Skocz do zawartości

Co cenią?

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

We mnei meny?

gwiazda, kapłanka, giermek mieczy

em troche zem skromna i tajemnicza, a jak trzeba to dopeirdziele ;]

womeny:

giermek buław, 6 kielichów, głupiec

zem przyjacielsko nastawiona i zem sie umiem bawic beztrosko ^^

czego meny we mnie nei lubią?

rycerz mieczy, 9 pcharów, diabeł

zem kłotliwa bestyja i zem zadowolona z tego co pieprzne nieraz ;]

czego kobiety we mnei nie lubia?

głupiec, królowa mieczy, kapłanka

ze mało mowie moze o sobie ;P iiii zem czasami taka bywam niedojrzała? i ostra ak brzytwa :P

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

We mnei meny?

Fiu fiu, no co, Twoją urodę, bo pikna/atrakcyjna z Ciebie Dziewczynka...Twoje ciepło, wrażliwość, błyskotliwość/inteligencję...ale także to - że taka z Ciebie towarzyska gaduła hhe, ciekawska, czasami trochę zadziorna/buńczuczna :)...

womeny:

To że żywotna i ruchliwa z Ciebie dziewuszka, taki radosny - beztroski ognik...do tego lojalna i wierna przyjaciółka - mają w Tobie wsparcie jeśli tego potrzebują...ogólnie to że dobra z Ciebie osoba...

czego meny we mnie nei lubią?

rycerz mieczy, 9 pcharów, diabeł

tego że czasem bywasz impulsywna w działaniach...i jak się uprzesz, to nie dasz sobie nic przetłumaczyć...

czego kobiety we mnei nie lubia?

myślę że tego iż czasem się wychładzasz, odcinasz - a One tak naprawdę nie wiedzą dlaczego, bo Ty im o tym nie mówisz...

Napisano

We mnie meny?

Poczucie humoru, inteligencję, ciekawość, masz co do powiedzenia. Jesteś piękna, zmysłowa, uwodzicielska, niezwykle pociągająca, tajemnicza i przy tym intrygująca.

womeny:

Że masz "power", masz dużo poczucia humoru. Jesteś rozrywkowa, energiczna i towarzyska. Masz w sobie też trochę ciepła.

czego meny we mnie nie lubią?

rycerz mieczy, 9 pucharów, diabeł

Że lubisz walkę na słowa, że masz zawsze rację, że lubisz wywyższać się inteligencją. Cięty język. trochę zbyt agresywna i mściwa. Taka wiedźmowata. ;)

czego kobiety we mnie nie lubią?

Że wydajesz się od nich sprytniejsza, mądrzejsza, mająca przeważnie rację, skuteczniejsza w "pewnych sprawach".