Gość sheina Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 meny: rycerz pucharów,giermek buław,6 pucharów mily kontaktz kims z przeszlosci praca: 10 bulaw,krolowa bulaw,mag nie widze raczej jakis pochlebca uczucia as buław,5 denarów,3 denary odczuje czyis brak.a;e potem zajme sie soba rozrywka 6 bulaw, rycerz bulaw sprawiedliwosc chyba jaies spotkanie, bede sie zastanawiac nad nim co mnie szczesliwi w przyszlym tyg? as bulaw, 8 bulaw,rycerz mieczy chya ocne kontakty z kims co mnie mile zaskoczy? 2 puchary,10 mieczy, dwa bulawy łuugie rozmowy z kims Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 meny: rycerz pucharów,giermek buław,6 pucharów moze odezwie sie ten twoj obecnie milczacy praca: 10 bulaw,krolowa bulaw,mag ja bym powiedziala, że jakies nowe zadania, które na pierwszy rzut moga sie okazać trudne uczucia as buław,5 denarów,3 denary dzialania w celu poprawy relacji rozrywka 6 bulaw, rycerz bulaw sprawiedliwosc bedziesz rozwazac jakas mozliwosc spotkania co mnie szczesliwi w przyszlym tyg? as bulaw, 8 bulaw,rycerz mieczy działania ia kontakty z kims nerwowym i czasami niemiłym co mnie mile zaskoczy? 2 puchary,10 mieczy, dwa bulawy kontakt z kims i gadka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi