Guest gość5 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy- brak sentymentów? , czy moze jakies wspolne dzialania majace na celu pokonywanie kolejnych barier 2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag- no jakis magik- zarzadca, a tak na powaznie- to ktos kto duzo gadal imial wladzę 4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc - był kobieta 6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce- znowu byłam niemiła, egoistycznie nastawiona itd. 7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław- albo przygoda albo wspolna zmiana miejsca zamieszkania 8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło- nie poddał sie losowi 9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc - hm... albo byc zona, ktora jestem albo odciac sie od niego......... 10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki- wprowadzic trzecia osobe w zwiazek? 11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczypan powinien przestac sie uchylac przed odpowiedzialnoscia, zaczac myslec logicznie?o.... znalazłam cien tej karty- to zazdrosc- i to by sie zgadzało...... 12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy- no i tu też..... łapki opadaja........siła to okropna karta...w tym kontekscie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwka78 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy- inteligencja, racjonalne spojrzenie na życie i świat 2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag- mężczyzna, mąż, duży autorytet, wszechstronna wiedza i uzdolnienia 4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc -zdecydowanie kobieta, matka, osoba ukierunkowana na rodzinę 6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce- mi ta karta skojarzyła się z dziecmi i sytuacją, kiedy kobieta chce, a mężczyzna jest skupiony na sobie... albo na karierze.. pieniądzach, ma po prostu inne spojrzenie na swiat, inne cele 7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław- ogólnie nie dokonaliście zmian 8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło- nie poddał się losowi 9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc - obiektywnie oceniac jego działania, nie ulegac emocjom albo czyimś wpływom 10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki- nie wiem, co to jest za karta "kochanki", ale gdyby tu była karta "kochankowie" to poweidziałabym, że trzeba wspólnie podjąc jakąś decyzję... 11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczy - powinien przeanalizowac swoje zachowanie, bo nie przynosi ono takich efektów, jakich oczekiwał.. 12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy- no jest niestety duże prawdopodobieństwo... ogromna siła przyciągania będzie i to chyba destrukcyjna.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NarratorkaHorrorow Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy- Wspólne działanie,przedswięzcienie mające na celu wspólne budowanie,zdobywanie.Nie wiem dlaczego ale skojarzyło mi się z wojną. 2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag- Strateg,myśliciel-ktoś kto podejmował decyzje 4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc - Pani której celem było zadbanie o rodzine 6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce- typowa relacja nauczyciel uczeń,coś nie odrobionego w poprzednim życiu. 7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław- Potrzeba było konkretnej decyzji ,ukieronkowania sie na coś,jedna z stron nie umiała wyjaśnić czego chce i jak to widzi. 8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło- walczył z tym co los przynosił 9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc - Bądz jak najlepsza da niego. 10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki- razem podjąć decyzje i się jej trzymać wspolnie,nie ważne jakie przyniesie konsekwencje. 11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczy Pan za dużo myśli a im wiecej myśli tym do dziwniejszych dochodzi wniosków.Nie zrealizuje tego,popada tylko w pułapke domysłów.Lepiej byłoby by gdyby przestał wszystko analizował i dał porwać sie losowi. 12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy- Prawdopodobieństwo jest spore.Mam jednak przeczucie że siła daje wam możliwość zamkniecia tego w tym wcieleniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacralNirvana Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Nie wiem. As Mieczy kojarzy mi sie tu z jakimis pracami intelektualnymi. Jakis projekt, ale wlasnie na poziomie intelektualnym, moze naukowym? I tu kojarzy mi sie, ze Ty bylas jego nauczycielem a on Twoim uczniem. On mial potencjal (w tych 10 Monetach), jeszcze nieujawniony (Ksiezyc), na ktorym jednak mozna bylo cos budowac. I teraz, co do spraw, ktore nie zostaly zamkniete. Otoz wlasnie chodzi o te wspolne dzialania. Mysle, ze tu byl jakis projekt czy cos w temacie naukowym, intelektualnym, gdzie Ty bylas osoba, ktora to prowadzila i dawala jemu szanse, jako uczniowi sie wykazac (byl bardzo zdolny). Jednak czego Tobie zabraklo to lekkosci i po prostu luzu. Byc moze za bardzo go dusilas, naciskalas, bylas zbyt wymagajaca. Czego natomiast on nie zrobil to nie wykorzystal nadarzajacej sie okazji, aby czegos dokonac. W tym wcieleniu powinniscie bardziej oboje kierowac sie sercem. Wtedy tego zabraklo. Ty tym razem powinnas bardziej uwazac na swoje czyny, byc wywazona i nie naciskac zbyt bardzo. Pan powinien przestac byc taki lekliwy, bo znowu przejdzie mu szansa obok nosa. Wtedy nie wykorzystal jej (Kolo), teraz lazi jak kocisko dookola michy z goraca kasza. Powinien za to zadzialac i juz bez wahan, bez jakis nie wiem... zbednych lekow, myslenia, memlania. Jakie jest prawdopodobienstwo spotkania sie znowu w przyszlym wcieleniu (wspolna karma)? Podsum (HB) to Sad i Kaplanka... Sad to chyba rozpoczecie juz czegos nowego karmicznie. Ale moze sie myle... nie czuje zbytnio karmicznych rozkladow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy - łączyć mogło Was porozumienie intelektualne. Oboje równie inteligentni, więc i droczenie się wzajemne oraz spory poglądowe mozliwe 2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag - Byłaś mężczyzną, postawnym, przystojnym z klasą, wdziękiem i urokiem. Potrafiłaś oczarować ^^ 4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc - Pan był stateczny, żyjący spokojnie, ceniący zacisze domowe, nieco nieokreślony cel...a może rodzina przede wszystkim. Był Kobietą. 6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce - Nie dałaś szczerej przyjaźni, ciepła, silnego ramienia swej Pani serca. 7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław - ym może Twoja inicjatywa w nieporozumieniach? Załagadzanie konfliktów i rozchmurzanie partnerki. Dbanie o dobra atmosferę w relacji. 8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło - Pan nie brał życia w swoje ręcę jako kobieta..być może jako Pani domu była skazana na męża decyzje. (takie mogły być czasy) 9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc - uczciwie, więc wynagradzać za dobre uczynki, ale i ganić jeśli będzie potrzeba. 10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki - obdarzyć się miłością bezwarunkową, którą zawsze warto mieć przed oczyma. Zwłaszcza przy sporach (as mieczy) 11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczy - Pan powinien szczerze spojrzeć na siebie...ocenić swoje postępowanie uczciwie... 12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy -siła to więź mocna...łączy ludzi. Spotkacie się jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts