Skocz do zawartości

Co Czuł...

Gość MyStErIoUs_WoMaN

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Co myślał...Co czuł, jak mnie dziś zobaczył ?

Nie mogliśmy pogadać...On był w pracy, ja w towarzystwie...to takie widzenie się w "przelocie"...

Pan miał mnie "jak na tacy" przez kilka minut, wiem że nie spuszczał z Nas oka...ja zaangażowana w rozmowę...udałam że Go nie widzę...

6 Kielichów ~ 7 Kielichów ~ 8 Buław --> Słońce

Sprawka------Cesarzowa------Kapłan

-------Umiar-----------Moc------

-------------Głupiec----------

Hmm...chyba fajnie mu się na duszy zrobiło...ale wiedział że nic więcej zrobić nie może jak tylko patrzeć...

• Maestro
Napisano

wspominał z sentymentem, ciepło mu na sercu było,duzo uczuć i marzeń typu co by było,gdyby,bardzo chciał pogadać z Tobą...

Napisano

Mysle, ze Pan postanowil sie do Ciebie odezwac.

Spodziewaj sie maila, albo jakiejs komunikacji elektronicznej miedzy wami,

podejrzewam ze sie randka szykuje;)

Gość gość5
Napisano

Nie mogliśmy pogadać...On był w pracy, ja w towarzystwie...to takie widzenie się w "przelocie"...

Pan miał mnie "jak na tacy" przez kilka minut, wiem że nie spuszczał z Nas oka...ja zaangażowana w rozmowę...udałam że Go nie widzę...

Sprawka------Cesarzowa------Kapłan

-------Umiar-----------Moc------

-------------Głupiec----------

heh... cisnienie mu skoczyło- w pozytywnym sensie- a z tym słonce to w ogóle jakby na fajerkach stał......nie wiem kim dla siebie jestescie ani kim był czlowiek z ktorym bylas (wyglada to tak jakby to byl ktos z kim jestes formalnie zwiazana) moge sie mylic- tylko taki mam skojarzenia- no i ten pan z ktorym widzialas sie " w przelocie" chyba musial bardzo sie starac nad soba zapanowac zeby nie walnac jakiejs gafy... .

Napisano

wspomnienia powrocily, rozmarzył się i zapragnął kontaktu.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
(...) heh... cisnienie mu skoczyło- w pozytywnym sensie- a z tym słonce to w ogóle jakby na fajerkach stał......nie wiem kim dla siebie jestescie ani kim był czlowiek z ktorym bylas (wyglada to tak jakby to byl ktos z kim jestes formalnie zwiazana) moge sie mylic- tylko taki mam skojarzenia- no i ten pan z ktorym widzialas sie " w przelocie" chyba musial bardzo sie starac nad soba zapanowac zeby nie walnac jakiejs gafy... .

Słońce to Pan ten sam co w RTG...w tym, w którym niedawno tak wiele mi pomogłaś...

A ja byłam tylko w damskim towarzystwie... :*

Gość sheina
Napisano

o matko facet zmieszany totalnie jakby nei wiedzial co w tej chwili zrobic w tych 7 kielichach taki zagubiny cos bym chcial ale nei wiem sammmmm bla bla bla....ale bym pogadal z nia......... pozytywnei bardzo.

Gość Pasqualina
Napisano

wspomnienia odżyły, ma jakieś plany względem Ciebie, żałował,ze nie mógł podejść,ale powinien niedługo się odezwać :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No to już napiszę...wróciłam do domu, zakręciłam się tu i tam, iii odebrałam sms od Pana w któym zawarta była między innymi propozycja randki, spotkania...;) Zadziało się to naprawdę szyyybkooo.:)

Brava dla Was Moi Drodzy.:)