agaMAJ Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Opcja A facet, który cośode mnie chce,wie o opcji B i w związku z tym mówi że jestem" głupią pipą,która traci czas na faceta, który ma ja w d..." w zasadzie mogłabym mu odpowiedzieć, że n też jest głupiąpipą czekając na mnie...ale postanowiłam być miła,bo może? Zatem opcji B nie muszę opisywać opcja A to możliwość, opcja B to coś z czego ewentualnie bym zrezygnowała podejmując decyzję pozycja wyjściowa - Paź denarów - czyli ja, bardzo ostrożna opcja A - jak by było na początku - 7pucharów -więc nierealne podejście do siebie nazwazjem - jakby się rozwijało As pucharów - było by fajnie, - do czego by doprowadziło- Wisielec-czyli po szybkim starcie wszystko by utknęło w martwym punkcie opcja B - jak by się zaczęło - 7 denarów- ślamazarne budowanie - jak by się rozwijało- 6 denarów- wzajemne rozumienie, ufanie sobie, relacja oparta w dużej mierze na przyjaźni, nic porywającego, ale trwałego - do czego to by doprowadziło- Rycerz Buław-czyli sporo by się działo, dużo ognia alei przyjaźni, Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Opcja A dobra na czarowanie się wzajemne i coś z cyklu "niezobowiązujący romans", gdyż Pan zaspokoi sferę romantyczności, zauroczenia, którego Pani potrzebuje, ale relacja prowadzi donikąd (wisielec). Ponowny zwrot...zawieszenie. Opcja B może i mozolne budowanie, cierpliwość, stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa, ale może być tu energicznie i pobudzająco również, jeśli się nad tym popracuje. Z obu opcji na życie opcja B zdecydowanie...Opcja A bez większych perspektyw. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Opcje A to coś czysto niezobowiązującego.Wisielec na końcu nie jest dobrą wróżbą.Nie wyszłabyś z tej relacji obronną ręka,a stanełabyś w martwym punkcie i straciła cenny czas. Opcje B to zaś przyjażń,dużo ciepła,zrozumienia ale na płaszczyźnie dobrych znajomych Pozdrawiam 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 opcja A - jak by było na początku - 7pucharów - dużo zamieszania, zauroczenie - jakby się rozwijało As pucharów-miło, sympatycznie ale chyba bez perspektyw na coś poważniejszego - do czego by doprowadziło- Wisielec- zawieszenie ,tak jakby "wypalenie" opcja B - jak by się zaczęło - 7 denarów-cierpliwość ,czekanie na dalszy rozwój sytuacji - jak by się rozwijało- 6 denarów- relacja oparta na partnerstwie ,zaufaniu,wspólnym wspieraniu się - do czego to by doprowadziło- Rycerz Buław-dużo działań i zaangażowania się z znajomość 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Opcja A facet, który cośode mnie chce,wie o opcji B i w związku z tym mówi że jestem" głupią pipą,która traci czas na faceta, który ma ja w d..." w zasadzie mogłabym mu odpowiedzieć, że n też jest głupiąpipą czekając na mnie...ale postanowiłam być miła,bo może?- hehe- nieźle Zatem opcji B nie muszę opisywać opcja A to możliwość, opcja B to coś z czego ewentualnie bym zrezygnowała podejmując decyzję pozycja wyjściowa - Paź denarów - czyli ja, bardzo ostrożna opcja A - jak by było na początku - 7pucharów -więc nierealne podejście do siebie nazwazjem - jakby się rozwijało As pucharów - było by fajnie, - do czego by doprowadziło- Wisielec-czyli po szybkim starcie wszystko by utknęło w martwym punkcie opcja B - jak by się zaczęło - 7 denarów- ślamazarne budowanie - jak by się rozwijało- 6 denarów- wzajemne rozumienie, ufanie sobie, relacja oparta w dużej mierze na przyjaźni, nic porywającego, ale trwałego - do czego to by doprowadziło- Rycerz Buław-czyli sporo by się działo, dużo ognia alei przyjaźni, napiszę tak ...ty jako paź denarów -zastanawiasz się co z tym fantem (a w sumie dwoma) zrobić..... opcja A- 7 pucharów- to takie marzycielstwo, bujanie w obłokach, As kielichów- wzbierajace uczucia, a na koncu w wisielcu- stan permanentnego zakochania- takiego, że własnie wtedy widzimy świat inaczej niz naprawde wyglada- takie wielkie różowe okulary.... opcja B- takie nijakie- jak ty zrobisz krok to i on.... ale poza tym nic z siebie nie da, no i tylko tyle, że byłby seks całkiem....całkiem... wydaje mi się, że opcja A bardziej przemawia za... Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 no to teraz widze dałam czadu wszyscy za opcja b a ja na opak :hahahaha: Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Rogi7 a może w tym szaleństwie jest metoda ;D tylko ty pozytywnie patrzysz na wisielcqa Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 hehe bo tylko ty pozytywnie patrzysz na Wisielca może w tym szaleństwie jest metoda Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 mysle, ze droga "A" (wbrew pozorom) ma w sobie sporo pragmatyzmu, a droga "B" - to walka o swoje szczescie, wcale nie taka latwa... 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 W przypadku opcji A ,obawiam się, że musiałabym sobie kupić solidny pilnik...do tego, żeby co jakiś czas sobie usuwać wyrastające rogi... W przypadku B... w numerologi nasza relacja to liczba 5 ... dobre jest jednak to, że wszystkie waśnie dałoby się załagodzić w łóżku )) Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Weryfikacja ; opcje A podesłałam koleżance )) do opcji B podchodzę ostrożnie jak do jeża... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi