Gość sheina Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Jak domonik zareaguje na książkę, którą otrzyma w prezencie pod choinke? królowa kielichów, król buław, pustelnik hahahahah nic nie czaję z tego, moze się zaczyta No i teraz dwóch panów: mam problem z kuzynem, co mu kupić i mężem kuzynki ... i tak co by się mu podobało Pan A; umiarkowanie, dwójka pucharów, rycerz denarów coś praktycznego, słuzącego miłym spotkaniu..() moze się pokazło bo chciałam kupic zestaw do wina.. :> ale zobaczymy,.. a pan b? pustelnik, 8 mieczy, 5 kielichów o matko ta 5 mi się zalko kojarzy ale on wina nie lubi wiec pytanie co kurcze hmm coś co wymaga skupienia może...ksiązki to mu nie kupie.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Jak domonik zareaguje na książkę, którą otrzyma w prezencie pod choinke? królowa kielichów, król buław, pustelnik hahahahah nic nie czaję z tego, moze się zaczyta - tu bym sie zgodziła- ucieszy sie, podnieci jak dziecko i zniknie miedzy kartkami No i teraz dwóch panów: mam problem z kuzynem, co mu kupić i mężem kuzynki ... i tak co by się mu podobało Pan A; umiarkowanie, dwójka pucharów, rycerz denarów coś praktycznego, słuzącego miłym spotkaniu..() moze się pokazło bo chciałam kupic zestaw do wina.. :> ale zobaczymy,..- tu tez bylabym w stanie sie zgodzic- bynajmniej zadne fiku-miku a pan b? pustelnik, 8 mieczy, 5 kielichów to musi byc cos tylko dla niego........ale co to juz ciezko powiedziec .......... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi