london63 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Jak narazie nie mam planów na sylwka Jak spędze sylwka? 3 den kaplanka swiat / rycerz bulaw no wygląda to jakby ktoś miał przyjechać do mnie Rozmawialam z koleznaką, która chce robic razem sylwestra, a mieszka w innym miescie, ale z nia to zabardzo nie chce się bawic robi jazdy o byle co ale jest tez druga opcja, jest taki facet który nie daje mi spokoju i on tez moglby przyjechac choć ja jakoś nie widze nas razem na sylwestra... co myslicie o tych kartach?? Z jednej strony wyglada to tez na jakis uklad.. Cytuj
london63 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 Moze ktos jednak ma pomysl na interprete? Cytuj
Gość sheina Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 no mnie się wydaje,ze z jakas kobieta na wyjezdzie ... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 moze byc impreza albo na rynku na swiezym poweitrzu w miescie albo jakis klub/dyskoteka..cos w ten desen:) Cytuj
iridos Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 wróżyć będziesz i w necie siedzieć:icon_smile2: a zawodowo możliwe żebyś musiała pracować? Cytuj
london63 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Raczej nie, jestem w ostatniej klasie technikum Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 i jak został spędzony sylwester? Cytuj
london63 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 Do ostatniej chwili mialam nadzieje, ze pewien pan przyjedzie lecz nie przyjechal (mial na rano do pracy isc na 12h) i troche mi odbilo pod wplywem %, Ĺźe zaczeĹam ryczeÄ co u mnie nie jest normalne.. ogĂłlnie byĹam z kolezanka u jej znajomych - troche stypa byĹa, potem napisaĹ kolega. Spotkalismy siÄ na rynku i poszliĹmy do niego tam juĹź byĹo ok Ten swiat to tutaj pokazaĹ ograniczenie odlegloscia.. tak mi siÄ wydaje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi