Skocz do zawartości

jak w dalszej przyszlosci bedzie wygladala relacja z pewbym paniczem

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

krol mieczy, as buław, trzy denary

widac kontakt ze trony pana, ale chyba bez emocji ;] a te trzy denary...ama nie wiem moze tutaj bedziemy cos wspolnie ustalac ...

jakie macie doswiadczenia z mieczowymi, pisze sie,ze sa zimni... ale czytalam,ze oni sprawiaja takie wrazenie,a naprawde silnie czuja tylko nie okazują..moz zalezy kto..

Napisano

krol mieczy, as buław, trzy denary

Pan będzie tutaj...taki do konkretnej gadki :) I jak najbardziej, są spotkania, ale takie na soczek, piwo itp., ale po prostu w innym konkretnym celu...ale mnie one bardziej wyglądają na towarzyskie... Ten As Buław mówi, że będziecie z chęcią tę znajomość rozwijać... Złapiecie wspólny język, będziecie nadawać na tych samych falach... :)

Napisano

Pan wyjdzie z inicjatywa. Bedzie chcial sie pogodzic. W tych 3 Monetach widac starania (jego, Wasze wspolne, niewazne, w kazdym razie sa starania), zeby konflikty zazegnac i znajomosc utwierdzic, ewentualnie popchnac nieco do przodu.

Podsum (HB) to IV Cesarz. Wazne, aby tu te Wasze (Twoje) chybotliwe emocje odlozyc na bok i popatrzyc na sprawe nieco z dystansem, na chlodno. Jest szansa na wyjasnianie i nawet umocnienie relacji. ;)

Napisano

No to wobec tego karty klamia, bo maja taka wlasnie wymowe... :)

Skoro nie ufasz im to moze popros kogos, zeby Ci na Niego (Was) rozlozyl karty...

Napisano

Mi 3 denarów zawsze wychodziła jako koleżeństwo. A as buła jako kontakt wiec jak sie nie odzwywa to sie odezwie. A co wyciagania sobie kart ja sobie sama nie wiciagam tylko mi kolzeanka i serio karty sie sprawdzaja :D

Gość sheina
Napisano

wiem, ale uwazam,zjak sie na dosc chlodno stawia..

nie lbei sobeistawia aljzu kogosneichce meczyc. bo jedna duzo moich emocji..

Napisano
Mi 3 denarów zawsze wychodziła jako koleżeństwo. A as buła jako kontakt wiec jak sie nie odzwywa to sie odezwie. A co wyciagania sobie kart ja sobie sama nie wiciagam tylko mi kolzeanka i serio karty sie sprawdzaja :D

Zgadzam się z małą - 3 Denarów to koleżeństwo, więc umocnienie tej relacji, tak jaj pisze SacralNirvana - bo rozumiem, że teraz jest między Wami "chłodno". sheina, nie potrafimy przewidzieć, co się wydarzy za 3 miesiące, 6 miesięcy, rok... Nie określiłaś czasu, więc moze na teraz to wyglada tak, jak wygląda...ale za 6 miesięcy? Mnie też nie raz karty zaskoczyły...a byłam pewna, że "nie", bo to niemożliwe...a jednak :)

Gość sheina
Napisano

ale ja mam dosyc ciagle to samo i to samo...to się nei zmieni, jezlei o czym s z nim rozmawiam i zjada to cała moją energię, nagle słysze" dobrze przemysle, dobrze cos tam:" i znow chwile ok i to samo.

to pytam po co? Ja nie potrzbuje takiej destabilizacji.

lubie plynnosc i pewnosc ze ktos naprawde to co mowi to mowi szczerze,a tu nie sądzę. dla mnei czyny są najwazniejsz,e on to wszystko wie co wam pisze, a wlasciwie slyszal,ale raczej jak widac gowno go to obchodzi.

wiec mnie juz też.

Gość sheina
Napisano

sacral ważasz.ze 3 denary to umocnienie? nei wiem ajka tam suma w cyhcidzi pewnei znow cesarz ];];];] NA NIEGO

Napisano

W tym Asie Buław może być też taka info, że tutaj będzie trzeba wychodzić z inicjatywą mimo wszystko... Hm... Ale widać kontynuację tej relacji... sheina, nie skreślaj pana, pogadajcie... Czasami zachowania innych podnoszą nam ciśnienie, ale zawsze jest tego powód...

Gość sheina
Napisano

maddie, powtarzam tu ciągle idzie o to samo.. on z tym nic nie zrobi jak widac. wiec nei bede cale zycie jak matka teresa...

Napisano
maddie, powtarzam tu ciągle idzie o to samo.. on z tym nic nie zrobi jak widac. wiec nei bede cale zycie jak matka teresa...

Ty wiesz najlepiej, jak jest... Ale karty pokazują jednak co innego :) Chyba nie będzie tak łatwo się odciąć... Są spotkania, tak, żeby pogadać przy soczku... Może nie jakoś bardzo często, bo tutaj będzie trzeba wykazać się chęcią (tak myślę przy tym asiku), ale odcięcia takiego 100% nie ma :) Może to pan zagada nawet :) Chyba uzbroisz się w cierpliwość...jednak ;)

Gość sheina
Napisano

mam to w zadzie ;)

spotnan nei bedzie bo dzieli na male"milion lat swietlnych" od siebie on w Łodzi ja z Gorzowa. za barzo meniw kurzyl osattecznie . karty to karty a ja i tak zrobie swoje..

Napisano
Zgadzam się z małą - 3 Denarów to koleżeństwo, więc umocnienie tej relacji, tak jaj pisze SacralNirvana - bo rozumiem, że teraz jest między Wami "chłodno". sheina, nie potrafimy przewidzieć, co się wydarzy za 3 miesiące, 6 miesięcy, rok... Nie określiłaś czasu, więc moze na teraz to wyglada tak, jak wygląda...ale za 6 miesięcy? Mnie też nie raz karty zaskoczyły...a byłam pewna, że "nie", bo to niemożliwe...a jednak :)

Ja powiem inaczej. 3 Monety to nie tylko kolezenstwo a:

a) pokonywanie zaistnialych trudnosci

B) pchanie spraw stojacych w miejscu znaczaco do przodu

c) przechodzenie w znajomosci na wyzszy level...

to tak z moich obserwacji... :)

takze bywa, ze jest to kolezenstwo, ale jezeli jest to kolezenstwo to bywa, ze pokazuje przejscie na mocniejsze wiezi...

ile sytuacji tyle interpretacji. Ja tu widze jako pokonanie przeszkod i umocnienie juz isniejacej relacji. ;)

Gość sheina
Napisano

no i zamknelam relacje, nie wytrzymalam napisalam m na gadu,ze na taka emocjonalna zabawe mna nie pozwole i mam to juz gdzies. jezeli ktoras z was bylaby tak dobra i polozyla mi ze trzy karty jak on się poczuł po tym,....BARDZo proszę