie na biurko pierwsze tomy akt w celach rozpoznawczych a od nowego roku, mam nadzieję że nic temu nie przeszkodzi, biorę się do nowych zadań na 100%. Chyba, ze cos lub ktoś znienacka pokrzyzuje plan. Dziękuję za pomoc. Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 1. Obecna sytuacja - Król Kielichów ogólna sytuacja wydaje się być zadowalająca dla Ciebie. Cieszy Cię to jak jest obecnie w pracy. 2. Co przed tobą ? 4 buław za Tobą czas stabilizacji zawodowe i poczucie bezpieczeństwa 3. Sedno sprawy 8 kielichów są niepewności i niepokój emocjonalny z powodu nadchodzących zmian 4. Niedaleka przyszłość, Król Denarów będzie wyczekiwanie na decyzje Szefa? 5. Rozwiązanie- As Buław, Cesarzowa, 6 mieczy,Rycerz Kielichów. no rozwiązaniem może być Twój awans, który może Cię ucieszyć i zmiana biurka? Ktoś jednak stracić może pozycje..albo być niezadowolony z powodu tego, że nie awansował a na to ukratkiem liczył (rycerz kielichów)? Ktoś życzliwy, ciepły w obyciu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 i jak zrealizowały się zmiany? były? Cytuj
Vivere Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Temat jest jeszcze nie zakończony, jestem na etapie własnie tych zmian. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi