Gość madzia_k6 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Znajoma poprosiła mnie abym wyciągneła dla niej 3 karty na pytanie: W jakim kierunku potoczy się znajomość z Panem X przez okres najbliższego miesiąca Czytany jako calość, a relacja początkowa jak to nazwała 6 kielichów+as buław+rycerz mieczy i tak sobie siedzę nad tymi kartami i stwierdzam że mam problem z interpretacja... tej 6 kielichów nie bardzo rozumiem, co do asa i rycerza to będzie sex i po tym wszystkim pan zniknie. gdzieś na forum przeczytałam że rycerz mieczy to facet który przeleci i odleci... Cytuj
maddie88 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 6 kielichów+as buław+rycerz mieczy Widać, że pan będzie działać Są zaproszenia, spotkania, rozmowy...atmosfera bardzo miła, serdeczna (w podsumie jest Gwiazda (HB)). Ale ja mam małe ale (zobaczymy, jakie zdanie mają inni): Rycerz Mieczy jest nerwowy, najpierw zrobi, zanim pomyśli... Widać zainteresowanie panią, ale obawiam się, że pan jest bardzo zmienny pod tym względem i niecierpliwy... Jeśli ta znajomość nie będzie spełniać oczekiwań pana, to może się odciąć... Pan się zapalił, byle nie na krótką metę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi