LasMeninas Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Jest pewien Pan, niby są jakieś spotkania ale czuje blokadę tylko nie wiem czy to jest moja czy jego blokada. Pan należy do tych skomplikowanych, a ja już nie wiem czy chce coś damsko-męskiego czy koleżeńskiego. Chciałabym po prostu żeby się Pan przede mną bardziej otworzył, że poczuł ode mnie pozytywną energię. Zapytałam jak działać aby przyciągnąć go do siebie? (karty z neta) 1. symbolizuje pytanie Rycerz mieczy Moja chęć zadziałania? 2. dobry lub zły wpływ 3 buław Myślenie przyszłościowe i poważne o tej znajomosci, na jakiej stopie by nie była lub odwrócenie od siebie? 3 i 4 nadzieje i obawy Król Mieczy, 6 mieczy Boję się, ze Pana "nie ruszę" że się oddali i tak 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę 4 buław, Gwiazda Tak mi się skojarzyło przy tym Rycku Mieczy, ze chcę wyważyć drzwi otwarte na oścież, że tak naprwdę nie muszę się starać? 7. odpowiedź 6 monet dawać i brać, nastawić się na 'wymianę" rewanżować się? Ostanio tak zrobiłam ja zaproponowałam spotkanie i mam wrażenie ze to byl nie wypał :/ Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Zapytałam jak działać aby przyciągnąć go do siebie? (karty z neta) 1. symbolizuje pytanie Rycerz mieczy rycek mieczy to taki raptus- nerwowy, chcacy wszystko "na wczoraj"- chyba brakuje ci cierpliwosci..... 2. dobry lub zły wpływ 3 buław 3 buław pokazuje (mi bynajmniej) wygladanie tej drugiej osoby- bynajmniej w takich relacjach 3 i 4 nadzieje i obawy Król Mieczy, 6 mieczy tu mozna i tak i tak interpretowac- albo nadzieja na to ze zrobi krok do przodu, albo ze odejdzie i nici z relacji 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę 4 buław, Gwiazda no mi sie wydaje, że on jest nastawiony na tak- tylko musisz zwolnic .....może on z tych zółwiowatych co potrzebuja więcej czasu niz inni zeby podziałac........ 7. odpowiedź 6 monet- ile dasz z siebie tyle wyciagniesz, a czemu uwazasz ze to był niewypal? pan sie spłoszył? ciezko to rozgryźć .... Cytuj
LasMeninas Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Zapytałam jak działać aby przyciągnąć go do siebie? (karty z neta)1. symbolizuje pytanie Rycerz mieczy rycek mieczy to taki raptus- nerwowy, chcacy wszystko "na wczoraj"- chyba brakuje ci cierpliwosci..... 2. dobry lub zły wpływ 3 buław 3 buław pokazuje (mi bynajmniej) wygladanie tej drugiej osoby- bynajmniej w takich relacjach 3 i 4 nadzieje i obawy Król Mieczy, 6 mieczy tu mozna i tak i tak interpretowac- albo nadzieja na to ze zrobi krok do przodu, albo ze odejdzie i nici z relacji 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę 4 buław, Gwiazda no mi sie wydaje, że on jest nastawiony na tak- tylko musisz zwolnic .....może on z tych zółwiowatych co potrzebuja więcej czasu niz inni zeby podziałac........ 7. odpowiedź 6 monet- ile dasz z siebie tyle wyciagniesz, a czemu uwazasz ze to był niewypal? pan sie spłoszył? ciezko to rozgryźć .... Uwazam ze niewypał głównie przez moje emocje, ja sie zle czułam po spotkaniu taka odrzucona i jakoś miała wrażenie ze on był zainteresowany wszystkimi dookoła tylko nie mną. No ale ja tez jestem dosc trudna.... Cytuj
LasMeninas Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 hop hop może ktoś jeszcze rzuci okiem? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Zapytałam jak działać aby przyciągnąć go do siebie? (karty z neta) 1. symbolizuje pytanie Rycerz mieczy Zapytałaś jak działać, a Rycerz Mieczy symbolizuje to pytanie ~ więc z przekonaniem Ci powiem że trzeba robić wszystko aby nudno nie było, jeśli RM nie dostaje odpowiednich bodżców to może zniknąć równie szybko jak się pojawił...więc jak najbardziej działaj ... 2. dobry lub zły wpływ 3 buław zły wpływ dla tej relacj to czekanie, zastyganie w oczekiwaniu...oglądanie się na siebie nawzajem... 3 i 4 nadzieje i obawy Król Mieczy, 6 mieczy obawiasz się ze Pan się odizoluje, a w Tobie tli się nadzieja na to że relacja ruszy do przodu... 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę 4 buław, Gwiazda są spore szanse na to aby ta relacja się rozwinęła, tylko należy wyciągnąc rkę po to czego się pragnie.. 7. odpowiedź 6 monet sprawiedliwość losu, to co dasz - to otrzymasz... P.S. Nie zrażaj się jednym spotkaniem które przebiegło nie do końca tak jak oczekiwałaś... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 1. symbolizuje pytanie Rycerz mieczy wg mnie to on, młody gniewny, skłócony z zyciem 2. dobry lub zły wpływ 3 buław to może być droga,która Was dzieli, jak i Twoje marzenia dalekosiężne - odpuśc to na razie, ciesz się chwilą 3 i 4 nadzieje i obawy Król Mieczy, 6 mieczy chcesz, żeby okazał Ci uczucie,boisz się, że on się oddali 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę 4 buław, Gwiazda patrze perspektywicznie,widac ewidentny romans 7. odpowiedź 6 monet dostaniesz to, czego pragniesz:) 1 Cytuj
Caliel Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 1. symbolizuje pytanie Rycerz mieczy Chec wyjasnienia sprawy, zeby juz sprawa byla za Toba, krotka pilka tak, nie itp 2. dobry lub zły wpływ 3 buław Hmm... no tu raczej bardziej wahanie, obawy... ale tez duze checi. 3 i 4 nadzieje i obawy Król Mieczy, 6 mieczy No wlasnie leki tutaj wybitnie pokazane, moze jestes niesmiala? i sie obawiasz? bo ta 6 mieczy jakbys byla plochliwa i uciekala... Krol mieczy jest taki wyrachowany troszke, w powiazaniu z rycerzem... hmmm moze byc nieciekawie - dla Ciebie. 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę 4 buław, Gwiazda Musisz uwazac, by to nie byly pobozne marzenia o czyms wiecej, bo prawdopobnie jedyne co moze CI dac to nieformalny zwiazek na kocia lape. albo znajomosc czysto erotyczna. 7. odpowiedź 6 monet Troche wiecej pewnosci siebie, i pozwol mu sie pokazac ze strony zdobywcy. faceci nie lubia kiedy kobieta o nich zabiega za bardzo 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 udało się Pana przyciągnąć? co podziałało? a co ewentualnie nie? Cytuj
LasMeninas Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 odpowiedzia było 6 monet, z Panem jest bardzo cięzko utrzymać należyty przepływ. "harmonie" bo Pan to raz sam się otwiera to urywa.... Jedno jest pewne kiedy ja się totalnie zamykam i milknę wtedy on staje na głowie aby jakoś kontakt nawiązac, dobry lub zły wpływ w 3 buław to Pan ciagle ogląda sie na swoja 'kolezankę' z zagranicy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi