anais_33 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 co powinnam zrobić na dzięń dzisiejszy w stosunku do Pana 10 pucharów, 7 monet, 10 mieczy suma cesarzowa nic nie robić, czekać na jego ruch ... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 co powinnam zrobić na dzięń dzisiejszy w stosunku do Pana 10 pucharów, 7 monet, 10 mieczy suma cesarzowa nic nie robić, czekać na jego ruch ... Dokładnie tak, nie robić nic - tylko czekać na rozwój zdarzeń... Cytuj
maddie88 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 10 pucharów, 7 monet, 10 mieczy suma cesarzowa Karty mówią, że jest dobrze tak, jak jest... Powinnaś przeczekać, wykazać się cierpliwością...chociaż to nie będzie dla Ciebie łatwe... Ta Cesarzowa może też mówić o tym, że masz czuć się jak kobieta, która zna swoją wartość i o którą powinno się zabiegać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Nie miałam siły Ci na sms odpisac, ale moja pierwsza myśl, była taka jak Dziewczyn : nic nie rób, zajmij się sobą, swoją urodą,kąpielami w wannie pełnej płatków róż,malowaniem paznokci na różne kolory, kupowaniem ciuchów i przede wszystkim wzbogacaniem wnętrza poprzez zgłębianie literatury:))) Cytuj
Caliel Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 A ja mysle, ze niestety wszystko sie kopsnie bo bedziesz czekac i czekac, a tu sie okaze ze moze nie byc na co:) w kazdym badz razie to bedzie swoiste byc albo nie być, bo 10 mieczy to karta dzialajaca jak smierc, albo zmieni albo dobija. W podsumach masz Diabla i Kaplana, czyli moze byc taka walka wewnetrzna i to dosc silna, uwazaj by nie ulec podszeptom, trzymaj sie swoich wartosci i czekaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi