Skocz do zawartości

Relacja karmiczna na meza

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy- brak sentymentów? , czy moze jakies wspolne dzialania majace na celu pokonywanie kolejnych barier

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag- no jakis magik- zarzadca, a tak na powaznie- to ktos kto duzo gadal imial wladzę

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc - był kobieta

6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce- znowu byłam niemiła, egoistycznie nastawiona itd.

7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław- albo przygoda albo wspolna zmiana miejsca zamieszkania

8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło- nie poddał sie losowi

9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc - hm... albo byc zona, ktora jestem albo odciac sie od niego.........

10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki- wprowadzic trzecia osobe w zwiazek?

11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczypan powinien przestac sie uchylac przed odpowiedzialnoscia, zaczac myslec logicznie?o.... znalazłam cien tej karty- to zazdrosc- i to by sie zgadzało......

12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy- no i tu też..... łapki opadaja........siła to okropna karta...w tym kontekscie

Gość Iwka78
Napisano

1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy- inteligencja, racjonalne spojrzenie na życie i świat

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag- mężczyzna, mąż, duży autorytet, wszechstronna wiedza i uzdolnienia

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc -zdecydowanie kobieta, matka, osoba ukierunkowana na rodzinę

6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce- mi ta karta skojarzyła się z dziecmi i sytuacją, kiedy kobieta chce, a mężczyzna jest skupiony na sobie... albo na karierze.. pieniądzach, ma po prostu inne spojrzenie na swiat, inne cele

7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław- ogólnie nie dokonaliście zmian

8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło- nie poddał się losowi

9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc - obiektywnie oceniac jego działania, nie ulegac emocjom albo czyimś wpływom

10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki- nie wiem, co to jest za karta "kochanki", ale gdyby tu była karta "kochankowie" to poweidziałabym, że trzeba wspólnie podjąc jakąś decyzję...

11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczy - powinien przeanalizowac swoje zachowanie, bo nie przynosi ono takich efektów, jakich oczekiwał..

12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy- no jest niestety duże prawdopodobieństwo... ogromna siła przyciągania będzie i to chyba destrukcyjna....

Napisano

1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy- Wspólne działanie,przedswięzcienie mające na celu wspólne budowanie,zdobywanie.Nie wiem dlaczego ale skojarzyło mi się z wojną.

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag- Strateg,myśliciel-ktoś kto podejmował decyzje

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc - Pani której celem było zadbanie o rodzine

6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce- typowa relacja nauczyciel uczeń,coś nie odrobionego w poprzednim życiu.

7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław- Potrzeba było konkretnej decyzji ,ukieronkowania sie na coś,jedna z stron nie umiała wyjaśnić czego chce i jak to widzi.

8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło- walczył z tym co los przynosił

9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc - Bądz jak najlepsza da niego.

10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki- razem podjąć decyzje i się jej trzymać wspolnie,nie ważne jakie przyniesie konsekwencje.

11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczy Pan za dużo myśli a im wiecej myśli tym do dziwniejszych dochodzi wniosków.Nie zrealizuje tego,popada tylko w pułapke domysłów.Lepiej byłoby by gdyby przestał wszystko analizował i dał porwać sie losowi.

12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy- Prawdopodobieństwo jest spore.Mam jednak przeczucie że siła daje wam możliwość zamkniecia tego w tym wcieleniu.

Napisano

Nie wiem. As Mieczy kojarzy mi sie tu z jakimis pracami intelektualnymi. Jakis projekt, ale wlasnie na poziomie intelektualnym, moze naukowym?

I tu kojarzy mi sie, ze Ty bylas jego nauczycielem a on Twoim uczniem. On mial potencjal (w tych 10 Monetach), jeszcze nieujawniony (Ksiezyc), na ktorym jednak mozna bylo cos budowac.

I teraz, co do spraw, ktore nie zostaly zamkniete. Otoz wlasnie chodzi o te wspolne dzialania. Mysle, ze tu byl jakis projekt czy cos w temacie naukowym, intelektualnym, gdzie Ty bylas osoba, ktora to prowadzila i dawala jemu szanse, jako uczniowi sie wykazac (byl bardzo zdolny).

Jednak czego Tobie zabraklo to lekkosci i po prostu luzu. Byc moze za bardzo go dusilas, naciskalas, bylas zbyt wymagajaca.

Czego natomiast on nie zrobil to nie wykorzystal nadarzajacej sie okazji, aby czegos dokonac.

W tym wcieleniu powinniscie bardziej oboje kierowac sie sercem. Wtedy tego zabraklo.

Ty tym razem powinnas bardziej uwazac na swoje czyny, byc wywazona i nie naciskac zbyt bardzo.

Pan powinien przestac byc taki lekliwy, bo znowu przejdzie mu szansa obok nosa. Wtedy nie wykorzystal jej (Kolo), teraz lazi jak kocisko dookola michy z goraca kasza. Powinien za to zadzialac i juz bez wahan, bez jakis nie wiem... zbednych lekow, myslenia, memlania.

Jakie jest prawdopodobienstwo spotkania sie znowu w przyszlym wcieleniu (wspolna karma)? Podsum (HB) to Sad i Kaplanka... Sad to chyba rozpoczecie juz czegos nowego karmicznie. Ale moze sie myle... nie czuje zbytnio karmicznych rozkladow.

Gość Daffne
Napisano

1. To łączyło nas kiedyś:As mieczy

- łączyć mogło Was porozumienie intelektualne. Oboje równie inteligentni, więc i droczenie się wzajemne oraz spory poglądowe mozliwe ;)

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Cesarz, mag

- Byłaś mężczyzną, postawnym, przystojnym z klasą, wdziękiem i urokiem. Potrafiłaś oczarować ^^

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 10 denarów. Księzyc

- Pan był stateczny, żyjący spokojnie, ceniący zacisze domowe, nieco nieokreślony cel...a może rodzina przede wszystkim. Był Kobietą.

6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Słońce

- Nie dałaś szczerej przyjaźni, ciepła, silnego ramienia swej Pani serca.

7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rycerz buław

- ym może Twoja inicjatywa w nieporozumieniach? Załagadzanie konfliktów i rozchmurzanie partnerki. Dbanie o dobra atmosferę w relacji.

8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Koło

- Pan nie brał życia w swoje ręcę jako kobieta..być może jako Pani domu była skazana na męża decyzje. (takie mogły być czasy)

9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Sprawiedliwosc

- uczciwie, więc wynagradzać za dobre uczynki, ale i ganić jeśli będzie potrzeba.

10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Kochanki

- obdarzyć się miłością bezwarunkową, którą zawsze warto mieć przed oczyma. Zwłaszcza przy sporach (as mieczy)

11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 mieczy

- Pan powinien szczerze spojrzeć na siebie...ocenić swoje postępowanie uczciwie...

12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Siła, 9 mieczy

-siła to więź mocna...łączy ludzi. Spotkacie się jeszcze :)