fajnamagda Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 ostatnio miałam 4 zaliczeni, zweryfikuje jak to tylko będzie możliwe: 1. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z OP? chronolo kochankowie, 8kielichow,3bulaw powinno być do prozdu 2. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z OD? 8 mieczy,9buław,5kielichow czeka mnie poprawka 3. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z TW? królowa mieczy,3kielichow,6bulaw będzie zaliczone 4. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z WO? 4denarów, pustelnik,9kielichow tutaj też powinno być dobrze;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 1. Niepewnie, ale zdane. 2. tu może być oblane albo zdane tak ledwo ledwo na 3. 3. Zdane dość ładnie. Chyba mocna się z tego czujesz. 4. Zdane. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Grudnia 2012 Maestro Napisano 2 Grudnia 2012 1. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z OP? chronolo kochankowie, 8kielichow,3bulaw wpierw nepewnośc,rozterek sto tys., ale powinno być ok, chyba, ze 3 buław to wypatrywanie kolejnej szansy 2. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z OD? 8 mieczy,9buław,5kielichow może być ciężko, napsizesz, zaliczysz,ale ocena końcowa Cię zasmuci 3. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z TW? królowa mieczy,3kielichow,6bulaw spoko, nawet na bardzo dobrą ocenę 4. Jaki będzie wynik dla mnie zaliczenia z WO? 4denarów, pustelnik,9kielichow spoko, trzeba będzie się skupić,ale zaliczysz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi