Skocz do zawartości

Co los nam przeznaczył

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co los przeznaczył dla nas?

10 kielichów Diabeł 5 buław Rycerz Mieczy

ogrom emocji, pożądanie,walkę, kłótnię, jednym słowem brak stabilizacji...

Jakim uczuciem na pewno on mnie darzy?

Moc Giermek Kielichów Rycerz Kielichów

silna namiętność i może odzywają się w nim powoli uczucia "wyższe" w sensie, że hmmm idą z dołu do góry:lol: , póki co mam wrażenie, że on na etapie tej Mocy jeszcze jest:)))

• Lubię to! 1
Napisano

1. goracy, ale trudny zwiazek - moze tez przeszkody na drodze do spelnienia (powiedzialabym: to "Ten")

2. pozadanie, a uczucia sie rozwijaja, dojrzewaja stopniowo

• Lubię to! 1
Napisano

Ciagąty..To taka chemia która przyciąga Ciebie i nie masz na to wpływu..jednakże po drodze napotykasz walkę z samą sobą,z własnymi uczuciami,sytuacjami-logicznie próbując sobie tłumaczyć wszystko..

Próbuje ujarzmić sam swoje emocje i uczucia,ale jest to u niego tez silniejsze:)

• Lubię to! 1
Napisano

o ile nie przekrecialm, w podsumie Kaplanka ...

-> nieformalna relacja

Napisano

Jak czort się w relację miesza to nudno nie jest. Właściwie nic dodać do Twojej interpretacji nie trzeba, może tyle, że się tego nie ustrzeżesz :D

Perturbacje będą i to takie męczące ale i przywiązanie silne. Gorący romansik.

Napisano

duzo sie dzieje pomieszanie z poplątaniem duzo emoecji i namiętnosci

• Lubię to! 1
Napisano

Widać Wasze docieranie się... Tutaj jest strasznie dużo emocji...ciągnie Was do siebie strasznie, zależy Wam na sobie, a wtedy najprościej o zranienie... Nie uniknicie nagłych zmian w relacji, chwil ciszy, konieczności konstruktywnych rozmów... Ta 5 Buław z Rycerzem Mieczy mówi o starciach, walce o swoje... Może to jest Wasza lekcja, coś, przez co musicie przejść, by nadać tej relacji kształ 10 Kielichów - to pełnia satysfakcji, radości... :) To też jest przed Wami, ale najpierw musicie przejść dorgę do tego momentu, poznać siebie, nauczyć się rozumieć siebie...po drodze może być nawet i 8 Kielichów, ale chyba warto :)

Namiętność :) Ona na razie tutaj góruje... Ale pojawiło się w nim też uczucie, on jest bardzo pozytywnie do Ciebie nastawiony, lubi z Tobą przebywać... Ja bym to na razie widziała jako uczucie przyjacielskie...ale takie bardzo serdeczne - to jest na 100%, a na tej podstawie można już budować coś dalej...a pan zdecydowanie chce czegoś więcej :) Moim zdaniem pan czuje, że jest mu z Tobą dobrze, zachwycasz go jako kobieta...więc nie pozostaje mu nic innego, jak ruszyć w tym rycku :) Panowie zawsze najpierw patrzą na fizyczność, później na osobość/ wnętrze - i tutaj pan jest bardzo zadowolony ze znajomości z Tobą, zako****e się w Tobie...w chwilach spędzonych z Tobą, przyjacielskich rozmowach, czułych gestach...to dla mnie wychodzi poza samą fizyczność...

Gość gość5
Napisano

fajne uczucie ale pan nie wytrzyma presji- tzn. nie bedzie umial sobie poradzic z tym, że podobasz sie facetom

cos jest tylko jakos skojarzyło mi się, że ten rycek z paziem kielichow to taki zakochany Don Kichot.......

Napisano

1.walka o bycie razem

2.namiętność,wspinanie sie na szceble uczucia