Skocz do zawartości

Za LasMeninas : jak działać..

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Pan póki co chce relacji na Jego zasadach, na co zgodzić się nie mogę, odzywa się kiedy chce, póki co spowalniam jego chęci.. Zadałam za Las Meninas pytanie jak działać, żeby relacja była na moich zasadach?

1. symbolizuje pytanie Wieża/Rydwan

chyba chodzi tu o moje nastawienie, żeby on w końcu się zmienił i zmienił sposób postępowania

2. dobry lub zły wpływ Sąd

chyba fakt, że są kontakty i, że ja mu mimo wszystko umiem wybaczać

3 i 4 nadzieje i obawy 8 kielichów/7 mieczy

że relacja okaże się niestała i trzeba będzie kłamać, kombinować

5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć uwagę Gwiazda Król Mieczy

powinnam być optymistką, poza tym miec na uwadze fakt,że to facet zamknięty w sobie

Tak mi się skojarzyło przy tym Rycku Mieczy, ze chcę wyważyć drzwi otwarte na oścież, że tak naprawdę nie muszę się starać?

7. odpowiedź Królowa Mieczy Koło 2 kielichów

czyli powinnam być rozważna, chłodna, kierować się rozumem, nie sercem , z drugiej strony okazywać ciepło i wsparcie w zależnosci od sytuacji

Napisano

a mi się skojarzyło,że pan się zachowuje tak, a nie inaczej,bo wie,że coś między wami stoi, jakaś wieża, którą najpierw trzeba zburzyć by iść do przodu. Będziesz musiała się nakombinować,biorąc pod uwagę swój status związkowy i fakt,że pan pewnie wie albo podejrzewa stąd może ten Sąd.

Ale mądra z ciebie kobieta,wymyślisz sposób by to poukładać. Szczególnie, że chyba powinnaś tą relację traktować poważnie.

Napisano

1. symbolizuje pytanie Wieża/Rydwan - Ta sytuacja zdecydowanie Ci nie odpowiada, chcesz zburzyć te struktury, męczysz się w nich...czujesz, że to nie jest to... Z drugiej strony, to także nagła zmiana Twojego postrzegania tej relacji...ale i Twoja chęć działania z tym związana.

2. dobry lub zły wpływ Sąd - Mimo wszystko dobrze się rozumiecie, obdarzcie siebie dużą serdecznością, szacunkiem... Kiedy jest źle, obojgu Wam zależy, by to naprawić, by dążyć do wyjaśnień i porozumienia...jeśli nawet trzeba, to i wybaczenia: jesteście gotowi, by wybaczyć, zawsze. To piękna karta i mówi, że właśnie w tym tkwi siła Waszej relacji.

3 i 4 nadzieje i obawy 8 kielichów/7 mieczy - Obawiasz się, że powstanie zbyt dużo nieporozumień, że będziecie wzajemnie się oszukiwać... Brak tutaj wyjaśniającej, szczerej rozmowy... Czasami zastanawiasz się, czy to ma sens... Obawiasz się, że w świetle braku szczerości, niepewności co do prawdziwych intencji pana, nie pozostanie nic innego, jak odjeść...

5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć uwagę Gwiazda Król Mieczy że pan ma nadzieję, że ta relacja będzie trwać, że nieporozumienia ustąpią i wyjdziecie na prostą On tego nie okazuje, wręcz możesz mieć wrażenie, że się w ogóle nie przejmuje tą relacją Ale w głębi serca pan czuje, że spotkało go coś wyjątkowo, jest to uczucie nowe, ale też romantyczne bym powiedziała :) Pan jest Tobą oczarowany Dla mnie gwiazda to nie tylko piękna kobieta, ale też kobieta o pięknym wnętrzu.

7. odpowiedź Królowa Mieczy Koło 2 kielichów Ty także jesteś bardzo stanowcza Mamy Króla Mieczy i Królową Mieczy w tym chłodzie mimo wszystko nadal znajdujemy jakiś wspólny mianownik :) Dogadacie się w końcu, jest zmiana relacji na plus, pojednanie, zgoda.dojście do kompromisu :) I za tym idące bardzo miłe spotkania i rozmowy :)

• Maestro
Napisano
Jutro napisze ;)

Tylko mnie dobij, jakby co, mam urlop do środy włącznie na podreperowanie psychiki:)

• Maestro
Napisano
Przeciez wiesz ze dobijanie mi wychodzi najlepiej ;)

I co? Nie napisałeś...:placze:

Napisano

1. symbolizuje pytanie Wieża/Rydwan

twoja chec rozbicia murów i zdobycia faceta.

Nic innego mi nie przychodzi do glowy, poza tym ze nie jestem pewien czy to przyjemny proces.

O ile Diabel jest dla mnie czerwonym swiatelkiem, to Wieza juz jest alarmem przeciwlotniczym.

2. dobry lub zły wpływ Sąd

uzdrowienie relacji, wybaczenie sobie, naprawienie relacji, odrodzenie..

oby to nie musialo byc wybaczenie po Wiezy i rozjezdzie rydwanowym z 1 punktu.

3 i 4 nadzieje i obawy 8 kielichów/7 mieczy

Jak widze 8 kielichow, od razu mi sie wlacza Chylinska z jej heartbreakowym hitem - kiedy powiem sobie dosc...

7 mieczy tez niezbyt fajna karta. Chyba bedziesz musiala miec oczy otwarte, bo Pan moze cos sciemniac.

Wszystko dziel przez dwa. a nawet i cztery.

5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć uwagę Gwiazda Król Mieczy

Hmm.. musisz wziac pod uwage, ze masz dobre checi, ale gwiazda to dla mnie bardziej karta poboznych zyczen, niz przeznaczonej milosci.

No chyba ze to lekcja przeznaczona przez los, to wtedy moge sie zgodzic.

Mieczowy... jakos nie lubie tej karty, zawsze okazuje sie ze facet spod mieczowego jest wrednym,... i czujesz sie potem jak szmata,

taka wyzeta i rzucona w kat.

Obym sie mylil, ale nie widze za dobrze tego rozkladu.

7. odpowiedź Królowa Mieczy Koło 2 kielichów

Mozesz sie wsciec ostatecznie, i te kolo mi sie nie podoba, mam wrazenie ze odwraca znaczenie 2 pucharow.

Twoj gniew, zlosc, pretensje, żal (nawet najbardziej uzasadnione) moga miec negatywny wplyw, i Pan sie po prostu ulotni.