agaMAJ Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) praca i finanse Księżyc 9 pucharów Sąd -> Sprawiedliwość - Kapłanka Coś nie do końca bedzie takie, jakbym chciała, ale ogólnie bedę zadowolona.Chociaż coś trzeba będzie wyjaśniać. status związkowy 3 buławy Koło 8 Denarów -> Świat - Cesarzowa Jakiś wyjazd, który wszystko zmieni, skłoni do budowania jakiejś relacji. a tam gdzieś daleko jakaś baba będzie mi przeszkadzać moja sytuacja rodzinna Głupiec Mag 7 Buław ->Moc Coś nowego nad czym będę musiała zapanować, troche jakiejś szarpaniny ale wszystko do ogarnięcia. Tak mi się to jakoś kojarzy, że będę próbowało ujarzmić córcie, która już teraz pokazuje niezłe rogi ( ma mój rogaty charakter, podobno należało mi się to bo sama jako dziecko dawałam nieźle w kość ) noi mój monetowy- jak bedzie wyglądała wtedy nasza znajomość 7buław Gwiazda 2 puchary -> Moc dojdziemy do porozumienia, jakieś plany wspólne. nie wygląda to najgorzej. Weryfikacja za rok. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 tak,ciągnięte po trzy na każde pytanie, bez żadnego rozkładu Cytuj
Selenit666 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 no tak myślałam. Poroś kogoś zeby ci wyciagnął bo z tych to nic nie czuć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi