JagodowaTruskawka Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Proszę o zadanie po 3 pytania Zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 Prosilabym jednak o pytania tak/nie Dopiero zaczynam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
london63 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Czy zdam 12 grudnia egzamin na prawko? Czy Szymon się odezwie? Czy zdam szkołe i mature? I JagodowaTruskawko sprawdz poczte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 Droga london63 moje wahadełko mi powiedziało: Nie zdasz egzaminu na prawko 12 grudnia . Szymon sie nie odezwie. Zdasz mature Zdasz szkołe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zawoalowana Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Witaj ja mam takie pytania: 1. czy w następnym roku będę jeszcze pracowała w firmie, w której teraz pracuje? 2. a może uda mi się znaleźć jeszcze w tym roku nową pracę? 3. czy w nastepnym roku będę w związku z mężczyzną, o którym myślę Dziękuję serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
london63 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Dziekuje jak tylko bede mogla to zweryfikuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaMAJ Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 (edited) to ja też 1) czy w tym tygodniu dostanę przelew na który czekam? 2) czy w tym tygodniu zadzwoni do mnie M.? 3) czy jutro dostanę kolejne zlecenie? Edited December 3, 2012 by agaMAJ bo dwa przestałyby aktualne ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 1. Czy w ciągu najbliższego roku pójdę na randkę z facetem którego noszę w sercu? 2. Czy będę kiedys w związku z meżczyzna z punktu pierwszego? 3. Czy T. odezwie się do mnie do końca tego miesiąca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 Witaj ja mam takie pytania: 1. czy w następnym roku będę jeszcze pracowała w firmie, w której teraz pracuje? 2. a może uda mi się znaleźć jeszcze w tym roku nową pracę? 3. czy w nastepnym roku będę w związku z mężczyzną, o którym myślę Dziękuję serdecznie Droga Zawoalowana. Moje wahadałko wskazało, że: 1. Nie będziesz już tam pracowała. 2. Znajdziesz nową pracę jeszcze w tym roku. 3. Niestety wyszlo mi, że nie będziesz z męzczyzną o którym myslisz, chociaż jest na to szansa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 to ja też1) czy w tym tygodniu dostanę przelew na który czekam? 2) czy w tym tygodniu zadzwoni do mnie M.? 3) czy jutro dostanę kolejne zlecenie? Droga AguMaj 1. Nie dostaniesz w tym tygodniu przelewu na ktory czekasz, chcoiaz gdy zadawalam pytanie o to, wahadelko dlugo stalo w bezruchu i zaczelo sie delikatnie ruszac na nie, a potem coraz mocniej. 2. w tym tygodniu z pewnoscia zadzwoni do Ciebie męzczyzna o którym myslalas. 3. Niestety nie dostaniesz jutro kolejnego zlecenia. Pozdraiwam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Witam:) Mam nadzieję ze sie załapię-bo jak policzyłam jestem piata osoba: 1. Czy w przyszłym roku znajde pracę? 2. czy w przyszłym roku wyjade za granicę? 3. czy moje zycie osobiste juz bedzie udane? Pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Witam:)Mam nadzieję ze sie załapię-bo jak policzyłam jestem piata osoba: 1. Czy w przyszłym roku znajde pracę? 2. czy w przyszłym roku wyjade za granicę? 3. czy moje zycie osobiste juz bedzie udane? Pozdrawiam:) Droga mega60 1. W przyszlym roku zeby znlezc prace musisz bardziej sie postarac. Wahadelko pokazalo mi, ze nie znajdziesz pracy, ale jesli mocniej sie o to postarasz to znajdziesz. 2. Tak, wahadelko pokazalo ze wyjedziesz za granice w przyszlym roku. 3. Tak, bedzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 (edited) 1. Czy w ciągu najbliższego roku pójdę na randkę z facetem którego noszę w sercu?2. Czy będę kiedys w związku z meżczyzna z punktu pierwszego? 3. Czy T. odezwie się do mnie do końca tego miesiąca? A ja? Buuuu Jednak zostałam przeoczona Edited December 5, 2012 by Bergi1986 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 A ja? Buuuu Jednak zostałam przeoczona Ajj wybacz Bergi. Juz nadrabiam! 1. Wahadelko powiedzialo, ze w ciagu najblizszego roku pojdziesz na randke z mezczyzna ktorego nosisz w sercu. 2. niestety nie wyglada na to, aby mialo sie to przeordzic w zwiazek 3. Owszem, do konca tego miesiaca tajemniczy T sie do Ciebie odezwie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Ajj wybacz Bergi. Juz nadrabiam! 1. Wahadelko powiedzialo, ze w ciagu najblizszego roku pojdziesz na randke z mezczyzna ktorego nosisz w sercu. 2. niestety nie wyglada na to, aby mialo sie to przeordzic w zwiazek 3. Owszem, do konca tego miesiaca tajemniczy T sie do Ciebie odezwie:) Dziękuję ślicznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamba55 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 a mozesz na maial powrozyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Tak jak powiedzialam, wrozba obejmowala 5 osob. Tymczasowo nie bede wrozyc. Mailowo tez nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Dzieki serdeczne:) pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts