Skocz do zawartości

Co chcialby przekazac mi tata...

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Nie wiem czy dobrze zrobilam, ale do rzeczy... Zadalam pytanie "Co chcialby przekazac/powiedziec mi tata gdyby zyl?''

2 kielichy--->Rycerz mieczy--->3mieczy--->As monet--->Kolo fortuny--->Krolowa denarow

Szczerze to nie wiem jak mam te karty interpretowac... Czeka mnie rozstanie? Zmiany raczej na lepsze, lepsze finanse?

Gość Daffne
Napisano

Co chcialby przekazac/powiedziec mi tata gdyby zyl?''

2 kielichy--->Rycerz mieczy--->3mieczy--->As monet--->Kolo fortuny--->Krolowa denarow

Oj, dużo tego przekazywania z jego strony :)

Chciałby Ci przekazać, że nad Tobą czuwa i czuwać będzie (2 kielichy), ale też chce byś nie zadręczała się lub nie rozpaczała po nim (3 mieczy) albo ogólnie przykro mu się patrzy jak się umartwiasz i Ci źle z jakiegoś powodu...Może nawoływać Cię byś się podniosła..otworzyła na życie...zaczęła wykorzystywać szanse na czerpanie radości z życia. Życzyłby sobie byś stanęła na nogi i może też bezpieczna była?

Napisano

Chcialby powiedziec, ze zawsze Cie kochal i kocha... Ze to jest milosc, ktora jest wieczna i niezalezna od smierci. Wyjasnilby Ci moze sprawy, ktore byly czy sa bolesne i pokazalby Ci, ze w zyciu zawsze istnieja szanse, ze tak naprawde to Ty jestes Pania swojego losu i masz mozliwosc kierowac nim jak tylko tego zapragniesz. Popatrzylby na Ciebie i zapewne bylby dumny z tego, jaka to z Ciebie wyrosla wspaniala kobieta. Piekna a przy tym taka swiadoma, pewna siebie, wiedzaca czego chce a i nie bujajaca w chmurach.

Nawolywalby Cie, abys nigdy nie dala sie niczym ograniczyc i zawsze darzyla do tego, co czyni Cie szczesliwa, abys byla zdecydowana i walczyla o swoje. :)

Gość alles-in1
Napisano

Dafne w rycerzu Mieczy mój mąż wyszedl... hmmm zawsze wychodzi w królu bulaw, monet czasem Mieczy... My jesteśmy ze sobą, kryzys przechodzimy... Co oznacza 3 miecze w tym przypadku? Zdrady nie było...

Gość Daffne
Napisano (edytowane)
Dafne w rycerzu Mieczy mój mąż wyszedl... hmmm zawsze wychodzi w królu bulaw, monet czasem Mieczy... My jesteśmy ze sobą, kryzys przechodzimy... Co oznacza 3 miecze w tym przypadku? Zdrady nie było...

Skoro Rycerz mieczy dotyczy Twego męża, który zadaje Ci trosk (3 mieczy)....Patrzy z góry i się martwi...

Może pragnąć byś się podniosła z tego stanu...wzięła życie w swoje ręce i zaczęła Żyć jak lubisz...Jak Królowa rządziła swoim życiem... Chce byś już nie cierpiała...

Edytowane przez Daffne
Napisano

Alleta a zrobiłaś odp przygotowanie ze zadajesz pytanie do KART o zmarłym?? Wiesz, że to niebezpieczne??? Skąd wiesz, ze to Tata ci odp??

Gość alles-in1
Napisano
Alleta a zrobiłaś odp przygotowanie ze zadajesz pytanie do KART o zmarłym?? Wiesz, że to niebezpieczne??? Skąd wiesz, ze to Tata ci odp??

Selenit666 - Oczyscilam karty nad swieca oraz myslalam intensywnie o tacie... A co powinnam zrobic? Dlaczego niebezpieczne?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ale Ona nigdzie nie napisała że to tata jej odpowiada, zapytała jedynie co chciałby Jej przekazać gdyby żył...

Czy Ty Sell gdy o coś pytasz ~ stawiasz Tarota to wiesz "kto" Ci odpowiada ? No, nie powiem, bardzo mnie ciekawi Twoja odpowiedź...

Napisano

no własnie Misty nie wiem ale ona zapytała stricte ojca co on chciałby jej powiedzieć. Ja sie nie zwracam bezpośrednio do danej istory a tym bardziej do ducha zmarłej osoby to już jest praktyka za bardzo niebezpieczna. nie wiadomo wówczas kto akurat nam moze odp. dotyczy to również każdej innej osoby, co siedzi o co 5 min codziennie pyta kart o to samo swoich czy kogoś innego. Kazdy rozkład to nie zabawa i mozna sobie mega krzywde zrobić.

do twojej informacji nie mam kart tarota ani run już od lipca :)

Gość Iwka78
Napisano
no własnie Misty nie wiem ale ona zapytała stricte ojca co on chciałby jej powiedzieć. Ja sie nie zwracam bezpośrednio do danej istory a tym bardziej do ducha zmarłej osoby to już jest praktyka za bardzo niebezpieczna. nie wiadomo wówczas kto akurat nam moze odp. dotyczy to również każdej innej osoby, co siedzi o co 5 min codziennie pyta kart o to samo swoich czy kogoś innego. Kazdy rozkład to nie zabawa i mozna sobie mega krzywde zrobić.

bardzo mądre podejście...

dziękuję, że to napisałaś i jak dla mnie masz 100% rację... nigdy nie wiadomo skąd jest ta odpowiedź...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No tak, zapytała co chcialby Jej przekazać ale gdyby żył... - jak dla mnie nie było to pytanie skierowane stricte do ojca...

Nie masz kart...ale wiem że wróżyłaś z nich, dlatego tak sformuowałam pytanie...no ale w sumie, przecież wciąż wrózysz z Anielskich prawda ?...

Ale to nieistotne teraz...po prostu zapytałam, bo myślalam że posiadasz jakąś wiedzę o której ja pojęcia nie mam i inni może też (a każda "pigułka" nowej wiedzy mile widziana), no i Alleta zadała pytania, temat wydał mi się ciekawy ~ więc i ja zapytałam, tylko tyle...

P.S.

No właśnie nigdy nie wiadomo skąd jest ta odpowiedź...;)

Napisano

a tarot nie lubi

GDYbania

on odpowiada na konkretne rzeczowe logiczne pytania

gdyby babcia miała wąsy....

szkoda energii zarówno kart jak i twojej