Skocz do zawartości

jakie intencje pana dyrektora i jaką strategie

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Rozklad na wszelkie sytuacje, w ktroych nie wiadomo dokladnie, jakie

sa intencje

drugiej strony i jaka strategie postepowania wobec tego nalezy

przyjac. Krotki i

bardzo tresciwy. Sprawdza sie i w milosci, i w biznesie - po prostu

wszedzie

4-----6

1--3--2

5-----7

1. Druga osoba w tej znajomości rycerz monet

Jest zajęty w większości pracą , zajęciemi z tym związnymi .ale można na nim polegać nie doczepia się szczegółów .Stara się mnie traktowac jak innych .W stosunku do mnie działa ostrożnie , wyczuwa mnie .Dużo analizuje .

2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Chcę dominować i odrazu złoszczę się jak coś jest nie po mojej myśli . W pracy utrzymuję lużne relacje z znajomoym z pracy ( dyrektor ), daje jemu odczuć , że nie pozwolę sobą kierować, najchętniej to chętnie bym sobie pana dyrektora pod bucika wzieła.Cesarzowa kobieta pewna swoich wdzięków zadowolona jestem z siebie :) i zdarza mi się flirtowac z dyrektorem w pracy .

3. Co jest miedzy Wami 2 monety Relacja układała się ale od paru dni wacha się między nami.

4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy jest miło nastawiony , komplementuje mnie . Stara sie być uprzejmy , chociaż widoczny jest flirt z jego strony .

5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy interesuje jego , chce więcej informacji o mnie pozyskać , zadaje pytanie szuka odpowiedzi.Tak w środeczku to go mogę nawet denerwować bo miecze to jednaj jakiś aspekt negatywny .

6. Co robic Pustelnik (Gwiazda) Pokazywać chłód emocjonalny , nie spoufalać się teraz bliżej z panem dyrektorem, ale nie odchodzić na bok bo gwiazda jednak błyszczy niech patrzy na mnie ale niech czuje dystans z mojej strony .

7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) Nie flirtować być konkretniejsza w relacji z nim , ale zupełnie też nie palić mostów za sobą . Nie pokazywac przed nim , że mnie w jakiś sposób uraził lub że jestem zainteresowana jego osobą .

Napisano (edytowane)

Aktywny zawodowo.

2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Chcesz być jego kobietą? :) Cesarzowa nie dominuje, raczej kokietuje, uwodzi. Masz na niego chrapkę. Starasz się mu podobać.

3. Co jest miedzy Wami 2 monety-Współpraca, dużo kontaktu.

4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy-Uprzejmość, chęć kontaktu, zbliżenia, ale patrząc na intencje, nie czuje miłości.

5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy -Jest ciekawy Twojej osoby. Na razie bacznie obserwuje.

6. Co robic Pustelnik (Gwiazda)-Skąd gwiazda? Czekać...

7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) Nie uwodzić!? :D Wtf? Trochę dziwne te karty. :)

Karty pokazuję, że trzeba czasu. Jak widać na razie Ty tu jesteś aktywna. Teraz musisz poczekać na jego ruch.

Sama sobie to świetnie zinterpretowałaś. Nie wiem po co pytasz. :)

Edytowane przez kirsty16
Napisano

1. Druga osoba w tej znajomości rycerz monet - Pan działa powoli, musi wszystko najpierw przemyśleć, by być pewnym kolejnego kroku... Nawet jeśli się mu podobasz, to...i tak będzie trochę do tyłu z działaniem ;) Ale moższe na pana liczyć, jest Twoim przyjacielem...

2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Pewna siebie kobieta, znająca swoją wartość...dumna, wiedząca, czego oczekuje od mężczyzny...

3. Co jest miedzy Wami 2 monety - Podchodzicie do tej relacji na luzie, nie potraficie się opowiedzieć za jej kierunkiem... Jest jak jest i jest ok... Raz się dogadamy, raz nie...czas pokaże, co z tego wyniknie...

4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy - Pan okauzje zainteresowanie, dąży do kontaktu, rozmów, spotkań...

5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy - Mnie też niedawno ta karta wyszła na sercu u pewnego pana... I była dla mnie zagadką ;) Ale wydaje mi się, że jakby pan troszkę podejrzliwie odbierał Twoją postawę, chciałby wiedzieć, na czym stoi...jest w związku z tym nastawiony bojowo, by wyjaśnić to i owo (zaczynam rymować :D)

6. Co robic Pustelnik (Gwiazda) - Przemyśleć, dokąd chcesz, aby ta relacja zmierzała...bo, jak pokazała 2 Denarów, na razie zmierza do nikąd... Gwiazda wksazuje na przyjacielskie nastawienie do pana.

7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) - Też tak to widzę - nie flirtować, nie dawać panu złudnych nadziei... I tutaj też ładnie uzupełnia tę kartę Gwiazda - okazywać sympatię, ale bez podtekstów, być miłą, życzliwie nastawioną, ale jednocześnie pokazywać szczere intencje...

Gość Lukrusia
Napisano

Dziewczyny czyli z dystansem teraz do szefa ,bez okazywania sympati większej aby nie myślał , że jestem na niego napalona jak kot na myszę .

Gość Iwka78
Napisano

mężczyzna skupiony jest na pracy

2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Cesarzowa to też osoba pewna siebie, taka przebojowa i pokazująca innym, gdzie jest ich miejsce... chyba, że czymś zarządzasz? bo to też kojarzy mi się z osobą zarządzającą

3. Co jest miedzy Wami 2 monety - bywa różnie, kwadratowo i podłużnie:-)

4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy tak, jest bardzo miły

5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy - tak naprawdę, to cię obserwuję i się Ciebie boi... ma duży dystans i jest bardzo nieufny w kontaktach...

6. Co robic Pustelnik (Gwiazda) -pustelnik to skupienie na sobie, a nie na innych...

7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) - nie okazywać jemu emocji...

Napisano

moim zdaniem powinnaś zachowywać sie w stosunku do Pana bardziej służbowo, może nie w dosłownym tego słowa znaczeniu ale chodzi mi o takie normalne relacje, normalne - miło, ale na temat, bez kokieterii z Twojej strony, bo może zaczęło go to draznić w tym paziu. Pan jest miły na zewnatrz ale poza tym wychodzi do ciebie w Rycerzu den a to raczej typowo "pracowa" postawa. i w tym Pustelniku to raczej nie powinnas sie uzewnętrzniać, mowic o sobie, zdradzać swoich planów itp

tak to widzę

• 1 miesiąc temu...