karczes Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 (edited) Witam. Waham sobie od 3 miesięcy i nigdy dotąd nie miałem takiego problemu. Mianowicie... 4dni temu, wahadełko zaczęło szwankować - o cokolwiek bym nie spytał, to wahadełko kręci się praktycznie zawsze zgodnie z ruchem wskazówek zegara (bardzo,podkreślam, bardzo rzadko kręci się w odwrotnym kierunku wtedy, kiedy powinno). Staram się szukać jakichś powiązań i jedyne jakie znajduję to to, że w ten sam dzień, gdy nastąpił problem, zachorowałem na zespół jelita drażliwego (ból brzucha). Minęły 4 dni, choroba też [minęła] lub prawie (ciężko stwierdzić), ale problem z wahadełkiem już nie [minął]. :icon_mad: Zostało mi zwrócić się do osób wiedzących lepiej... wie ktoś co się stało? EDIT: Dopiszę jeszcze, że wahadełko mam zrobione ze "stopki" karnisza drewnianego i nitki, od samego początku (od 3 miesięcy) te samo. Wykombinowałem sobie inne wahadełko, nic to nie rozwiązało. Rozwiązanie Problem został rozwiązany. Faktycznie, problem z użytkowaniem wahadełka był związany z chorobą, jak się okazało wirusowym zapaleniem jelita cienkiego. Problem sam by zniknął po pewnym czasie, ale udało mi się ten okres stety albo niestety przyśpieszyć (nic nie dzieje się bez przyczyny; skoro użytkowanie wahadełka staje się problematyczne podczas choroby, to tak ma być, tak postanowiło Wyższe Ja). Dokonałem tego przez powtarzanie ciągle pytania, na które powinna być odpowiedź "nie" i negowanie kręcenia wahadełka, gdy zaczynało kręcić się na "tak". 2 sesje po 20min i wahadełko działa jak powinno... albo jak chciałem żeby działało. Nie biorę odpowiedzialności za uszczerbki na zdrowiu fizycznym, psychicznym, astralnym, mentalnym, etc... ;P Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu. ;D Edited December 5, 2012 by karczes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karczes Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 (edited) Proszę o usunięcie postu. Edited December 3, 2012 by karczes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karczes Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 bump za krótki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts