Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Tajna kieszeń/odrobinkę zmodyfikowana my poklóceni - on gej - gdyby ktos zechcial zrobic sumy dla lepszego zobrazowania 1 Cel w stosunkach u partnera - diabeł, gwiazda,sprawiedliwość - no widmo kłotni...na nami/.nim on to czuje, dotyka go to,ale ma nazieję na ustabilizowanie,,,pewnei znowu jak zwykle bedzie "wyjasnianie" gowno dające 2 i 3 Co partner o Tobie myśli - 10 mieczy, królowa mieczy, królowa denarów.. no trochem zimna i przedsiębiorcza kobieta co za złudna wizja , że się odcięłam 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia) łoo matko! szok -kapłan, as mieczy,9 meiczy nie sadz,aby sie tak przejmowal...raczej mnei bierze za taka zmartwioną ( dopytałam czy się przejmuje kłotnią- 7 denarow, królowa mieczy, 7 buław, - średnio raczej,niekoeniecznie. co ta 7? 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 10 pucharów, królwa mieczy, pustelnik - no bylo cudnie,ale teraz ta izloacja, moze się zastanawia co dalej 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - mag,giermek denarów,królowa denarów..eee (on jest tarocista tak btw. genialnym zresztą jeśli to wam pomoże) chyba się odezwie i będzie jak to on "urokliwy" myśląc,ze to mnie ruszy ;] giermek skojarzył mi się z takim " nei burzmy tego co jst długotrwale i wypracowane..." jak zawsze ;/ 12 Co partner ukrywa -9 pucharów,10 buław,3 denary - ze wcale taki zadowlony nie jest a sytuacja na niego wplywa? alboooo ze nie wiem co ;p 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać - as buław, cesarz, wisielec o matko..nie wiem.. bo che wyjsc na meskiego... czy powinnam wybaczyc( jesli się odeziwe ) i wrocic do rleacji z nim? - 3 miecze, 8 denarów,giermek mieczy -tak przenalizowac i pracowa nadnia nadal......:/ jak ta relacja będzie wyglądaa jezeli pogodzimy się po raz 100000000000%? mag, słonce, rycerz buław powinno byc cieplo i milo... a jak zareaguje jak mu powiem,ze ja nei chce,ze mam dosc, nei mam sily i odpuszczam te znajomosc? dwójka mieczy, 4 miecze, slonce - ja tu widze,ze nie ma opcji rozpadu b przyjazn siniejsza...ze cos nas za mocno wiąze w tym sloncu....;/ POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 1 Grudnia 2012 przez sheina Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 On czuje sie tym wszystkim bardzo dotkniety, ale jednoczesnie gdzies tam ma nadzieje, ze to wszystko sie wyjasni. Tak na te chwile na zasadzie, ze dostaniesz to, na co sobie zapracujesz czy jakos tak. Zbolaly jest i obwinia Ciebie za ten stan rzeczy. Nie widzi winy po swojej stronie. W podsumie (HB) IV Cesarz. Sprawa w tej chwili jest na tym etapie, ze emocje nie sa pomocne. Dobrze byloby sie temu przyjrzec realnie, bez emocji (dobrych czy zlych) i ocenic to, co jest rzeczywiscie. Co mysli? No tak, ze sie odcielas tak na zimno i zajelas swoimi sprawami. Co czuje? Dotarlo do niego, ze to nie byla zwykla znajomosc i bardzo duzo o tym mysli. Dreczy sie tymi myslami wrecz. W podsumie (HB) jest Diabel i Kochankowie. Tu sa rozne ograniczenia w nim, w Tobie, ktore stoja Wam ostro na przeszkodzie. Przeszkod nie upatrujcie w drugiej osobie. Sami jestescie dla siebie ich zrodlem i tylko Wy sami pracujac nad soba mozecie sie ich pozbyc. A czy przejmuje sie klotnia? Tak! I to bardzo! Ale jest juz zrezygnowany. On czuje to tak, jakby tu juz nie bylo mozliwe nic zrobic, ewentualnie czekac. Ze to Ty tak zadecydowalas. Ewentualnie jezeli by teraz on zaczal walczyc to Ty bys stawiala mu przeszkody, bo on postrzega to, ze to Ty nie chcesz miec z nim nic wspolnego. Podsum (HB) to Umierkowanie i Papiez. Kompromisy w Umiarkowaniu sie klaniaja. Zadne z Was nie moze ciagnac w swoja strone. Prawda lezy gdzies po srodku i jest mozliwosc, zeby bylo ok... ale no... gotowosc do kompromisow. Jak sie zachowuje. Znajomosc, ktora byla wg niego fajna zostala przez Ciebie, wg niego, postawiona w punkcie takim, ze albo woz albo przewoz i on na ten moment sam sie zastanawia, co dalej z tym fantem zrobic? No co? Nie wie... stad ten Eremita. Mysli nad tym. Podsum (HB) to Slonce, Kolo i Mag. Na ten moment zostaw go samego z jego myslami. Pozwol mu troche z tym tematem posiedziec i uwazaj na to, co bedzie robil. Ogolnie moim zadniem znajomosc zakonczona nie jest. Odnowi sie. Co zrobi? Bedzie staral sie odnowic relacje. Zeby bylo cieplo, zebys poczula sie wartosciowa itd. W tym Eremicie wymysli juz co nieco. Co on ukrywa? Ze wie, ze ta znajomosc nie moze stac w tym punkcie, co jest, ze musialby przyznac, ze jestes dla niego wazniejsza niz Ci to okazuje, ale na ten moment nie wie, jak to ugrysc, przerasta go to i nie umie wyjsc poza pewne ramy, ktore sam sobie narzucil. Co powoduje, ze musi cos ukrywac? Nie wiem, taka mysl, ze pomimo ze jest gejem cos do Ciebie poczul... Wiesz... to ze lubi mezczyzn, nie znaczy, ze nie mogl czegos poczuc do Ciebie. I to moze sprawia, ze zastygl w bezruchu. W podsumie jest Gwiazda i Sprawiedliwosc. Spojrzec na sprawe z szerszej perspektywy... jak gwiazda na niebie i byc uczciwym wobec siebie, rozwaznym, ale i fair. Czy powinnas wybaczyc? Widac bol w Twoim sercu, ale to dobra znajomosc i ladnie sie rozwijajaca. Powinniscie sobie co nieco wyjasnic. To jest pewnie. Paz Mieczy w takich niejasnych sytuacjach przynosi oczyszczenie atmosfery. Jak ta relacja bedzie wygladala, gdy sie pogodzicie? Juz samo Slonko mowi o pogodzeniu sie i cieszeniu ta znajomoscia. Takie Slonko po klotniach to bardzo ladna rzecz. Powinno byc cieplo, milo, ale i zywo. Znajomy bedzie sie staral... i Ty tez. Mysle, ze warto... karty ladne sa. Podsum (HB) to XX Sad i II Kaplanka. Jednym slowem sprawa ma dobre pespektywy, nie moze byc zle... mozna zaufac, ze bedzie ok... A gdybys jednak rzekla, ze nic z tej znajomosci? To teraz jednak byloby juz gorzej... Widac, ze pojechalabys po nim o jeden raz za duzo. 2 Mieczy + 4 Mieczy w tym rozkladzie sugeruje, ze odcialby sie od Ciebie, przynajmniej na jakies czas, zeby lizac swoje rany i porzadkowac co nieco. Slonce, niestety... tu sugeruje, ze potem zajalby sie soba. Podsum (HB) to VII Rydwan. Jezeli cokolwiek chcesz tu zrobic to konkretnie... Nie raz tak, raz tak. Chcesz sie godzic, rob to... nie chcesz to nie ciumkaj dookola tej znajomosci. Jak Rydwan... albo w te albo we w te... Nigdzie po bokach. Zdecyduj sie, czego chcesz. Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 dzieki. no ale to nie ja od rozmow uciekam wiec... Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 a jak ty widzisz 7 buław? poza tym mi bardzo czesto wychodzilo jak pytalam czy sie martwi itd 9 kielichow a dla mnei to takei mam wyalone, wiec nie saze.aby bylo inaczej...on zreszta mI MOWIl,ze on sie odcina i nei mysli nei pzejmje sie a co dziwne potem po pytaniu czemu niby by sie w takim razie odezwal mowil SUMIENIe JAK TU taka sprzecznosc czaic??????????????? Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) zapytalam czy widzi jakas swoja wine... 6 pcharów, 5 buław, 3 miecze.. moze troche jednak tak .. jak sie teraz czuje po klotni ze mna 10 mieczy, swiat ,krol mieczy - ma w dupie. nei wiem co znaczy ten swiat moz ze mi na fejsa zaglada;]; poza tym ja nie wiem x\y jak z neta to moje emocj nie wychodza Edytowane 1 Grudnia 2012 przez sheina Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 zaznaczam się , w wolnym czasie napiszę Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 jestss kochana Kochana będę jak się rozpiszę na 3 kartki a4 haha (joke) Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 wiecie ja juz nic nie widze,obawiam się,ze we mnie się wypaliło i jesli wroci..... Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 wiecie ja juz nic nie widze,obawiam się,ze we mnie się wypaliło i jesli wroci..... jak się wypaliło...to jeśli wróci.... to trza mu zasadzić kopa między oczęta...obrócić się o 180 stopni na odchodne mówiąc byeeeeee Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) zapisuje sie na jutro. juz Tajna kieszeń/odrobinkę zmodyfikowana shei my poklóceni - on gej - gdyby ktos zechcial zrobic sumy dla lepszego zobrazowania 1 Cel w stosunkach u partnera - diabeł, gwiazda,sprawiedliwość - jest wkurzony ale ma nadzieje, że wszystko uda sie jakos poukładac- tylko jak emocje opadną 2 i 3 Co partner o Tobie myśli - 10 mieczy, królowa mieczy, królowa denarów.. chyba dałaś mu nieźle popalic............ 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia) łoo matko! szok -kapłan, as mieczy,9 meiczy bardzo cie lubi i czuje zimna stal, ktora stanela miedzy wami ( dopytałam czy się przejmuje kłotnią- 7 denarow, królowa mieczy, 7 buław, - chyba mysli nad tym- jak wybrnąć ? 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 10 pucharów, królwa mieczy, pustelnik - chciałby moc sie z toba spotkac, pogadac a tu taka izolacja 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - mag,giermek denarów,królowa denarów..eee odezwie sie i bedzie probowal na nowo cos zbudowac........ 12 Co partner ukrywa -9 pucharów,10 buław,3 denary - ze mu ciezko w tej sytuacji i wcale nie jest mu dobrze.... 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać - as buław, cesarz, wisielec - bo podjal decyzje, że chce cie przeczekac czy powinnam wybaczyc( jesli się odeziwe ) i wrocic do rleacji z nim? - 3 miecze, 8 denarów,giermek mieczy -bez kart moge ci powiedziec ze powinnas wybaczyc, tylko nadmienic delikatnie, zeby nastepnym razem myslala nad tym co mowi (ciebie tez sie to tyczy) jak ta relacja będzie wyglądaa jezeli pogodzimy się po raz 100000000000%? mag, słonce, rycerz buław bedzie fajnie...... a jak zareaguje jak mu powiem,ze ja nei chce,ze mam dosc, nei mam sily i odpuszczam te znajomosc? dwójka mieczy, 4 miecze, slonce - pewnie na chwile sie odizoluje a potem bedzie dzialał, żeby wasza znajomosc znów nabrala ciepłych barw............ a tak swoja drogą- geje to wrazliwcy- czasami az za bardzo- nie twierdze, ze trzeba im wszystko wybaczac bo kazdy ma swoje granice wytrzymałości, ale jesli ktos nie wie kiedy zamknac dziób, to tzreba mu powiedziec -gdzie jest ta granica, po przekroczeniu, której znow nie bedzie miło......... Edytowane 2 Grudnia 2012 przez gość5 Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 1 Cel w stosunkach u partnera - diabeł, gwiazda,sprawiedliwość - No karty pokazały Ciebie...mieszanka wybuchowa emocji, on ogromnej złości (diabeł) po ciepłe myśli (gwiazda), chęć rozmowy się pokazała, wyjaśnień (sprawka). Chyba nei masz dystansu do tej sprawy skoro karty wyłażą na Ciebie zamiast na zsadne pytanie. Ujarzmij się wewnętrznie chaosie 2 i 3 Co partner o Tobie myśli - 10 mieczy, królowa mieczy, królowa denarów.. - inne znajomości ma, więc myśli, że póki co jest brak konkatu i możesz mieć nerwa (królowa mieczy), ale...wie że CI pzrejdzie hehe (sprytny kolega) 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)-kapłan, as mieczy,9 meiczy->diabeł - wie, że Tobie przykro może być..facet potrafi być przyjacielem, więc też i jakieś wyrzuty sumienia mu się pojawiają...wobec Ciebie. dopytałam czy się przejmuje kłotnią- 7 denarow, królowa mieczy, 7 buław, - nie przejmuje się jakoś strasznie, ale póki co czeka aż Ci nerwy pzrejdą, aż się uspokoić i przestaniesz mieć postawę roszczeniową... 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 10 pucharów, królwa mieczy, pustelnik - a póki co zachowuje się jakoś? Jak nie macie kontaktu to się nie zachowuje wcale wobec Ciebie. 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - mag,giermek denarów,królowa denarów - on może się gdzies pojawi i Ty zagadac możesz. Rozmowa będzie. 12 Co partner ukrywa -9 pucharów,10 buław,3 denary - On miło spędza czas skupiony na sobie (9 kielichów), jak mu się znudzi zabawa to się odezwie w 3 den. 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać - as buław, cesarz, wisielec - nic nie musi ukrywać, a powodem jego zachowanie jest chęć do życia...as buław Cesarz... no przecie nie ma nic w tym złego, zwłaszcza jak to tylko kolega. Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) dzieki dziwczyny a e moze robic co chce ale wapite aby sie przejmowal ;]zreszt asam sobei pzreczy, chyba am tego dosyc ie mozna co da tygodnie lub dwa miesiace :/ aff a co sadzisz o tych dodtakowyc zkladach zcefolnie to jak m pwoiem,ze mam w dupie i niech spada/ ze sloncem Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Daffne połączenie postów Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 wydaje mi sie, ze jak pan sie dobrze bawi lub jest w relacji, to o Tobie zapomina zas wraca, gdy cos go gnebi, ma dolki albo problemy i chce z kims pogadac... nie wiem, czy to nie jest tak, ze tylko Ty postrzegasz to jaka gleboka, przyjacielska relacje - a pan zwyczajnie korzysta z tego, ze ma "lekarza dusz" czy tez wsparcie, mozliwosc wygadania sie, kiedy tylko potrzebuje moge sie mylic, bo nie znam tematow Waszych rozmow druga sprawa, ze jak ktos szczesliwy albo zauroczony kims - to nieraz o przyjaciolach zapomina (nie mowie, ze kazdy - ale wiele ludzi tak ma) a Ty bardzo przezywasz i analizujesz te kolejne przerwy w Waszej realcji, on - zdecydowanie mniej... Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 wiem bagh masz racje, jz m keidys mowilam,ze czuje sie wyorzystana tylko naprawd sporo bylo sytuacji gdzie o mnei wspieral i dawal odczuc ze bardzeij sie interesuje niz inni z realnego zycia.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 A pominęło mi się... czy powinnam wybaczyc( jesli się odeziwe ) i wrocic do rleacji z nim? 3 miecze, 8 denarów,giermek mieczy->Kapłan - powinnaś pokierować się swoim wnętrzem. Jeśli więc masz poczucie rozczarowania to przede wszystkim powinnaś dać sobie czas, ale i nauczyć się wybaczać. Dojrzałość tu potrzebna, zachowanie zrównoważone (kapłan). Sądze, że powinnaś wybaczyć bez względu na to co będzie z relacją później. jak ta relacja będzie wyglądaa jezeli pogodzimy się po raz 100000000000%? mag, słonce, rycerz buław-> - a dobrze, relacje się poprawią i pojawi się radość i dobry nastrój między Wami. a jak zareaguje jak mu powiem,ze ja nei chce,ze mam dosc, nei mam sily i odpuszczam te znajomosc? 2 mieczy, 4 miecze, slonce - pomyśli, że się czepiasz...że ma dość...i się odsunie na dobre. Pan chyba nie lubi roszczeniowych postaw, skupi się wówczas na tym co dla niego lepsze (Słońce) Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 i wiesz jak tak fatalnei sie z nimc zlam po rozmowie wyjasnaijcej musialam s poryczc itd.. bylam wyprana bo on wie,ze ja przezywam -taka moja durna natura nic nie poradze nat o i wlasnei t aswiadomoscze ktos ma w dupie mnei dobija. a dwa - na drugi dzien pytal jak ze mna niby.. Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 moze to bylo na zasadzie wdziecznosci, ze Ty mu pomagalas wczesniej albo pomagal Ci altruistycznie nie musisz czuc sie winna ani uwazac, ze masz cos do splacenia, dlug wdziecznosci ten kontakt jest rwany, bo moze jestes troche zaborcza (czasowo, emocjonalnie) - i on celowo, raz na jakis czas daje Wam od siebie odpoczac - z tym, ze on odpoczywa, a Ty sie zameczasz ta przerwa Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Tez tak mysle. Tu duza role graja emocje. Mi wydaje sie, ze pan ocenia relacje na stabilna (tak ogolnie z rozkladow) i nie odczuwa tych przerw jako jakiegos karania Ciebie. Ogolnie to on nawet jest zdziwiony, ze Ty to przezywasz. U Was, tak to odczuwam, duza role gra to, ze mowicie/piszecie do siebie, a sie nie rozumiecie. Przekazujecie sobie co innego niz potem dociera do tej drugiej strony. Intencje sa dobre, ale potem docieraja znieksztalcone i odebrane poprzez wyobrazenia i oczekiwania tej drugiej strony. Jakos tak. Nie wiem, czy jasno sie wyrazilam. Za duzo tu emocji jest... za malo obiektywizmu. Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 ja nic nie wiem ,ale ja M TYSIAC razy tlmaczylam na temat tego odpisywania...mysle,ze ma mnie w dupie skoro nie naprawia tego.. on mowil,ze odcinanie sie jest u niego wtedy gdy z duzo sie dzieje wokol niego..UJ mni tobchodzi.. :/ prosilam.. poc oo mawracac skoro w dupie ma? niech ni wraca i przetanie ladnie mowic po co i czem niby gryzie go sumienie?????????? Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 ma wyrzuty - bo on Cie lubi i wie, ze wszysko tak przezywasz, ale jest mniej poswiętliwy niz Ty, on nie chce sie zmieniac tak, zeby Ci pasowalo, chce byc soba Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 ale ja go nei palnwalam zmieniac do choelry chodzilo o jen arzecz dobrze o tym wie, nie chce to neich spaa ilemoz maglowac, a mi nei odpowaida,ze on sie jk krol zachouje i wlanei nie roi z tym nic mowiac,ze zrobi, w dupe taki interes. Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 i tu moze oznacza to dla niego zasadnicza zmiane w postepowaniu, ktorej on wcale nie chce... nawet, gdyby miala byc dla niego korzystna czy tez dla Waszej relacji Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 hehe i tak sie jeszcze odezwie, tylko odczeka az sie uspokoisz Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 nicto nie zmieni juz i si zdziwi ty c uslyszy. bardz sie zdziwizawszeie udawalo,ale nie teaz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi