Skocz do zawartości

Realizacja kontaktu+ WERYFIKACJA

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie,

wesprze mnie ktoś swoją pomoca?:)

Pozdrawiam

Rozwój sprawy i wydarzeń: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie dotyczące zainicjowania kontaktu przez Pana.X w kierunku mojej osoby?

1. Tu i teraz-KOLO,RYDWAN,4 denarów-Pozostawiłam losowi to co ma być i to co zrobi..nie jest zależne ode mnie,ale gdzies tam mam żal

bo uważam,że zachował sie jak zwyczajny egoista i patrzy tylko na siebie..

2. To co już się kończy - 5 denarów,4 mieczy,MAG- moja depresja,załamanie..czas w którym lizałam swoje rany,próbowałąm ogarnąc

wszystko w okół coś tam planując jak MAG

3. To co właśnie się zaczyna, lub zacznie niebawem-RYCERZ MIECZY,7 mieczy,8 mieczy- Chyba nie odezwie się tak szybko jakbym tego chciała..

Jakąs bezradność tutaj widzę..

4. Przeszłość /poczatek wydarzeń/ rzeczy które przeminęły-3 mieczy,rycerz denarów,Król Buław-Moje łzy..przez jego działanie..które podjął nagle,

zdecydowanie ,bez wahania,nie do cofniecia decyzja.

5. Przyszłość -As denarów, KAPŁAN, Paż Mieczy-w dalszej przyszłości chyba istnieje możliwość wyjaśniającej rozmowy..

Czas inicjacji kontaktu - 3 kielichów- 3 tyg

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
  • Maestro
Napisano

Rozwój sprawy i wydarzeń: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie dotyczące zainicjowania kontaktu przez Pana.X w kierunku mojej osoby?

1. Tu i teraz-KOLO,RYDWAN,4 denarów- zdajesz się na los, że on się wyrwie ze stagnacji, żeby Ciebie nie utracić

2. To co już się kończy - 5 denarów,4 mieczy,MAG- smutne myśli, braki emocjonalne,osamotnienie z dala od niego

3. To co właśnie się zaczyna, lub zacznie niebawem-RYCERZ MIECZY,7 mieczy,8 mieczy- on zaryzykuje i się odezwie, ale mam wrażenie, że to będzie coś, co Ci nie bardzo przypasuje

4. Przeszłość /poczatek wydarzeń/ rzeczy które przeminęły-3 mieczy,rycerz denarów,Król Buław-Twoje rozczarowanie i ból,a jego nadmierna pewność siebie

5. Przyszłość -As denarów, KAPŁAN, Paż Mieczy- konkretna szansa na wyjasnienie sobie paru kwestii

Czas inicjacji kontaktu - 3 kielichów- do 3 tygodni

Napisano

Już zerkam :)

1. Tu i teraz-KOLO,RYDWAN,4 denarów - Nadchodzą zmiany, nowe perspektywy... W zasadzie to, co będzie się dziać, jest już poza Twoim wpływem... Tymczasem jeszcze nie ma kontaktu, jest odgradzenie się od niego...

2. To co już się kończy - 5 denarów,4 mieczy,MAG- No właśnie - ten brak kontaktu, poczucie, że wolisz to wszystko przemyśleć, poczucie, że wolisz pozostać w 4 ścianach...pragnęłaś świętego spokoju od pięknych słów pana, które i tak niczego nie zmieniały...

3. To co właśnie się zaczyna, lub zacznie niebawem-RYCERZ MIECZY,7 mieczy,8 mieczy- Hmmm...no nie ma miło, ale jakieś kroki pan chce już podjemować... Dosyć gwałtowne, może być szorstki, prowadzić nerwową rozmowę...ale on sam nie wie, jak zachować się w tej sytuacji...pana wręcz nie stać na szczerą rozmowę. Także jak dla mnie jest wymiana zdań, mało przyjaznych, ale to już zawsze coś...

4. Przeszłość /poczatek wydarzeń/ rzeczy które przeminęły-3 mieczy,rycerz denarów,Król Buław- Twoje zranienie, zawód... Mieliście stabilną, ładną relację...ale z pana inicjatywy została ona przerwana.

5. Przyszłość -As denarów, KAPŁAN, Paż Mieczy- Ładne karty. Jest rozmowa, wyjaśnicie sobie sytuację i tym samym dacie sobie szansę na rozwój tej znajomości... W asiku pokazane jest, że z tego może być stabilna, dająca Wam satysfakcję znajomość... I moim zdaniem będziecie nad tym pracować...

Czas inicjacji kontaktu - 3 kielichów- 3 tyg - zgadzam się :) Najdalej 3 miesiące...

Napisano

Dziekuje,sama jestem ciekawa.. Po tylu msc ciszy,straciłam wiarę.. no i czas zweryfikuje, na pewno Was o tym powiadomie.

Gość gość5
Napisano

zapisuje sie GTI- wrzuce cos wieczorakiem

ps. milo, że wrociłas :)

Napisano
zapisuje sie GTI- wrzuce cos wieczorakiem

ps. milo, że wrociłas :)

Roguś,nie odchodziłam..:)

Zachorowałam..w szpitalu byłam..

• Maestro
Napisano
Roguś,nie odchodziłam..:)

Zachorowałam..w szpitalu byłam..

Mam nadzieję, ze już u Ciebie ok?

Napisano
Mam nadzieję, ze już u Ciebie ok?

Inezku po szpitalna kuracja antybiotykowa..

• Maestro
Napisano
Inezku po szpitalna kuracja antybiotykowa..

Oj, tak czasem bywa....Ale fajnie, że wróciłaś:)

Gość gość5
Napisano

1. Tu i teraz-KOLO,RYDWAN,4 denarów-co bys nie robila i tak los was zetknie- nie wiem -na wyjezdzie...?

2. To co już się kończy - 5 denarów,4 mieczy,MAG- niemoc, odseparowanie i proby zwrocenia na siebie uwagi...

3. To co właśnie się zaczyna, lub zacznie niebawem-RYCERZ MIECZY,7 mieczy,8 mieczy- proby przezwyciezenia blokad i oporow

4. Przeszłość /poczatek wydarzeń/ rzeczy które przeminęły-3 mieczy,rycerz denarów,Król Buław-nagłe zdarzenie, które nie było miłe, proba ustabilizowania sytuacji...

5. Przyszłość -As denarów, KAPŁAN, Paż Mieczy-bedzie taka szansa aby oczyscic atmosferę, wyjasnic wszystko

Czas inicjacji kontaktu - 3 kielichów- 3 tyg -byc moze tak- na czasie sie nie znam....

• 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA-> Pan odpisał na mojego sms,ze nie spotkamy sie nigdy i mam o nim zapomnieć.

Nie było rozmowy oczyszczającej choć być moze prawie po roku zdałam sobie sprawę ,że trzeba odpuścić i nie łudzić się. Kochałam wspomnienie a nie człowieka który się zmienił i układa sobie zycie beze mnie.

Pozdrawiam

Napisano
WERYFIKACJA-> Pan odpisał na mojego sms,ze nie spotkamy sie nigdy i mam o nim zapomnieć.

Nie było rozmowy oczyszczającej choć być moze prawie po roku zdałam sobie sprawę ,że trzeba odpuścić i nie łudzić się. Kochałam wspomnienie a nie człowieka który się zmienił i układa sobie zycie beze mnie.

Pozdrawiam

Aż mnie serce zabolało... :_pocieszacz:

• Maestro
Napisano

Pozdrawiam

Rozumiem Twój ból....Ale powiem Ci tak, że w tej sytuacji odeszła nadzieja, która powodowała, że się mimo wszystko łudziłaś..Wiesz na czym stoisz i możesz układąc swoje życie,a nie cofać się we wspomnienia. Teraz jeszcze będzie Ci cięzko,ale za dzień,za dwa wyjrzy słońce:)

Wiem co mówię, bo....miałam takie samo zdarzenie w zyciu, znam te uczucia,udało mi się zapomnieć na zawsze i myslę teraz o tym bez emocji,bez bólu,bez żalu...

Napisano

Inez myślę,że nigdy nie przestanę myśleć o tym bez bólu.. Może będę wychładzałą emocje,nie pokazywałą,ale gdzies w sercu porażka zostanie zachowana i bezsilnośc,ale trzeba iść dalej..

• Maestro
Napisano
Inez myślę,że nigdy nie przestanę myśleć o tym bez bólu.. Może będę wychładzałą emocje,nie pokazywałą,ale gdzies w sercu porażka zostanie zachowana i bezsilnośc,ale trzeba iść dalej..

Teraz tak jest,ale zobaczysz,ze po czasie emocje opadną....

Napisano

Dziwne te święta,ten nowy rok.. W rozkładzie od stycznia do marca takie ładne karty mi wychodza,ale czy na pewno..

Samotność..w okół wszyscy sie cieszą a w moim zyciu nie jest tak jakbym chciała.. Musze pewne rzeczy puścić,odciąc,to takie popierzone..bolesne...

Napisano
Dziwne te święta,ten nowy rok.. W rozkładzie od stycznia do marca takie ładne karty mi wychodza,ale czy na pewno..

Samotność..w okół wszyscy sie cieszą a w moim zyciu nie jest tak jakbym chciała.. Musze pewne rzeczy puścić,odciąc,to takie popierzone..bolesne...

O nim zapomnisz napewno, ale może być tak że przez długi czas bedziesz się bała, że znów, od kogoś innego usłyszysz te słowa. Choć byłoby cudownie, będziesz sie bała choć to nieuzasadnione. Z tym trzeba bedzie walczyć, ze strachem przed ciosem.

Ja też nie mam tak, jakbym chciała i choć na codzień słyszę, że jestem najcudowniejsza, jedyna i kochana, dziś jestem sama... Kupiłam sobie butelkę czerwonego, słodkiego wina i.... w dupie to mam... wszystko ;D. Będę dziś robiła to co lubie najbardziej, a na co nie mam ostatnio czasu.

Kiedyś będzie lepiej... A do tego, który powiedział mi podobne słowa nawet nie chce mi sie, zyczeń napisać, choć wypada, bo wiem, że teraz na nie czeka. Taki "lajf

• Maestro
Napisano

Jezeli w jakikolwiek sposób doda Ci to otuchy, to ja mam tak samo................Boli mnie serce, bo nie jestem przy Tym, z kim bym tak bardzo chciała teraz byc...........

Napisano
Jezeli w jakikolwiek sposób doda Ci to otuchy, to ja mam tak samo................Boli mnie serce, bo nie jestem przy Tym, z kim bym tak bardzo chciała teraz byc...........

To ja sie chetnie z Wami podzielę tym winem ;)....

A wiecie co, ja sobie robię na spokojnie, kszątając się po domu, rachunek mijającego roku i coraz bardziej doceniam to co się wydarzyło, zobaczymy co osiągnę przed północą :D, euforię! Haha

Napisano

a ja pije szampana z borówkami, pierwszy raz w życiu się zakochalam, a facet mnie olał. Inna sprawa, że próbowałam go traktować jak innych i dlatego się odsunął, ale reasumując, mam pozamiatane w i musze też się nauczyć z tym żyć... Czyli możemy razem pić do komputera ;)

• Maestro
Napisano

Ja jestem p 3 lampkach wina,coraz bardziej pijana.....I very good...Coraz mniej myslę o Nim...

Napisano

Ja dopiero otworzyłam, obawiam się jednak, ze im więcej wypiję, tym bardziej będę chciała być przy Nim ;D.

Napisano

Witajcie dziewczyny,

dziekuje Wam bardzo za wsparcie..

Lepszy alkohol chyba niz zabijanie klina-klinem?

Moja miłość napisała,że mam o nim zapomnieć i nigdyyyy sie nie spotkamy.DOWIDZENIA.

Sama wszystko zepsułam bo wyzyłam się na nim za błędy mojego mężą. Chłopak nie wytrzymał a gdy chciałam na prawić nie chciał mnie już znać. I mimo wszystko uważam,że jego słowa były puste..bo gdy sie kocha to wybacza się drugiemu czlowiekowi?

Męzowi próbowałam wybaczyć wiele zbrodni jakie wyrządził w moim zyciu..Ii co? PRzed świetami po 3 msc znowu kopnął mnie w dupe..

WIELKA MILOSC?? w listopadzie byłoby 10 lat..

Było,mineło..

Fajerwerki na niebie ,w okół zakochane pary..Wiekszośc nie zdaje sobie sprawy z tego,ze najwazniejsze jest to by się porozumieć,wzajemnie dbać o siebie i każdego dnia patrzeć na druga osobę tą samą miłości..nawet gdy kryzys się wda..

A ja szlam samotna,obserwowałam..alkohol to tez nie wyjscie-nie piłam duzo..nie chce w jednej skrajnosc wpaść w drugą..

Mam córkę,pełno problemów finansowych przez męża..musze sie trzymać,iść do przodu..Próbuje nie odrzucać rzeczy które przychodzą do mojego zycia,ale to takie cholernie cięzkie..

Ogromny strach przed kolejnym kopem..

Miec twarda dupe bym chciała bo serce za miekkie..a tak na prawdę to mężczyzni kochają ZOŁZY...