anais_33 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Co Pan mi zaproponuje w najbliższym czasie... 3 monet, głupiec, as monet do asa dociągnełam rydwan, spontaniczny wyjazd ? Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 A to pytanie jest podobne do tego wyżej... Potwierdzają te karty propozycje spotkania albo faktycznie jakiś wyjazd. Cytuj
maddie88 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 3 monet, głupiec, as monet do asa dociągnełam rydwan Jakiś wspólny wypad Panowi zalezy na rozowju tej znajomości, jego zdaniem z tego mogłaby być ładna, stabilna relacja... Ceni sobie Waszą znajomość i chciałby Cię bardziej poznać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Poprosi Ciebie, żebyś z nim pojechała do sklepu, aby doradzić mu zakup nowej odzieży:) Cytuj
anais_33 Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 zaproponował wyjazd z którego nie skorzystałam ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi