Skocz do zawartości

promieniowanie rentgenowskie na pana D.

Gość Pasqualina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pasqualina
Napisano

Dziękuję gorąco Weronie za karciochy:bukiet:

Pan D. jest mi bliski,relacja rwana rozstania-powroty (oboje aktualnie jesteśmy w związkach), znamy sie od 8 lat, odnowiliśmy niedawno kontakt

1. Jego intencje wobec Ciebie - 7 Kielichów - on biedny sam nie wie czego chce, najlepiej to złapać parę srok za ogon

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Królowa Mieczy - że się zdecyduję albo w te albo wewte lub że odseparuję się od obecnego faceta

3. Jak Cię postrzega - Rycerz Mieczy- jako sprytną,bystrą. lubi ze mną rozmawiać. myśli, że wprowadzę zamęt w jego życie

4. Co Tobie może dać - Królowa Buław- oj no dużo namiętności, obudzi mnie z letargu, w którym jestem

5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie - II Kapłanka, 2 Mieczy - nie wie jak mnie ugrźć, zastanawia się co zrobić, waha się

6. Co ukrywa - 5 Monet, I Mag, Król Buław - suma VI Kochankowie- że w związku mu się nie wiedzie, że brak mu uczuć, a może w korespondencji z królową buławz pkt.4, może brakuje mu mnie

7. Czego Ty oczekujesz - 8 Mieczy, XII Wisielec - suma XX Sąd, suma II Kapłanka sama nie wiem czego chce, chiałabym i boję się, mam związane łapy i chciałąbym odmiany i powrotu do dawnej relacji

8. Co możesz dać z siebie - As Monet, IX Pustelnik - suma X Koło, suma I Mag na razie to dużo rozmyślania i zbierania opcji, on musi zadzaiłać, żebym zareagowała, bo ja to siedzę w swojej dziupli i myślę: zrób coś zrób coś

9. Obraz relacji w chwili obecnej - Król Monet - stabilnie, przyjaźnie, albo pokazał się mój Pan i Władca

10. Jego działania w Twoją stronę do końca 2012 roku - 3 Kielichów, XIX Słońce, 2 Kielichów - suma VI Kochankowie- będzie tak kombinować, że się spotkamy, zawalczy, przyjal to sobie za punkt honoru

11. W jakim kierunku zmierza relacja? - 8 Buław, 9 Monet, V Papież, 4 Mieczy - suma VIII Sprawiedliwość luzna relacja, nic ciekawego z tego nie bedzie, on nie z tych co lubia byc spetani wiezami, jesli zbyt sie zaciesni, to zrobi dwa kroki wtyl dla zlapania oddechu :)

jakby ktos cos chcial dodac to reflektuje na to :)

Napisano

Ja ci powiem tak jak narazie to czasem mysli o Tobie i zastanawia jakby to to bylo ale to jego zdaniem nie mozliwe. Chyba chce zebyś już była wolna nie miała zobowiazań (królowa mieczy). Jemu brakuje relacji i jest chyba w fazie poszukiwań. jego zwiazek to jakaś fikcja tam nic nie ma. To czego ty oczekujesz to tak naprawdę sama jeszcze nie wiesz bo jest Twoj zwiazek, jego zwiazek (8 mieczy wisielec) i czujesz się bezsilna mozesz jedynie obserwować.

Wygląda, ze do konca roku powinno być super. Wyjdzie z inicjatywą postara się, zaprosi na spotkanie :)))

Relacje zmierza do ustabilizowania i zawarcia, jak dla mnie związku małżeńskiego :))

Gość Pasqualina
Napisano
Ja ci powiem tak jak narazie to czasem mysli o Tobie i zastanawia jakby to to bylo ale to jego zdaniem nie mozliwe. Chyba chce zebyś już była wolna nie miała zobowiazań (królowa mieczy). Jemu brakuje relacji i jest chyba w fazie poszukiwań. jego zwiazek to jakaś fikcja tam nic nie ma. To czego ty oczekujesz to tak naprawdę sama jeszcze nie wiesz bo jest Twoj zwiazek, jego zwiazek (8 mieczy wisielec) i czujesz się bezsilna mozesz jedynie obserwować.

Wygląda, ze do konca roku powinno być super. Wyjdzie z inicjatywą postara się, zaprosi na spotkanie :)))

Relacje zmierza do ustabilizowania i zawarcia, jak dla mnie związku małżeńskiego :))

teoretycznie umowilam sie z nim na piwo,ale nie wiem co z tego wyjdzie. ooo małżeństwo to chyba zbyt piękne Sel,zeby moglo byc prawdziwe :) na pewno będę informować o postępach w relacji :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ja tu widzę tylko lużną relację (romans), Pan z takim nastawieniem, oczekiwaniami, intencjami etc. wchodzi w tę relację...nie będzie dążył do wchodzenia w nowy związek - formalny, będzie się dystansował od tego, będzie dążył do tego aby było tak, jak On chce...w sumie nie wiem czy On się od Ciebie znowu nie oddali przez wzgląd na obecną partnerkę...

Gość Pasqualina
Napisano
Ja tu widzę tylko lużną relację (romans), Pan z takim nastawieniem, oczekiwaniami, intencjami etc. wchodzi w tę relację...nie będzie dążył do wchodzenia w nowy związek - formalny, będzie się dystansował od tego, będzie dążył do tego aby było tak, jak On chce...w sumie nie wiem czy On się od Ciebie znowu nie oddali przez wzgląd na obecną partnerkę...

może tak być, to nawet byłoby bardzo prawdopodobne... dzięki:bukiet:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
może tak być, to nawet byłoby bardzo prawdopodobne... dzięki:bukiet:

Kochanie ja Ci życzę tak...dokładnie tak jak Ty chciałbyś...:***

A to że dziś karty pokazują to w ten sposob...nikt nie wie jak to będzie wyglądało za dajmy na to np. 3 miesiące...;)

P.S.

Jak mnie dzisiaj nerwuje "poruszanie" się po forum w żółwim tempie...jejq...ciągle coś nie tak, żeby dodać jeden post, albo zmienić stronę to...no nie mogę. Wy też tak macie ?

Gość gość5
Napisano

Dziękuję gorąco Weronie za karciochy:bukiet:

Pan D. jest mi bliski,relacja rwana rozstania-powroty (oboje aktualnie jesteśmy w związkach), znamy sie od 8 lat, odnowiliśmy niedawno kontakt

1. Jego intencje wobec Ciebie - 7 Kielichów - ma razie sie zastanawia co dalej

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Królowa Mieczy - że się zdecyduję albo w te albo wewte - zgadzam sie

3. Jak Cię postrzega - Rycerz Mieczy- czasami zbyt radykalną- to moze wlasnie ty wymagasz- a on sie boi troche takich babek

4. Co Tobie może dać - Królowa Buław-dużo namiętności,ale tez pobudzi cie do działania- pod tym kątem ma bardzo dobry wpływ na ciebie- aczkolwiek cien QB- to zaborczosc.....

5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie - II Kapłanka, 2 Mieczy - jestes nieodgadniona, zastanawia sie co robic

6. Co ukrywa - 5 Monet, I Mag, Król Buław - suma VI Kochankowie- brakuje mu osoby, ktora i jego by pobudzila do dzialania- mam wrazenie, ze zrobil sie z niego koles w kapciach zamiast maga

7. Czego Ty oczekujesz - 8 Mieczy, XII Wisielec - suma XX Sąd, suma II Kapłanka hehe, naprawde nie wiesz co robic- czujesz sie na uwiezi- boisz sie, że jak zrobisz krok do przodu to wszystko wywroci sie do gory nogami, trzeba bedzie konkretnie podzialac, rozliczyc sie z przeszloscia i zaczac nowe nieznane, w tym wisielcu to widzialabym ze chcesz poczekac, az on cos zaproponuje- no to sobie poczekacie- bo on czeka na twoje ciecie ....

8. Co możesz dać z siebie - As Monet, IX Pustelnik - suma X Koło, suma I Mag heh liczysz na los, że stanie sie cos co was zblizy (pan powinien wg ciebie pomoc losowi :)]i wtedy pustelnik dostrzeze szanse dla was........

9. Obraz relacji w chwili obecnej - Król Monet - stabilnie, spokojnie

10. Jego działania w Twoją stronę do końca 2012 roku - 3 Kielichów, XIX Słońce, 2 Kielichów - suma VI Kochankowie- bedzie chcial sie spotkac, porozmawiac

11. W jakim kierunku zmierza relacja? - 8 Buław, 9 Monet, V Papież, 4 Mieczy - suma VIII Sprawiedliwość hm.... beda kontakty, ale to wszystko pod dyktando pana..... bo inaczej ucieknie.

jakby ktos cos chcial dodac to reflektuje na to :)

Gość Pasqualina
Napisano
Kochanie ja Ci życzę tak...dokładnie tak jak Ty chciałbyś...:***

A to że dziś karty pokazują to w ten sposob...nikt nie wie jak to będzie wyglądało za dajmy na to np. 3 miesiące...;)

P.S.

Jak mnie dzisiaj nerwuje "poruszanie" się po forum w żółwim tempie...jejq...ciągle coś nie tak, żeby dodać jeden post, albo zmienić stronę to...no nie mogę. Wy też tak macie ?

Mysterious troszkę potrzebny mi był zimny prysznic, więc dobrze, że napisałaś obiektywnie co i jak, a sytuację opisałaś właśnie tak jakbyś wiedziała co się dzieje :)

muli forum niesamowicie, nie miałam w nocy siły, żeby się po nim poruszać... ;/ może jakieś konserwacje są i dlatego...

Gość Pasqualina
Napisano

masz rację rogi, może uciec jak będzie coś się dziać nad czym nie będzie umiał zapanować...

Może ktoś jeszcze się pokusi choćby o dwa zdania :):bukiet:

Napisano

To teraz ja :)

1. Jego intencje wobec Ciebie - 7 Kielichów - takie trochę niesprecyzowane póki co... pan z głową w chmurach, rozmarzony, oderwany od rzeczywistości... jesteś dla niego trochę nieosiągalna, takie bujanie w obłokach, marzenie i fantazjowanie...

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Królowa Mieczy - oczekuje, że odetniesz się od przeszłości

3. Jak Cię postrzega - Rycerz Mieczy - inteligentna, impulsywna i podejmująca pod wpływem chwili decyzje osóbka... jesteś bardzo komunikatywna, działasz szybko, impulsywnie, czasem pod wpływem chwili... i być może jesteś tą osobą, która ochłodziła stosunki między Wami

4. Co Tobie może dać - Królowa Buław - może wyzwolić w Tobie Twoją kobiecość, Twoja seksualność, poczujesz się seksowną, silną i przebojową kobietą, pobudzi Cię do działania, da Ci energię i kopa do działania... może też dać Ci relację romansową, spotkania, adorację i rozpieszczanie

5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie - II Kapłanka, 2 Mieczy - jesteś w tej chwili kobietą w ukryciu w jego życiu, jedną z dwóch... ogólnie też ukrywa uczucia i emocje, nie dopuszcza ich do siebie

6. Co ukrywa - 5 Monet, I Mag, Król Buław - suma VI Kochankowie - brak mu ciepła i uczuć i jest mocno nastawiony na romans i bliskie relacje z Tobą...

7. Czego Ty oczekujesz - 8 Mieczy, XII Wisielec - suma XX Sąd, suma II Kapłanka - w tej chwili tkwisz w samoograniczeniach, czujesz się trochę jak w potrzasku, nie za bardzo wiesz jak wybrnąć, jak odnaleźć się w obecnej sytuacji, bo Twój świat chwili wywrócił się do góry nogami... Oczekujesz też odnowienia tej relacji, ale Kapłanka podpowiada mi, że tak trochę nie jawnie...

8. Co możesz dać z siebie - As Monet, IX Pustelnik - suma X Koło, suma I Mag - możesz dać mu szansę na poważną, dojrzałą relację... wynik mówi, że chętnie wykorzystasz pomoc losu i że pan się uaktywnił...

9. Obraz relacji w chwili obecnej - Król Monet - Ty w relacji i pan w relacji, ale też jest stabilnie między Wami

10. Jego działania w Twoją stronę do końca 2012 roku - 3 Kielichów, XIX Słońce, 2 Kielichów - suma VI Kochankowie - tu będą imprezy w większym gronie, gdzie będzie wesoło, radośnie, może z dodatkiem alkoholu, pan też będzie dążył w kierunku spotkań i rozmów w 2 osoby i na nich będzie cieplutko, pełna otwartość, porozumienie, super klimat!!!

11. W jakim kierunku zmierza relacja? - 8 Buław, 9 Monet, V Papież, 4 Mieczy - suma VIII Sprawiedliwość - intensywna komunikacja i wymiana informacji, niby razem a jednak osobno, bo każde skupione na sobie i na swoich sprawach, co nie przeszkadza temu, że 2 zadowolonych z życia singli może w pewnym momencie zalegalizować ten związek...

• Maestro
Napisano

1. Jego intencje wobec Ciebie - 7 Kielichów - on póki co marzy o Tobie

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Królowa Mieczy - on oczekuje od Ciebie tego, że rozstaniesz się z partnerem

3. Jak Cię postrzega - Rycerz Mieczy- bystra, inteligentna ryzykantka

4. Co Tobie może dać - Królowa Buław- może sprawić, że poczujesz się seksowna i uwodzicielska

5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie - II Kapłanka, 2 Mieczy - intrygujesz go, ale boi się wykonać krok

6. Co ukrywa - 5 Monet, I Mag, Król Buław - suma VI Kochankowie- chciałby Cię poderwać

7. Czego Ty oczekujesz - 8 Mieczy, XII Wisielec - suma XX Sąd, suma II Kapłanka że przełamie lęk, zmieni coś w sobie

8. Co możesz dać z siebie - As Monet, IX Pustelnik - suma X Koło, suma I Mag na razie nic, oddalenie

9. Obraz relacji w chwili obecnej - Król Monet - możliwe, że pokazał się Twój obecny związek

10. Jego działania w Twoją stronę do końca 2012 roku - 3 Kielichów, XIX Słońce, 2 Kielichów - suma VI Kochankowie- będzie dużo miłych spotkań,pełen romantyzm

11. W jakim kierunku zmierza relacja? - 8 Buław, 9 Monet, V Papież, 4 Mieczy - suma VIII Sprawiedliwość luźna,romansowa relacja, gdzie prócz namiętnych uniesień pojawi się porozumienie duchowe

Napisano

Jego intencje. Marzy o Tobie, sni na jawie, ale jednoczesnie zdaje sobie sprawe, ze jestes poza jego zasiegiem. Idealizuje Ciebie tez tak troche. Niestety 7 Kielichow to nie jest karta niosiaca za soba dzialanie. To uczucia, ktore pozostaja w sferze rojen i marzen. To tak na ten moment.

Jego oczekiwania, no to rzeczywiscie chyba, ze odejdziesz od obecnego partnera. W obecnym skladzie uwaza cie za nieosiagalna.

Jak Cie postrzega. Jako chaotke, nie wiedzaca sama, czego chce. Niby duzo szumu, niby duzo akcje a efektow tak naprawde malo. Duzo gadania, ale co to przynosi?

Co Tobie moze dac? No moze sprawic, ze wreszcie zaczniesz dzialac i darzyc do tego, co Cie tak naprawde uszczesliwia. Oczywiscie on chcialby, aby tym czyms na Twojej liscie priorytetow byl on.

Jego ogolnie nastawienie do Ciebie to to, ze jestes mu bardzo bliska, taka bliskosc dusz tu mi sie maluje i czuje sie z Toba zwiazany. W 2 Mieczach widac takie wyposrodkowanie, rownowage. Tak, jakbyscie tworzyli razem takie urzadzenie, ktore ma dwie strony ciezkosci i razem tworzy idealna harmonie. Tak on to wlasnie widzi. Dobrze sie wg niego uzupelniacie.

Co ukrywa. Ze jest niespelniony uczuciowo. Ze to, co w tej chwili ma w zyciu (i niewazne, czy z partnerka zyciowa czy jezeli chodzi o Ciebie) nie zadowala go. Ma biede uczuciowa i bardzo, bardzo mu z tym zle. Jego zycie uczuciowe nie maluje sie tak, jak gdyby tego pragnal.

Czego Ty oczekujesz to ze uda sie Wam pokonac obence trudnosci i wyjsc poza ramy, ktore Was ograniczaja. Ogolnie obrocic obecna nieciekawa sytuacje na obopolna korzysc.

Co mozesz mu sac. Mozesz mu dac szanse, ze sam zacznie darzyc do swojego szczescia, ze zacznie wreszcie dzialac w zgodzie z tym, co tam w nim w srodku drzemie. Przyjmeisz to po prostu i on bedzie mogl dzialac tym samym w zgodzie ze soba.

Obraz relacji w tej chwili. Moznaby duzo tu osiagnac i duzo mocy lezy w pana rekach.

Jego dzialania do konca 2012. Tu otworzycie sie na siebie. Widac radosc z bycia razem, spotkania, duzo, duzo bliskosci i milosc przede wszystkim. Bedzie bardzo ladnie.

W jakim kierunku zmierza relacja? Na pewno w kierunku konkretnych dzialan, wychodzenia sobie na przeciw i poglebianiu relacji. Jednak przyjdzie taki moment, ze na chwile sie od siebie odsuniecie. Mozliwe, ze trzeba bedzie uporzadkowac dotychczasowe sprawy, zeby zrobic miejsce na siebie nawzajem? Sprawiedliwosc zacheca do uczciwosci wobec siebie i do rozwaznych dzialan.

• 4 tygodnie później...
Gość Pasqualina
Napisano

WERYFIKACJA :)

1. Jego intencje wobec Ciebie - 7 Kielichów - był niezdecydowany w ostatecznym rozrachunku nie zrobił za wiele

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Królowa Mieczy - chyba oczekiwał ode mnie działania

3. Jak Cię postrzega - Rycerz Mieczy- prędzej jako taką co robi dużo szumu,a niewiele z tego wynika

4. Co Tobie może dać - Królowa Buław- za dużo mi nie dał, chyba, że dał mi polę do popisu,abym mogła działać

5. Ogólne jego nastawienie do Ciebie - II Kapłanka, 2 Mieczy - wahania miał z pewnością

6. Co ukrywa - 5 Monet, I Mag, Król Buław - suma VI Kochankowie- nie wiem, nie dowiedziałam sie za duzo, tutaj tylko gdybanie moze byc wlasnie,ze nie jest szczesliwy w zwiazku

7. Czego Ty oczekujesz - 8 Mieczy, XII Wisielec - suma XX Sąd, suma II Kapłanka sama nie wiem czego chce, chiałabym i boję się, mam związane łapy i chciałąbym odmiany i powrotu do dawnej relacji, ale oczywiscie jak to takie polaczenie, nie zrobiłam za duzo, zaproponowałam ze 2 razy spotkanie

8. Co możesz dać z siebie - As Monet, IX Pustelnik - suma X Koło, suma I Mag na razie to dużo rozmyślania i zbierania opcji, on musi zadzaiłać, żebym zareagowała, bo ja to siedzę w swojej dziupli i myślę: zrób coś zrób coś- no i tak było

9. Obraz relacji w chwili obecnej - Król Monet - takie tam twarda konserwatywna relacja

10. Jego działania w Twoją stronę do końca 2012 roku - 3 Kielichów, XIX Słońce, 2 Kielichów - suma VI Kochankowie- spotkania nie bylo, chociaz bylo sporo rozmow na ten temat, to raz bylam chora raz on nie mogl a raz odwolal

11. W jakim kierunku zmierza relacja? - 8 Buław, 9 Monet, V Papież, 4 Mieczy - suma VIII Sprawiedliwość wiec wyszlo na to,ze kart byly chronologiczne, bo najpierw bylo wiele kontaktowi takie tam gadki szamtki, dzieki którym moje ego sie troche podbudowalo, natomasit po kolejnym przelozeniu spotkania moja cierpliwosc zostala wystawiona na probe i ja w tym Arcykaplanie stwierdzilam, że latac nie bede, jak to kaplan, mam taka zasade i juz, no i w zwiazku z tym, nastapila izolacja i wychlodzenie w 4mieczy, ani mnie to juz ziebi, ani mnie to nie parzy