NarratorkaHorrorow Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Jakiś czas temu do działu w którym pracuje doszło kilka osób,wśród nich On.Pan nie zwalił mnie z nóg,ba-gdyby nie jego ciągłe wpatrywanie się i nieudolne próby kontaktu nawet bym nie zanotowała czy jest w pokoju czy nie.Relacja z dnia na dzien pogłebiała się,Pan ciągle stawał w mojej obronie,po części zachowywał sie jak mój rzecznik-dementował plotki i w sposób dyplomatyczny łagodził spory.Zmusiło mnie to do zastanawienia sie o co chodzi,do rozmowy wyjaśniającej.Zwierzył się iż gdy mnie pierwszy raz zobaczył,poczuł jakby już skądś mnie znał,nieraz widział.Wydałam mu się bliska,podobna do niego,a coś wemnie czego nazwać nie umie-pociagające i nakazujące mu przebywać ze mną jak najdłużej. Przestraszyłam się,pierwszy raz w życiu ktoś się mną zainteresował.Moja obawa spowodowana była tym że Pan ma żone i dziecko,a ja nie chce nikomu sprawiać przykrości ani robić problemów.Ustanowiliśmy więc formalną granice nie do przekroczenia-która broni interesów obu stron.Ciekawi mnie jednak czy nie poznaliśmy się w poprzednim wcieleniu,i teraz musimy coś odpracować.Ciekawostką jest to że w date moich urodzin,urodził mu się syn,i wziął ślub. Sama takiego odczucia co do niego nie miałam,nie wiem czy to możliwe że mogliśmy sie kiedyś spotkać i On to jakoś instykownie czuje. 1. To łączyło nas kiedyś:Gwiazda.Może byliśmy w jakimś związku,spodziewaliśmy się dziecka.Może byliśmy rodziną. 2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja?As Denarów Śmierć-byłam spoiwem tej rodziny.Dbałam o harmonie w domu i dobra materialne.Mam wrażenie że w śmierci,albo bardzo się zmieniłam,albo odeszłam.Byłam mężczyzną 4., 5. Jaką rolę odegrał pan? III mieczy Papieżyca -Był kobietą,w III mieczy musiałbyć bardzo zdominowany,nieszczesliwy,zamkniety 6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Paż denarów-niczego sie nie nauczyłam 7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Cesarzowa -może chodziło o ustatkowanie sie pod wzgledem prawnym? 8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? V Denarów -coś utracił,nic z tym nie zrobił,był bierny 9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Mag-inspirować go,popychać do nowych działań,stać po jego stronie jako przyjaciel 10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Królowa Pałek.Stać się na nowo ciepłą dobrą kobietą ? 11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? 7 Król Mieczy-Odciąć się 12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? kochankowie,VII Pałek,Siła. To bardziej niż pewne że w nastepnym życiu spotkamy się bo niczego sie nie nauczyliśmy Dziekuje za spostrzeżenia, Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 gypsy 1. To łączyło nas kiedyś:Gwiazda- tak mysle, ze to był związek ale nieformalny- z nadzieja na legalizacje 2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja?As Denarów Śmierć-tez mam wrazenie, że byłas facetem i albo nagle sie rozstaliscie- m... tak mi chodzi po głowie, ze tam była jakas rzeczywista smierć, albo cos sprawilo, że twoje zachowanie uległo diametralnej zmianie 4., 5. Jaką rolę odegrał pan? III mieczy Papieżyca -jakas skrzywdzona samotnica, albo siostra przeorysza.......... 6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Paż denarów-nie wykorzystałas sytuacji do stworzenia czegos trwałego 7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Cesarzowa -no powiedzialabym, że nie mieliscie potomka... 8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? V Denarów -albo jego zabrakło, albo zabrakło w nim uczuc by to dokonczyc 9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? Mag-dac mu szanse 10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? Królowa Pałek.- chyba ustabilizowac relacje na tyle na ile sie da. 11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? Król Mieczy-hm... na spokojnie przemyslec i podjac jakies ligiczne rozwiazanie sytuacji- o teraz doczytalam, ze on zajety- wyglada to tak jakby mial poswiecic tamta relacje dla tej........ 12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? kochankowie,VII Pałek,Siła. spotkacie sie....w trojkacie tak mi sie skojarzylo- znaczy jedno bedzie zajete........ Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 To, co laczylo Was kiedys to nieformalny zwiazek z widokami na legalizacje. Byc moze byliscie zareczeni, mieliscie brac slub. Ty bylas mezczyzna, ktory dawal pani szanse na zwiazek, ale pojawila sie inna kobieta i ja po prostu zostawilas z niczym. Pani to ta skrzywdzona. Zamiast zostac zona, pozostala przy roli Kochanki. Co w tamtycz czasach bylo hanba. Byc moze wstapila przez to do klasztoru. Co nie zostalo zakonczone. No nie uczynilas z pana (tudziez pani w tamtym wcieleniu) swojej zony (czyli Cesarzowej). Nie dalas jej ciepla, bliskosci. No i ona chyba pragnela potomka. A Ty tego jej nie dalas. Z jego strony pozostalo poczucie niespelnienia i tesknota za uczuciem a takze bliskoscia z Toba. Ta tesknota wola o zaspokojenie. Ha... co powinien zrobic? Ciekawie to wyglada. Bo wyglada to tak, jakby mial wlasnie sie rozwiesc albo zostawic dla Ciebie tamta kobiete. Wspolnie powinniscie pozwolic dziac sie temu, co jest miedzy Wami. Moze byc bardzo silna wiez seksualna. I tu Ty masz duzo do powiedzenia. Wspolna karta to Krolowa Bulaw a Twoja to Mag. Takze masz duze pole do popisu. Pan moze tanczyc na Twoja nute, ze tak powiem. Jest niesamowicie od Ciebie uzalezniony. Masz na niego ogromny wplyw. W nastepnym wcieleniu znowu bedzie sie dzialo. I znowu wplyw osoby trzeciej. Znowu nie bedziecie sami. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Czyli jednak to możliwe że spotkaliśmy się w poprzednim życiu.Dziwi mnie że nie odczułam nic specjalnego w jego obecności,i z czasem poczułam się przy nim dobrze i swobodnie.Czy jest jakaś inna możliwość odpracowania karmy ? Absolutnie nie chce nikomu małżeństwa rozbijać,Pana po prostu lubie- nie daże go żadnymi głebszymi uczuciami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi