SacralNirvana Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Ja - II Kaplanka Osoba, ktora interesuje sie ezoteryka, kierujaca sie w zyciu intuicja. 2. Moja dusza - As Mieczy Posiadam zrozumienie. 3. Co jest moim glownym pragnieniem? - XX Sad Szczesliwa rodzina, swoje wlasne miejsce na ziemi. 4. Co mi sprawia najwiekszy problem ? - VIII Sprawiedliwosc Malzenstwo? Tak mi sie tu wlasnie skojarzylo. 5. Co mi najbardziej szkodzi? - XV Diabel Znajomosc z mezem... albo zbytnie kierowanie sie namietnosciami i ogolnie tu to bym teraz wyszla jak jakas taka no... Mozliwe tez, ze sama siebie w jakis sposob ograniczam i nie pozwalam sobie na rozwoj, taki, jaki bylby ogolnie mozliwy. 6.Co mi daje największa radosc? - III Cesarzowa Czucie swojej kobiecosci, w kazdym wymiarze i aspekcie. 7. Co mnie najbardziej smuci? - 10 Kielichow Ze osiagnelam maksimum tego, co na te chwile mozliwe i juz wiecej nie dalo sie z tego wycisnac. Ze rozlecial sie moj domek z kart. 8. W jaki sposob mysle? - Krolowa Kielichow W duzej mierze kieruje sie uczuciami, jestem ogolnie wrazliwa. Mysle tez w kontekscie moich dzieci i przez ich pryzmat patrze na rozne sprawy. Nie jestem juz wolna w decyzjach i w kazdej chwili musze brac je rowniez pod uwage. 9. W jaki sposob dziajam? - Krolowa Monet Jestem praktyczna, konkretna, takze oceniam sytuacje tak, jak jest w rzeczywistosci. Nic nie dodaje, nic nie ujmuje i nie bujam w oblokach. 10. W jaki sposob kocham? - XIII Smierc No na powaznie kocham. Nie lubie spraw pol na pol. Jezeli kocham to nie na chwile. Jezeli przestaje kochac to tez nie ma powrotu. 11. W jaki sposob sie ucze? - 9 Bulaw Ostroznie, nieufnie. Filtruje wszystkie informacje, sprawdzam, weryfikuje, nie przyjmuje nic jak mlody pelikan lykajacy wszystko, co mu sie wrzuci do dzioba. 12. W jaki sposob pracuje? - Krolowa Bulaw Nie lubie pracy grupowej. Lubie prace samodzielna. Lubie byc sobie sama szefowa, lubie sama moc decydowac co, jak i kiedy. Nie lubie zadnych ograniczen, narzucanych norm. 13.Jakich bodzcow potrzebuje, by sie rozwijac? - 2 Monet Potrzebuje ciaglych zmian i mozliwosci wyboru. 14. Jaki jest moj (dotychczasowo) najwiekszy sukces? - 0 Glupiec + Krol Monet, Rycerz Bulaw ---> suma 0 Glupiec Rozpoczecie zycia w innym kraju? Nie wiem... bo chyba nie poczecie dzieci. 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) najwieksza porazka? - XVII Gwiazda Pozostanie w wielu aspektach przy marzycielstwie i nie wprowadzanie tego w zycie. 16. Jaki jest moj wrodzony talent (potencjal)? - Krolowa Mieczy Intelekt. 17. Jakie jest moje powolanie? - VI Kochankowie Tu skojarzylo mi sie, ze udzielanie porad sercowych. Poza tym nie wiem. 18. Jakie sa moje idealy? - 6 Kielichow Jestem tradycjonalistka. Wbrew temu, co pokazuje na zewnatrz, bardzo wazne sa dla mnie tradycje rodzinne, jak rowniez rodzina i wszystko, co bazuje na wielopokoleniowej madrosci. 19. Jaki jest moj swiadomy cel w zyciu? - 3 Monety Ciagly rozwoj. 20. Jakie jest moje przeznaczenie? - 7 Kielichow Duchowosc? Mistycyzm? 21. Dokad podazam? - As Bulaw + Paz Monet, V Papiez ---> 0 Glupiec I tu mamy. Poczatkowa szansa. Dzieki ciaglemu uczeniu sie moge dojsc do tego, ze to ja bede nauczycielem. Inna wersja, poznam mezczyzne , wpadne w ciaze, pohajtamy sie. Dobra... skusilam sie na rozkladzik, bo super jest. Kto chce punkcika KARMICZNEGO... prosze do interpretowania. :icon_smile2: Edytowane 2 Grudnia 2012 przez SacralNirvana Cytuj
Caliel Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 1. tajemnicza, wyrozumiala, uduchowiona... ale tez taka leluja, co nie potrafi sie postawic, ucieka przed zagrozeniem. Dobry doradca, ale sama sobie poradzic nie moze. Potrafi spojrzec obiektywnie, potrafi byc w stosunku do siebie bezlitosna i surowa, innym pobłaża. 2. Masz dusze miecz;) duszę-myśl. bardzo uduchowiona, intelektualistka, nie sprawia Ci zadnego klopotu orientacja w meandrach nauki. Masz pewnego rodzaju zaplecze intelektualne, i rozwijasz sie nadal. Masz wrodzony dar poslugiwania sie mysla, jezykiem etc 3. twoim najwiekszym pragnieniem jest swiety spokoj. To dla mnie taka karta, ze odnajdujesz swoje miejsce na ziemi, i tak jestes, i nic Cie nie rusza. 4. najwieksza trudnosc sprawia Ci... asertywnosc. Zawalczenie o swoje. Umiejetnosc dbania o wlasny interes. 5. Masz za duzo pasji, chwytasz wiele srok za ogon na raz... potrafisz innych przerazic swoja energetycznoscia... poza tym chyba mozna wyczuc ze duzo przeszlas, niektorych to moze odstarszac. Poza tym masz jeszcze klopot z uwolnieniem sie, ale ta zmiana jeszcze sie dokonuje. 6. Kobiecosc, macierzynstwo. dzieci.. 7. takie poczucie, ze mialo byc tak pieknie cudownie, a wszystko sie rozlecialo... boli Cie i boisz sie, ze to juz jest poza zasiegiem. Mialo byc a nie jest... Glowa do gory, przyjdzie na Ciebie pora) 8. Myslisz emocjonalnie. masz ta inteligencja wysoce rozwinieta lacnzie z intelektualna - mieczowa - i to sprawia ze jestes bardzo dobra w miekkiej interpersonalizacji. Swietnie poitrafisz sie z kazdym dogadac, kompromis nie ejst dla CIebie problemem. bardzo dobra przyjaciolka i matka. Minus - to co wczesniej - nie umiesz zadbac o siebie, i swoje potrzeby. uwielbaisz sie poswiecac i troche taka cierpietnica.. 9. Racjonalnie, pragmatycznie, rzeczowo, konkretnie. Na dodatek z Twoja pucharowa i mieczowa, nikt CIe nie oszuka tak latwo. Wszystko od razu przeswietlsiz. 10. Od razu mi przyszlo do glowy, ze kochasz na... ZABÓJ 11. Tak, ale tez lubisz sie zabarykadowac ksiazkami i chloniesz wiedze jak gabka. No i uwielbiasz pewnie wykorzystywac w praktyce zdobyta wiedze, lubisz sie uczyc empirycznie, przez doswiadczenie, praktyke. 12. Musisz chyba popracowac nad slomianym zapalem a tak to masz takie zrywy, jestes energiczna, robota pali Ci sie w rekach. I raczej sama, niz z kims. 13. Tak... lubisz jak sie cos dzieje, ale keidy zmiany sa rownowazne. to takie zmiany, ktore sie rownowaza, nie wpadasz w skrajnosci w skrajnosc. 14. A skad wiesz ze nie dzieci? Dzieci to jedna z najpiekniejszych i najwiekszych przedsiewziec, jakie czlowiek moze stworzyc. I jak czytam Twojego FB, to podziwiam Twoje dziatki, sa urocze. Mysle ze jak najbardziej powinnas byc dumna z nich. One sa tym co najlepsze - Twoje i Twojego meza, nawet jesli on sam okazal sie takim typem, jakim okazal, to jednak jest szansa ze jego najlepsze cechy przejda na dzieci A tak poza tym - duzo zawdzieczasz swojej ciekawosci swiata, umiejetnosci spojrzenia na zycie jak dziecko, potrafisz podjac decyzje, kiedy trzeba, ale tez zdac sie na cudza. No i umiesz planowac, organizowac... 15. A moze Twoja porazka jest nie tyle marzenie, co odwlekanie. takja postawa - co ma byc to bedzie, i machanie reka na to co niesie dzien. 16. Intelekt. Obiektywizm. rzeczowosc. 17. Kochac i byc kochana. 18. Dzieciece. wszystko co wynioslas z domu. Jestes idealistka, pozostajesz jeszcze neiwinna i czysta, mimo tego co przeszlas. Piekna karta. 19. Rozwoj, stabilizacja, praca. Moze tez zdolnosci artystyczne, tworczosc, wiersze? 20. Calkiem mozliwe, akurat 7 kielichow sprawia mi trudnosci 21. Mi tu przyszlo na mysl, ze jednak poznasz w trakcie nauki albo kogos mlodszego od siebie, z kim wejdziesz w zwiazek. Zaczniecie od nowa. Ale to o czym pisalas - rowniez jest bardzo mozliwe. Uczac sie stajesz sie mistrzem i wzorem dlainnych 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Napisalam duzo, odnioslam sie do masy punktow i dwa razy mnie wywalilo (blad w bazie danych, od wczoraj tak mam). Wiec krotko. Bardzo dziekuje Calielu... bardzo piekna interpretacja. Dziekuje... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 1. Ja - II Kaplanka ~ dojrzała, łągodna kobieta, matka (posiadająca być może już dorosłe dzieci)...mądra przyjaciółka...jesteś osobą dobrą, ciepłą i dyskretną...interesujesz się ezoteryką, ale myślę że też i psychologią... 2. Moja dusza - As Mieczy ~ nadal rozwijasz się duchowo... 3. Co jest moim glownym pragnieniem? - XX Sad ~ "Szczesliwa rodzina, swoje wlasne miejsce na ziemi" - ale także rozliczenie się z przeszłością, wyzwolenie... 4. Co mi sprawia najwiekszy problem ? - VIII Sprawiedliwosc ~ "Malzenstwo"...zerwanie z przeszłością...pójście na kompromis ? 5. Co mi najbardziej szkodzi? - XV Diabel ~ toksyczna relacja, relacje...więzy których póki co nie jesteś w stanie zerwać... 6.Co mi daje największa radosc? - III Cesarzowa ~ świadomość swojej kobiecości, atrakcyjności...bycie mamą... 7. Co mnie najbardziej smuci? - 10 Kielichow ~ brak pełnej, szczęsliwej rodziny, poczucia bezpieczeństwa - Twojego "miejsca na ziemi"... 8. W jaki sposob mysle? - Krolowa Kielichow ~ bardzo emocjonalnie - jesteś osobą ciepłą, łagodną, o niezwykłej wrażliwości i dobroci, no i nie umiesz inaczej... 9. W jaki sposob działam? - Krolowa Monet ~ racjonalnie - jesteś osobą dobrze zorganizowaną, godną zaufania, kompetentą, zrównoważoną i pracowitą... 10. W jaki sposob kocham? - XIII Smierc ~ do utraty tchu...całą sobą ( dokładnie tak jak ja )... 11. W jaki sposob sie ucze? - 9 Bulaw ~ jeśli już się upewnisz że coś jest warte Twojego zachodu - to wytrwale i z determinacją... 12. W jaki sposob pracuje? - Krolowa Bulaw ~ energicznie i aktywnie...masz naturę przywódcy i nie lubisz ograniczeń, więc dla Ciebie najmilej widziane albo ważne stanowisko, albo własny biznes... 13.Jakich bodzcow potrzebuje, by sie rozwijac? - 2 Monet ~ wciąż nowych propozycji...a najlepiej to zatrudnienia na dwóch etatach, lubisz mieć "ręce pełne roboty"... 14. Jaki jest moj (dotychczasowo) najwiekszy sukces? - 0 Glupiec + Krol Monet, Rycerz Bulaw ---> suma 0 Glupiec ~ dzieci...ale też chyba Twoja niezależność, zwłaszcza finansowa... 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) najwieksza porazka? - XVII Gwiazda ~ to co kiedyś uważałaś za spełnienie marzeń - dziś uznajesz za porażkę... 16. Jaki jest moj wrodzony talent (potencjal)? - Krolowa Mieczy ~ silna osobowość...oraz - mądrość, inteligencja, racjonalność... 17. Jakie jest moje powolanie? - VI Kochankowie ~ doradztwo; uświadamianie innych, wskazywanie drogi wyborów - pomoc w dokonywaniu wyborów... 18. Jakie sa moje idealy? - 6 Kielichow ~ bezwarunkowa akceptacja, bezgraniczna miłość, zdolność wybaczania...dobroć, lojalność, wsparcie... 19. Jaki jest moj swiadomy cel w zyciu? - 3 Monety ~ nauka, zdobywanie nowych umiejętności, sukcesy zawodowe... 20. Jakie jest moje przeznaczenie? - 7 Kielichow ~ uroda, siła, sex, bogactwo, władza, sława, doznania duchowe... 21. Dokad podazam? - As Bulaw + Paz Monet, V Papiez ---> 0 Glupiec ~ w poszukiwaniu czegoś nowego, nowej drogi... P.S. 3 podejścia do interpretacji dla Ciebie... 1 - do połowy - komputer się zawiesił... 2 - już końcówka, zresetował się, padł...myśle no nieee, ale co tam, do 3 x sztuka...jak się nie uda to tym razem chyba ja padnę...i właśnie dobrnęłam, na szczęście. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 O jacie... takze przepiekna interpretacja. Dziekuje Kochana. I mnostwo rowniez sie zgadza. Dzieci mam, nie dorosle wprawdzie, bo jeszcze drob w wiekszosci, ale mam. Cytuj
Gość Mana Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 1. Ja - II Kaplanka Kobieta o bogatym wnętrzu, dużej intuicji i wiedzy. Być może trochę tajemnicza i intrygująca jesteś... 2. Moja dusza - As Mieczy Jest pełna różnego potencjału... jest silna... niezwykła 3. Co jest moim glownym pragnieniem? - XX Sad Podąrzyć za swym przeznaczeniem. Iść za swym wewnętrznym głosem. Żyć w zgodzie z samą sobą. 4. Co mi sprawia najwiekszy problem ? - VIII Sprawiedliwosc Być może nie zawsze łatwo Ci jest 'zachować' zimną krew, obiektywnie patrzeć na to co dzieje się wokół... może czasem zbyt emocjonalnie podchodzisz do pewnych spraw 5. Co mi najbardziej szkodzi? - XV Diabel To co Cię ogranicza, pęta i zniewala. To co blokuje Twą kreatywność bądź powoduje, że pozostajesz w sferze tylko emocjonalnej a o racjonalnych racjach zapominasz bądź odwrotnie 6.Co mi daje największa radosc? - III Cesarzowa Dzieci :> i spędzany z nimi czas. Poza tym być może coś związanego z szeroko rozumianym tworzeniem? <a tak jakoś do głowy mi przyszło> 7. Co mnie najbardziej smuci? - 10 Kielichow Że miłe chwile są ulotne i mogą zaraz przeminąć i nie powrócić. 8. W jaki sposob mysle? - Krolowa Kielichow W duzej mierze kieruje sie uczuciami, jestem ogolnie wrazliwa. Mysle tez w kontekscie moich dzieci i przez ich pryzmat patrze na rozne sprawy. Nie jestem juz wolna w decyzjach i w kazdej chwili musze brac je rowniez pod uwage. 9. W jaki sposob dziajam? - Krolowa Monet Rozważnie, praktycznie... Masz głowę na karku 10. W jaki sposob kocham? - XIII Smierc Miłość to dla Ciebie zupełnie inne klimaty... zmienia ona również i Ciebie. To miłość dusz nie tylko ciał. 11. W jaki sposob sie ucze? - 9 Bulaw wytrwale... choć czasem odrzucasz to co uważasz za niepotrzebne i skupiasz się na tym co Ci bardziej zainteresuje 12. W jaki sposob pracuje? - Krolowa Bulaw lubisz decydować, co kiedy i jak robisz... 13.Jakich bodzcow potrzebuje, by sie rozwijac? - 2 Monet Różnych... a także zmian... 14. Jaki jest moj (dotychczasowo) najwiekszy sukces? - 0 Glupiec + Krol Monet, Rycerz Bulaw ---> suma 0 Glupiec 'stworzenie' własnego 'domu', mimo różnych sytuacji i przeciwności.. 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) najwieksza porazka? - XVII Gwiazda Jakieś utracone nadzieje, niespełnione nadzieje... 16. Jaki jest moj wrodzony talent (potencjal)? - Krolowa Mieczy mogą być terapeutyczne bądź o lotność umysłu chodzić 17. Jakie jest moje powolanie? - VI Kochankowie Pomagać ludziom, którzy znaleźli się na rozdrożach życia... 18. Jakie sa moje idealy? - 6 Kielichow Prawdopodobnie rodzina jest dla Ciebie bardzo ważna :> najbliżsi 19. Jaki jest moj swiadomy cel w zyciu? - 3 Monety Rozwój... życie wśród innych ludzi... współdziałanie... 20. Jakie jest moje przeznaczenie? - 7 Kielichow osiągnąć coś, co zostało postawione na piedestale... wymarzone kiedyś 21. Dokad podazam? - As Bulaw + Paz Monet, V Papiez ---> 0 Glupiec aby pomału rozwijać swe potencjały... dzielić się swą wiedzą i mądrością. Uczyć się tego czego nie wiesz uczyć innych tego co już wiesz :> Pozdrawiam Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 1. Ja - II Kaplanka Osoba bardzo twórcza, potrafiąca odnaleźć złoty środek, która nie ocenia, stara się być wyrozumiałą 2. Moja dusza - As Mieczy Jest bystra, w lot chwyta różne nowinki 3. Co jest moim glownym pragnieniem? - XX Sad odnalezienie swojej ostoi dzięki, której będzie Ci dobrze jak w uchu 4. Co mi sprawia najwiekszy problem ? - VIII Sprawiedliwosc odcięcie się od niektórych spraw, rozliczenie się z czymś co jest za Tobą 5. Co mi najbardziej szkodzi? - XV Diabel toksyczna relacja z kimś, poczucie bycia wykorzystanym przez kogoś 6.Co mi daje największa radosc? - III Cesarzowa bycie matką i prawdziwą kobietą 7. Co mnie najbardziej smuci? - 10 Kielichow że Twój dom/relacje nie wyglądają tak jakbyś sobie tego życzyła i jak sobie wymarzyłaś... 8. W jaki sposob mysle? - Krolowa Kielichow Przede wszystkim czujesz, myślenie schodzi czasem na drugi plan, jesteś osobą bardzo empatyczną, zawsze myślisz czy komuś nie wyrządzasz krzywdy swoją opinią lub poglądami 9. W jaki sposob dziajam? - Krolowa Monet potrafisz się zatroszczyć o wszystko, taka kobieta do tańca i do różańca^^ 10. W jaki sposob kocham? - XIII Smierc zawsze inaczej miłość daje Ci sporo siły i otiwera przed Tobą nowe furtki 11. W jaki sposob sie ucze? - 9 Bulaw nieufnie, poważnie się zastanowisz nad tym co ktoś do Ciebie mówi, lub czego się uczysz 12. W jaki sposob pracuje? - Krolowa Bulaw masz zadatki na lidera, Tobie powinny zostac oddane stanowiska kierownicze, nie lubisz jak ktos Toba rzadzi 13.Jakich bodzcow potrzebuje, by sie rozwijac? - 2 Monet różnych, raz kij a raz marchewka xD 14. Jaki jest moj (dotychczasowo) najwiekszy sukces? - 0 Glupiec + Krol Monet, Rycerz Bulaw ---> suma 0 Glupiec zaczecie wszystkiego od nowa i dawanie sobie z tym rady 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) najwieksza porazka? - XVII Gwiazda ze Twoje marzenia legly w gruzach 16. Jaki jest moj wrodzony talent (potencjal)? - Krolowa Mieczy Intelekt. 17. Jakie jest moje powolanie? - VI Kochankowie pomaganie w podejmowaniu decyzji, robienie za mediatora a moze za swatke^^ 18. Jakie sa moje idealy? - 6 Kielichow Jestem tradycjonalistka. Wbrew temu, co pokazuje na zewnatrz, bardzo wazne sa dla mnie tradycje rodzinne, jak rowniez rodzina i wszystko, co bazuje na wielopokoleniowej madrosci. <- tak mysle 19. Jaki jest moj swiadomy cel w zyciu? - 3 Monety caly czas sie rozwijac, i zdobywac nowe cele 20. Jakie jest moje przeznaczenie? - 7 Kielichow taak coś z ezoteryką związane 21. Dokad podazam? - As Bulaw + Paz Monet, V Papiez ---> 0 Glupiec do stworzenia nowej relacji, szukasz miłosci lub nowych zrodel wiedzy Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Dziekuje Kochane za piekne interpretacje. I tu mnostwo prawdy jest. Dziekuje Airi... , dziekuje Pasqualinko... W sumie wiekszosc sie zgadza w tym, co piszecie. Bardzo, bardzo ladnie to ujete. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi