Veroniczka Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 to świeża znajomość Chciałam wiedzieć jak się rozwinie.. 1. Wspólną kartą jest tutaj - 3 Puchary - No w sumie wygląda na to jakby nas jakaś nić więzi już łączyła, teoretycznie, możemy cieszyć się swoim towarzystwem, miło razem spędzać czas, chodzić na jakieś imprezy i tak dalej.. to na pewno na ten moment. Emocje pozytywne w sobie budzimy. 2. Ja w tej relacji - Król Pucharów - Życzliwie jestem nastawiona co do niego, podoba mi się ogólnie, i tak sobie myślę po cichutku wewnętrznie co by było gdybyśmy na przykład mieli być razem, oczywiście mam go trochę na dystans - bo ta karta to taka karta trochę pozorów.. Niby bym coś chciała, ale może nie wiem jak to pokazać, no jeszcze nie przemyślałam tego planu co mogę konkretnego zrobić, żeby się czasem nie sparzyć. 3. On w tej relacji - Wieża/Rycerz Denarów - Widać radykalnie zmienił swoje poglądy, ogólnie widać że dzięki tej relacji jakby zmienił swoje przekonania i wizje, mogę mu zaufać, po za tym widzę że on też jakby wizję swoich planów zmieniał, hm bardzo ciekawe.. 4. Co on do mnie czuje - Walet Denarów - No dopiero się poznaliśmy trudno tutaj o uczucia od razu, wie że jestem młodsza od niego, no ale co z tego ziarenka wykiełkuje? To już on sam musi wiedzieć. 5. Co ja do niego czuje - 5 Buław - Pobudza mnie, wzbudza moją ciekawość to na pewno.. Chciałabym się trochę sprawdzić w tej relacji. 6. Potencjał dla związku na ten moment - Słońce - No potencjał na związek widać jak najbardziej jest, ale trzeba zacząć od przyjaźni 7. Okoliczności, otoczenie, jaki ma wpływ - 2 Buław - W sumie mam też inną drogę.. Wyboru.. 8. LOS, czyli taki potencjał ogólny - 6 Mieczy/Walet Denarów - Musiałabym chyba coś zmienić i trochę jakby "zainwestować" w tą relację, żeby mogło coś tu wyjść. 9. Najbliższa przyszłość (czyli do końca tego miesiąca) - Diabeł, As Mieczy, Wisielec ---> Kochankowie No nie wiem kurcze.. może jakiś romans z tego wyjdzie? Chyba po za tym czeka nas jakaś ważna rozmowa.. przemyślenie i podjęcie kwestii.. (??) 10. Dalsza przyszłość (na nowy miesiąc, czyli Styczeń) - Mag, Król Pucharów, 6 Denarów ---> Cesarzowa No i tu już widać konkretniejsze plany.. co do siebie hm, może coś od niego dostanę? Bo będę się jakoś wyjątkowo czuła Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 do końca miesiąca to raczej nie wiele się wydarzy. Twój optymizm zderza się tu z jego ostrożnością. On tu będzie się dużo zastanawiał, rozważał za i przeciw.Dopiero później( w styczniu ) coś ruszy i to będzie coś fajnego dla was obojga. On tu zamaguje , zrobi się bardziej czuły,poczujesz,że jesteś ważna dla niego. Czyli jak to facet, najpierw obserwuje, robi statystykę opłacalności, a dopiero później rusza. 1 Cytuj
Vivere Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Ten chłopak bardzo Ci się podoba - Królowa Kielichów- rozpływasz się na Jego widok To miłe odczucia, co? W sposób subtelny - Królowa Kielichów + 5 buław - zaznaczasz swoje istnienie, zwracasz na siebie uwagę ( zarywasz go delikatnie). Pan, w pierwszej chwili pomyślałam, że mało stateczny w tej Wieży/ Rycerz Denarów ale z drugiej strony mozliwe, że chodzi o to, że Twoje wdzięki kruszą, zmiękczają Go. Miej cierpliwość i ośmielaj Go. Musi zdobyć Twoje zaufanie i zaufać Tobie by ruszyć w Twoją stronę. Pan jest mało ruchliwy, może nie dawać Ci znaków, których oczekujesz, nie tak od razu. Mało szczęśliwa jest karta w punkcie los, 6 mieczy ( i tu nie wiem co znów denarowy robi? )albo będzie powstrzymywała Pana do działań lub będzie chciał ale nie będzie " śmiał-śmieć" (czytaj nie śmie) do Ciebie sie zbliżyć. A z drugiej strony ta ciekawość przed nowym..Tu jakiś dystans jest albo niepokój. Może Twój urok Go onieśmiela? W najbliższym miesiącu, hm..zainteresowanie wzajemne będzie ale takie powściągliwe. Potencjał na związek jest w Słońcu, jest to "olśnienie" i sympatia. W styczniu powinno coś ruszyć, a właściwie Pan powinien się bardziej ruszyć a Ty go przyjmiesz z satysfakcją. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 1. Wspólną kartą jest tutaj - 3 Puchary - sporo przyjaźni i radości pomiędzy Wami, przede wszystkim radości z wspólnie spędzanych chwil... 2. Ja w tej relacji - Król Pucharów - jesteś zrelaksowana ~ choćby nie wiem co się działo wokół Was, czy w Tobie samej, jesteś odprężona i umiesz cieszyć się tym co przynosi ta relacja...no jesteś w Pana "zapatrzona", widać że barrrdzo Ci się podoba ... 3. On w tej relacji - Wieża/Rycerz Denarów - gdy Cię poznał/zobaczył, chyba poczuł się tak jakby został rażony piorunem:D, zrobiłaś na Nim ooogrooomne wrażenie, tak myślę...co dalej ~ On nie będzie "gnał" na złamanie karku ani szukał skrótów, lecz powoli i ostrożnie będzie dążył prosto do "celu", i nie spocznie póki tam nie dotrze...jest godny zaufania, możesz na Nim polegać, jeśli Ci coś obieca - to dotrzyma słowa... 4. Co on do mnie czuje - Walet Denarów - jak na razie podobasz mu się, będzie Cię czarował i uwodził... 5. Co ja do niego czuje - 5 Buław - jest dla Ciebie wyzwaniem, Jego widok powoduje u Ciebie sporyyy przypływ adrenaliny...bardzo Ci się podoba:)... 6. Potencjał dla związku na ten moment - Słońce - jest bardzo duży, jak dla mnie to idealna karta gdy pytamy o relacje/uczucia... 7. Okoliczności, otoczenie, jaki ma wpływ - 2 Buław - hmmm, ja rzekłabym że albo u Ciebie, albo u Pana na chwilę obecną jest ktoś jeszcze... 8. LOS, czyli taki potencjał ogólny - 6 Mieczy/Walet Denarów - relacja zdecydowanie pójdzie na przód ~ będzie się rozwijała... 9. Najbliższa przyszłość (czyli do końca tego miesiąca) - Diabeł, As Mieczy, Wisielec ---> Kochankowie uważam że do końca tego miesiąca relacja nie ulegnie większym zmianom...będziecie dążyli do poznania siebie, przyglądali się sobie, ale nadal z dystansem... 10. Dalsza przyszłość (na nowy miesiąc, czyli Styczeń) - Mag, Król Pucharów, 6 Denarów ---> Cesarzowa tutaj już zacznie się dziać...Pan wykaże inicjatywę, dzięki temu Ty będziesz usatysfakcjonowana... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi