JagodowaTruskawka Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Witajcie. Mam pewnien cel do siagnięcia i mam na niego też pomysł.. zapytałam kart, czy ten pomysl w ciągu pol roku się uda. Zrobilam to metodą kola fortuny. Odpowiedz brzmiala TAK (bez żadnego ale) Obok karty koła fortuny mialam kartę wisielca. Jak to interpretowac? Czy moze juz nie zwracac uwagi na kartę wisielca? Pomozecie? Cytuj
LasMeninas Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Ja bym pomogła ale nie wiem co to za metoda koła fortuny? Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Koło fortuny to ani tak ani nie....kolejna karta pokazuje dopiero efekt. Wisielec raczej nie jest obiecujący, może wskazywać na przeciąganie się w czasie...i to dość długie nawet. Cytuj
Caliel Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Juz te dwie karty mowia, kolo i wisielec, ze zajda jakies losowe zdarzenia, ktore znaczaco opoznia cel. Karty zle nie sa, ale bardzo opozniaja. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Kolo Fortuny wskazuje zawsze odpowiedz, jezeli chodzi Ci o rozklad 8-kartowy TAK czy NIE. Wiec, jezeli jest Kolo na Tak, wskazuje odpowiedz pozytywna. Na Tak, ale... pokazuje pomniejsze przeszkody w ociagnieciu celu. Na Nie, ale... wieksze przeszkody i na Nie, mowi definitywnie Nie... Jezeli jest Wisielec byl przy Kole... to nawet, jezeli pokazywal odpowiedz potwierdzajaca (Kola sie nie czyta, wskazuje tylko, gdzie jest odpowiedz, czyta sie karte sasiadujaca)... wskazuje na to, ze cos zostanie osiagniete, jezeli sposob postepowania zostanie zmieniony o cale 180°... inaczej mimo pozytywnej odpowiedzi, sprawa moze utknac w martwym punkcie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi Wiele mi to rozjasnilo Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Dokładnie tak jak napisała Sacral Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi