Gość Lukrusia Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Rozklad na wszelkie sytuacje, w ktroych nie wiadomo dokladnie, jakie sa intencje drugiej strony i jaka strategie postepowania wobec tego nalezy przyjac. Krotki i bardzo tresciwy. Sprawdza sie i w milosci, i w biznesie - po prostu wszedzie 4-----6 1--3--2 5-----7 1. Druga osoba w tej znajomości rycerz monet Jest zajęty w większości pracą , zajęciemi z tym związnymi .ale można na nim polegać nie doczepia się szczegółów .Stara się mnie traktowac jak innych .W stosunku do mnie działa ostrożnie , wyczuwa mnie .Dużo analizuje . 2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Chcę dominować i odrazu złoszczę się jak coś jest nie po mojej myśli . W pracy utrzymuję lużne relacje z znajomoym z pracy ( dyrektor ), daje jemu odczuć , że nie pozwolę sobą kierować, najchętniej to chętnie bym sobie pana dyrektora pod bucika wzieła.Cesarzowa kobieta pewna swoich wdzięków zadowolona jestem z siebie i zdarza mi się flirtowac z dyrektorem w pracy . 3. Co jest miedzy Wami 2 monety Relacja układała się ale od paru dni wacha się między nami. 4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy jest miło nastawiony , komplementuje mnie . Stara sie być uprzejmy , chociaż widoczny jest flirt z jego strony . 5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy interesuje jego , chce więcej informacji o mnie pozyskać , zadaje pytanie szuka odpowiedzi.Tak w środeczku to go mogę nawet denerwować bo miecze to jednaj jakiś aspekt negatywny . 6. Co robic Pustelnik (Gwiazda) Pokazywać chłód emocjonalny , nie spoufalać się teraz bliżej z panem dyrektorem, ale nie odchodzić na bok bo gwiazda jednak błyszczy niech patrzy na mnie ale niech czuje dystans z mojej strony . 7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) Nie flirtować być konkretniejsza w relacji z nim , ale zupełnie też nie palić mostów za sobą . Nie pokazywac przed nim , że mnie w jakiś sposób uraził lub że jestem zainteresowana jego osobą . Cytuj
kirsty16 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Druga osoba w tej znajomości rycerz monet Aktywny zawodowo. 2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Chcesz być jego kobietą? Cesarzowa nie dominuje, raczej kokietuje, uwodzi. Masz na niego chrapkę. Starasz się mu podobać. 3. Co jest miedzy Wami 2 monety-Współpraca, dużo kontaktu. 4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy-Uprzejmość, chęć kontaktu, zbliżenia, ale patrząc na intencje, nie czuje miłości. 5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy -Jest ciekawy Twojej osoby. Na razie bacznie obserwuje. 6. Co robic Pustelnik (Gwiazda)-Skąd gwiazda? Czekać... 7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) Nie uwodzić!? Wtf? Trochę dziwne te karty. Karty pokazuję, że trzeba czasu. Jak widać na razie Ty tu jesteś aktywna. Teraz musisz poczekać na jego ruch. Sama sobie to świetnie zinterpretowałaś. Nie wiem po co pytasz. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez kirsty16 Cytuj
maddie88 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 1. Druga osoba w tej znajomości rycerz monet - Pan działa powoli, musi wszystko najpierw przemyśleć, by być pewnym kolejnego kroku... Nawet jeśli się mu podobasz, to...i tak będzie trochę do tyłu z działaniem Ale moższe na pana liczyć, jest Twoim przyjacielem... 2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Pewna siebie kobieta, znająca swoją wartość...dumna, wiedząca, czego oczekuje od mężczyzny... 3. Co jest miedzy Wami 2 monety - Podchodzicie do tej relacji na luzie, nie potraficie się opowiedzieć za jej kierunkiem... Jest jak jest i jest ok... Raz się dogadamy, raz nie...czas pokaże, co z tego wyniknie... 4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy - Pan okauzje zainteresowanie, dąży do kontaktu, rozmów, spotkań... 5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy - Mnie też niedawno ta karta wyszła na sercu u pewnego pana... I była dla mnie zagadką Ale wydaje mi się, że jakby pan troszkę podejrzliwie odbierał Twoją postawę, chciałby wiedzieć, na czym stoi...jest w związku z tym nastawiony bojowo, by wyjaśnić to i owo (zaczynam rymować ) 6. Co robic Pustelnik (Gwiazda) - Przemyśleć, dokąd chcesz, aby ta relacja zmierzała...bo, jak pokazała 2 Denarów, na razie zmierza do nikąd... Gwiazda wksazuje na przyjacielskie nastawienie do pana. 7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) - Też tak to widzę - nie flirtować, nie dawać panu złudnych nadziei... I tutaj też ładnie uzupełnia tę kartę Gwiazda - okazywać sympatię, ale bez podtekstów, być miłą, życzliwie nastawioną, ale jednocześnie pokazywać szczere intencje... Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Dziewczyny czyli z dystansem teraz do szefa ,bez okazywania sympati większej aby nie myślał , że jestem na niego napalona jak kot na myszę . Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 1. Druga osoba w tej znajomości rycerz monet mężczyzna skupiony jest na pracy 2. Ty w tej znajomości Cesarzowa : Cesarzowa to też osoba pewna siebie, taka przebojowa i pokazująca innym, gdzie jest ich miejsce... chyba, że czymś zarządzasz? bo to też kojarzy mi się z osobą zarządzającą 3. Co jest miedzy Wami 2 monety - bywa różnie, kwadratowo i podłużnie:-) 4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 2 kielichy tak, jest bardzo miły 5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie paż mieczy - tak naprawdę, to cię obserwuję i się Ciebie boi... ma duży dystans i jest bardzo nieufny w kontaktach... 6. Co robic Pustelnik (Gwiazda) -pustelnik to skupienie na sobie, a nie na innych... 7. Czego nie robic Rycerz kielichów ( Wieża) - nie okazywać jemu emocji... Cytuj
bridaa Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 moim zdaniem powinnaś zachowywać sie w stosunku do Pana bardziej służbowo, może nie w dosłownym tego słowa znaczeniu ale chodzi mi o takie normalne relacje, normalne - miło, ale na temat, bez kokieterii z Twojej strony, bo może zaczęło go to draznić w tym paziu. Pan jest miły na zewnatrz ale poza tym wychodzi do ciebie w Rycerzu den a to raczej typowo "pracowa" postawa. i w tym Pustelniku to raczej nie powinnas sie uzewnętrzniać, mowic o sobie, zdradzać swoich planów itp tak to widzę Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jakie Pan dyrektor miał intencje? Wiesz juz ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi