Skocz do zawartości

Moje czakry też:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ostatnio z przyczyn zdrowotnych odnowiłam kontakt z moją bioenergoterapeutką, która wiele razy mi pomogła.. Sprawdzę sobie pracę czakr po 3 zabiegach u niej (jeszcze trochę mnie czeka...)

Czakra podstawy 6 buław - chyba za mocno naenergetyzowana, za dużo dzisiaj chodizłam ...

Czakra sakralna Koło - zmienna, raz tak raz siak, dołozyłam Kapłana - chyba idzie ku dobremu, aczkolwiek robię się za bardzo powściągliwa

Czakra splotu słonecznego 10 monet - silna, ale trochę leniwa, być może tu wyszło moje siedzenie w domu

Czakra serca Król Kielichów - ładna, jestem serdeczna dla innych (choć czuję się jakbym miała 3 mieczy,nie wiem skąd ta karta....)

Czakra gardła Kapłanka - jestem tajemnicza

Czakra 3 oka 9 kielichów - chyba ok

Czakra korony Rycerz Kielichów - chyba ładne połączenie, intuicyjne

Ogólnie chyba te czakry są nie najgorsze, pokazują ,ze wzrosła moja pewnośc siebie:)

Napisano (edytowane)

Czakra podstawy 6 buław - Jak za mocno naenergetyzowana? :) Jest w super stanie.

Czakra sakralna Koło - zmienna, raz tak raz siak, dołozyłam Kapłana - Z kołem zawsze mam problem. Myślę, że może chodzić o pewne osłabienie, lub odwrotnie silne naenergetyzowanie. Energia tzn. typowy dla tej czakry kolor pomarańczowy, przechodzi w uwznioślony róż. Bardzo dobrze.

Czakra splotu słonecznego 10 monet - Słaba.

Czakra serca Król Kielichów -Wspaniały stan. Prawie wręcz idealny.

Czakra gardła Kapłanka - Stan dobry, może trochę zbyt pasywny, trochę za mało aktywności na zewnątrz. Jeśli chodzi o "słuchanie głosu swego wnętrza", nie masz z tym najmniejszych problemów.

Czakra 3 oka 9 kielichów - Ta karta dużo mi nie mówi. Myślę, że znowu uczucia przesłaniają oczy.

Czakra korony Rycerz Kielichów - Serce, emocje, uczucia dominują nad rozumem. Słuchasz tego co mówi góra, ale czy postępujesz zgodnie z tym? Tu chyba raczej decydują o tym pragnienia.

Tak jak widać, siłą czakra serca dominuje nad wyższymi czakrami. Czakra podstawy jest najsilniejsza, co daje dobrą podstawę życiową.

Dobrze by zrównoważyć serce z trzecim okiem i koroną. Czakra splotu słonecznego wymaga wzmocnienia.

P.S. Myślę, że splot słoneczny niekoniecznie zawsze jest od pewności siebie, raczej tą cechę widziała bym w czakrze korzenia. Splot słoneczny w dużej mierze odpowiada za nerwy. Dlatego gdy jesteśmy zestresowani, to nie możemy nic zjeść, nic nam nie przechodzi przez gardło, no i dostajemy wrzodów żołądka. Nerwy ze stali, optymizm, pogoda ducha to efekt silnego splotu słonecznego.

Edytowane przez kirsty16
  • Lubię to! 1
Napisano

sakralna i gardła a szczegolnie gardło moze byc podłaczenie