Gość alles-in1 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Nie wiem czy dobrze zrobilam, ale do rzeczy... Zadalam pytanie "Co chcialby przekazac/powiedziec mi tata gdyby zyl?'' 2 kielichy--->Rycerz mieczy--->3mieczy--->As monet--->Kolo fortuny--->Krolowa denarow Szczerze to nie wiem jak mam te karty interpretowac... Czeka mnie rozstanie? Zmiany raczej na lepsze, lepsze finanse? Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Co chcialby przekazac/powiedziec mi tata gdyby zyl?'' 2 kielichy--->Rycerz mieczy--->3mieczy--->As monet--->Kolo fortuny--->Krolowa denarow Oj, dużo tego przekazywania z jego strony Chciałby Ci przekazać, że nad Tobą czuwa i czuwać będzie (2 kielichy), ale też chce byś nie zadręczała się lub nie rozpaczała po nim (3 mieczy) albo ogólnie przykro mu się patrzy jak się umartwiasz i Ci źle z jakiegoś powodu...Może nawoływać Cię byś się podniosła..otworzyła na życie...zaczęła wykorzystywać szanse na czerpanie radości z życia. Życzyłby sobie byś stanęła na nogi i może też bezpieczna była? Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Chcialby powiedziec, ze zawsze Cie kochal i kocha... Ze to jest milosc, ktora jest wieczna i niezalezna od smierci. Wyjasnilby Ci moze sprawy, ktore byly czy sa bolesne i pokazalby Ci, ze w zyciu zawsze istnieja szanse, ze tak naprawde to Ty jestes Pania swojego losu i masz mozliwosc kierowac nim jak tylko tego zapragniesz. Popatrzylby na Ciebie i zapewne bylby dumny z tego, jaka to z Ciebie wyrosla wspaniala kobieta. Piekna a przy tym taka swiadoma, pewna siebie, wiedzaca czego chce a i nie bujajaca w chmurach. Nawolywalby Cie, abys nigdy nie dala sie niczym ograniczyc i zawsze darzyla do tego, co czyni Cie szczesliwa, abys byla zdecydowana i walczyla o swoje. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Dafne w rycerzu Mieczy mój mąż wyszedl... hmmm zawsze wychodzi w królu bulaw, monet czasem Mieczy... My jesteśmy ze sobą, kryzys przechodzimy... Co oznacza 3 miecze w tym przypadku? Zdrady nie było... Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Dafne w rycerzu Mieczy mój mąż wyszedl... hmmm zawsze wychodzi w królu bulaw, monet czasem Mieczy... My jesteśmy ze sobą, kryzys przechodzimy... Co oznacza 3 miecze w tym przypadku? Zdrady nie było... Skoro Rycerz mieczy dotyczy Twego męża, który zadaje Ci trosk (3 mieczy)....Patrzy z góry i się martwi... Może pragnąć byś się podniosła z tego stanu...wzięła życie w swoje ręce i zaczęła Żyć jak lubisz...Jak Królowa rządziła swoim życiem... Chce byś już nie cierpiała... Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Daffne Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Alleta a zrobiłaś odp przygotowanie ze zadajesz pytanie do KART o zmarłym?? Wiesz, że to niebezpieczne??? Skąd wiesz, ze to Tata ci odp?? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Alleta a zrobiłaś odp przygotowanie ze zadajesz pytanie do KART o zmarłym?? Wiesz, że to niebezpieczne??? Skąd wiesz, ze to Tata ci odp?? Selenit666 - Oczyscilam karty nad swieca oraz myslalam intensywnie o tacie... A co powinnam zrobic? Dlaczego niebezpieczne? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Alleta a zrobiłaś odp przygotowanie ze zadajesz pytanie do KART o zmarłym?? Wiesz, że to niebezpieczne??? Skąd wiesz, ze to Tata ci odp?? Ale Ona nigdzie nie napisała że to tata jej odpowiada, zapytała jedynie co chciałby Jej przekazać gdyby żył... Czy Ty Sell gdy o coś pytasz ~ stawiasz Tarota to wiesz "kto" Ci odpowiada ? No, nie powiem, bardzo mnie ciekawi Twoja odpowiedź... Cytuj
Selenit666 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 no własnie Misty nie wiem ale ona zapytała stricte ojca co on chciałby jej powiedzieć. Ja sie nie zwracam bezpośrednio do danej istory a tym bardziej do ducha zmarłej osoby to już jest praktyka za bardzo niebezpieczna. nie wiadomo wówczas kto akurat nam moze odp. dotyczy to również każdej innej osoby, co siedzi o co 5 min codziennie pyta kart o to samo swoich czy kogoś innego. Kazdy rozkład to nie zabawa i mozna sobie mega krzywde zrobić. do twojej informacji nie mam kart tarota ani run już od lipca Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 no własnie Misty nie wiem ale ona zapytała stricte ojca co on chciałby jej powiedzieć. Ja sie nie zwracam bezpośrednio do danej istory a tym bardziej do ducha zmarłej osoby to już jest praktyka za bardzo niebezpieczna. nie wiadomo wówczas kto akurat nam moze odp. dotyczy to również każdej innej osoby, co siedzi o co 5 min codziennie pyta kart o to samo swoich czy kogoś innego. Kazdy rozkład to nie zabawa i mozna sobie mega krzywde zrobić. do twojej informacji nie mam kart tarota ani run już od lipca bardzo mądre podejście... dziękuję, że to napisałaś i jak dla mnie masz 100% rację... nigdy nie wiadomo skąd jest ta odpowiedź... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 no własnie Misty nie wiem ale ona zapytała stricte ojca co on chciałby jej powiedzieć. Ja sie nie zwracam bezpośrednio do danej istory a tym bardziej do ducha zmarłej osoby to już jest praktyka za bardzo niebezpieczna. nie wiadomo wówczas kto akurat nam moze odp. dotyczy to również każdej innej osoby, co siedzi o co 5 min codziennie pyta kart o to samo swoich czy kogoś innego. Kazdy rozkład to nie zabawa i mozna sobie mega krzywde zrobić. do twojej informacji nie mam kart tarota ani run już od lipca No tak, zapytała co chcialby Jej przekazać ale gdyby żył... - jak dla mnie nie było to pytanie skierowane stricte do ojca... Nie masz kart...ale wiem że wróżyłaś z nich, dlatego tak sformuowałam pytanie...no ale w sumie, przecież wciąż wrózysz z Anielskich prawda ?... Ale to nieistotne teraz...po prostu zapytałam, bo myślalam że posiadasz jakąś wiedzę o której ja pojęcia nie mam i inni może też (a każda "pigułka" nowej wiedzy mile widziana), no i Alleta zadała pytania, temat wydał mi się ciekawy ~ więc i ja zapytałam, tylko tyle... P.S. No właśnie nigdy nie wiadomo skąd jest ta odpowiedź... Cytuj
iridos Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 a tarot nie lubi GDYbania on odpowiada na konkretne rzeczowe logiczne pytania gdyby babcia miała wąsy.... szkoda energii zarówno kart jak i twojej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi