maddie88 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Witam, Postawiłam karty na znajomość karmiczną, która nie daje mi spokoju... Z panem poznaliśmy sie kilka lat temu, ale oboje tworzyliśmy sobie przeszkody w rozowju tej znajomości... Pewien wróżbita opsiał to bardzo trafnie: tak, jakby między nami było lustro, które zniekształca nasze prawdziwe intencje...a sprawa wydaje się przecież prosta. I tak znajomość się urwała... Przynajmniej na razie, bo karty pokazują powrót i w sumie nie wiem dlaczego, ale ostatnio zaczęłam też pana wspominać... Hmm... Część rozkładu postanowiłam już zinterpretować i ją Wam przedstawić. Skąd mam pewność, że zrobiłam to właściwie? Nie jestem pewna w 100%, ale w tym przypadku czuję karty bardzo intuicyjnie, widzę, że problem z przeszłości ma miejsce w teraźniejszości...chodzi przede wszystkim o moją postawę, zachowania irracjonalne, ale jednak coś mnie do nich popychało...nie ma to jak kody w podświadomości... Pewien zakorzeniony lęk, strach przed otwarciem się...już wiem, skąd wynikał... Moja interpretacja wstępnych kart. Z panem łączyła nas przyjaźń, ciepłe i bezwarunkowe uczucie, coś, co miało bardzo duże szanse przerodzić się w coś więcej (6 Kielichów, As Pucharów)... Oboje to czuliśmy, pan wychodził z inicjatywą (Paź Kielichów), pomocą, oboje uwielbialiśmy spędzać ze sobą czas... Jednak ja byłam bierna (2 Buław)...pan mi się podobał, ale bałam się zrobić kolejny ruch, okazać zainteresowanie, ponieważ uważałam, że to byłoby niewłaściwe...byłam mężatką (Król Kielichów). Bardzo podobałam się panu (Królowa Buław), może i nawet z nim flirtowałam, ale brakło mi odwagi, by zaangażować się w tę relację, więc sie odcięłam, co nie było dla mnie łatwe...żałowałam tego (Królowa Mieczy, 5 Kielichów). Proszę, byście spojrzeli na dalszą część rozkładu: Jaką rolę odegrał pan? Diabeł, Cesarzowa - Pan był zaślepiony mną, bardzo mu na mnie zależało... Chciał spędzać ze mną jak najwięcej czasu... Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Paź Buław (odpowiedź), tło: 9 Buław, Królowa Kielichów - Nie wyjaśniłam panu, dlaczego się odcięłam... Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Śmierć (odpowiedź), tło: Papież, 7 Kielichów, 4 Denarów - Transformacja tego związku w poważniejszą relację... Oboje zostaliśmy w świecie marzeń... Jakie sprawy nie zostały wyjaśnione ze strony pana? Głupiec (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 9 Denarów - Pan chciał stworzyć ze mną rodzinę...nigdy się o tym nie dowiedziałam... Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? As Mieczy - Dążyć do wyjaśnień, takiej oczyszczającej rozmowy... ...a jak pan wobec mnie? Paź Mieczy - Dążyć do kontaktu, do rozmów... Machać szabelką Co powinniśmy zrobić wspólnie? 7 Mieczy (odpowiedź), tło: Pustelnik, 8 Buław, Wisielec - Chyba kombinować... Widać przerwę w kontakcie, więc trzeba by było się trochę nagłówkować, by stworzyć okoliczności sprzyjające spotkaniu... Bardzo proszę o Wasze pomysły... Leży mi na sercu ta relacja...wszystko zostało w takim zawieszeniu... Bardzo chciałabym to wyjaśnić... Pozdrawiam wszystkich, Maddie Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Co powinniscie zrobic to wyjasnic sobie co nieco miedzy soba. I As Mieczy i Paz Mieczy oznaczaja oczyszczajaca rozmowe, wyjasnienie, wniesienie klarownosci w niejasna strukture, jaka jest np. miedzy Wami teraz. Ciagnie a niewiadomo, o co chodzi. Te 7 Mieczy tu moze oznaczac, ze powinniscie przestac sie obeoje samooszukiwac, jak rowniez siebie nawzajem. 7 Mieczy pokazuje nieszczerosc, ale zarowno wobec innych, jak tez wobec siebie. Jezeli czegos/kogos pragniemy a udajemy przed soba, ze jest inaczej to tez moze sie pokazac w 7 Mieczy. Jezeli czegos sobie nawzajem nie mowimy to tez moze pokazac sie w 7 Mieczy. Dalej mamy Eremite, 8 Bulaw i Wisielca. I owszem, dzialanie jest potrzebne, ale na poczatek kazde z Was (mysle, ze jednak karty mowia do Ciebie bardziej, bo pan sie o nich i tak nie dowie) musi zastanowic sie, czego tak naprawde po tej relacji oczekuje, potem w 8 Bulawach podjac konkretne dzialania, ale Wisielec sugeruje, ze dzialania musza byc zupelnie innej masci niz do tej pory. To zwrot w zupelnie innym kierunku. Inaczej wszystko utknie w martwym punkcie. Podsum (HB) z tych 4. kart (7 Mieczy, IX Eremita, 8 Bulaw, XII Wisielec) to znowu IX Eremita. Czyli wazne jednak najpierw ustalic, co tak naprawde dla Was obojga jest wazne i wtedy postepowac w zgodzie z tym, nie kierujac sie opinia innych ludzi. Cytuj
maddie88 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Napisano 1 Grudnia 2012 Co powinniscie zrobic to wyjasnic sobie co nieco miedzy soba. I As Mieczy i Paz Mieczy oznaczaja oczyszczajaca rozmowe, wyjasnienie, wniesienie klarownosci w niejasna strukture, jaka jest np. miedzy Wami teraz. Ciagnie a niewiadomo, o co chodzi. Te 7 Mieczy tu moze oznaczac, ze powinniscie przestac sie obeoje samooszukiwac, jak rowniez siebie nawzajem. 7 Mieczy pokazuje nieszczerosc, ale zarowno wobec innych, jak tez wobec siebie. Jezeli czegos/kogos pragniemy a udajemy przed soba, ze jest inaczej to tez moze sie pokazac w 7 Mieczy. Jezeli czegos sobie nawzajem nie mowimy to tez moze pokazac sie w 7 Mieczy. Dalej mamy Eremite, 8 Bulaw i Wisielca. I owszem, dzialanie jest potrzebne, ale na poczatek kazde z Was (mysle, ze jednak karty mowia do Ciebie bardziej, bo pan sie o nich i tak nie dowie) musi zastanowic sie, czego tak naprawde po tej relacji oczekuje, potem w 8 Bulawach podjac konkretne dzialania, ale Wisielec sugeruje, ze dzialania musza byc zupelnie innej masci niz do tej pory. To zwrot w zupelnie innym kierunku. Inaczej wszystko utknie w martwym punkcie. Podsum (HB) z tych 4. kart (7 Mieczy, IX Eremita, 8 Bulaw, XII Wisielec) to znowu IX Eremita. Czyli wazne jednak najpierw ustalic, co tak naprawde dla Was obojga jest wazne i wtedy postepowac w zgodzie z tym, nie kierujac sie opinia innych ludzi. SacralNirvana, bardzo Ci dziękuję Teraz wiem, że się oszukiwałam, ale w pewnym momencie było już za późno... Teraz to już w ogóle... Ale przynajmniej chciałabym to wyjaśnić... Ta relacja nie ma już przyszlości w sensie damsko-męskim, ale może przynajmniej uda się przebrnąć przez te przeszkody... Miłego weekendu Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Jaką rolę odegrał pan? Diabeł, Cesarzowa - na twoj widok pan mial ucisk... Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Paź Buław (odpowiedź), tło: 9 Buław, Królowa Kielichów - nie było rozmowy o tym co cie uraziło i zranilo Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Śmierć (odpowiedź), tło: Papież, 7 Kielichów, 4 Denarów - cos sie nagle zakonczylo zanim sie zaczelo Jakie sprawy nie zostały wyjaśnione ze strony pana? Głupiec (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 9 Denarów - powiedzialabym, że on nie chcial zadnych wiekszych zobowiazan Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? As Mieczy - Dążyć do wyjaśnień, takiej oczyszczającej rozmowy...ale takiej gdzie wiadomo na czym stoisz- as mieczy to tez wolnosc-a wolnym jest sie wtedy gdy wiesz jak jest ...a jak pan wobec mnie? Paź Mieczy - Dążyć do kontaktu, do rozmów... wyjasnienia sytuacji Co powinniśmy zrobić wspólnie? 7 Mieczy (odpowiedź), tło: Pustelnik, 8 Buław, Wisielec - nie unikac sie nie przeczekiwac kto pierwszy "peknie" tylko pogadac Edytowane 2 Grudnia 2012 przez gość5 Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 ten wczesniej? bo zamiast odp. maddie wkleilam gypsy i musialam wywalic, na nowo wpisac- bo okazało sie ze komp sie zawiesil i nic nie zostało zapamietane z moich wypocin... heheh niezle namieszalam ............. Cytuj
maddie88 Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Jaką rolę odegrał pan? Diabeł, Cesarzowa - na twoj widok pan mial ucisk...Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Paź Buław (odpowiedź), tło: 9 Buław, Królowa Kielichów - nie było rozmowy o tym co cie uraziło i zranilo Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Śmierć (odpowiedź), tło: Papież, 7 Kielichów, 4 Denarów - cos sie nagle zakonczylo zanim sie zaczelo Jakie sprawy nie zostały wyjaśnione ze strony pana? Głupiec (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 9 Denarów - powiedzialabym, że on nie chcial zadnych wiekszych zobowiazan Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? As Mieczy - Dążyć do wyjaśnień, takiej oczyszczającej rozmowy...ale takiej gdzie wiadomo na czym stoisz- as mieczy to tez wolnosc-a wolnym jest sie wtedy gdy wiesz jak jest ...a jak pan wobec mnie? Paź Mieczy - Dążyć do kontaktu, do rozmów... wyjasnienia sytuacji Co powinniśmy zrobić wspólnie? 7 Mieczy (odpowiedź), tło: Pustelnik, 8 Buław, Wisielec - nie unikac sie nie przeczekiwac kto pierwszy "peknie" tylko pogadac Dziękuję, rogi7 " nie unikac sie nie przeczekiwac kto pierwszy "peknie" tylko pogadac" - zdecydowanie się zgodzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi