Skocz do zawartości

Czy będziemy kiedyś przyjaciółmi?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chodzi o pana, między nami narobiło się dużo nieporozumień...i teraz nie mamy kontaktu. Nigdy nie byliśmy w związku, ale pan robił podchody ;)

1. O to chodzi: 2 Mieczy

2. To dochodzi do tego: 8 Kielichów

3. To będzie rozpoznane: Siła (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 3 Buław

4. To będzie wyczuwane: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: As Pucharów, 7 Denarów => Sąd

5. To odchodzi: Królowa Buław

6. To przychodzi: 2 Kielichów (odpowiedź), Król Mieczy, 6 Buław, 10 Denarów

7. Tak widzę to ja: 7 Buław

8. Otoczenie: Rycerz Buław

9. Moje nadzieje/ obawy: 4 Kielichów

10. Do tego to prowadzi: Pustelnik (odpowiedź), tło: As Denarów, 9 Buław, Głupiec, Rycerz Mieczy, Król Pucharów = > Rydwan

Źle to nie wygląda, ale dobrze też nie... Ta relacja utkwiła w martwym punkcie i oboje czujemy, że trzeba pogodzić się z obecnym stanem rzeczy. Mimo to wygląda na to, że los da nam jeszcze jedną szansę na wyjaśnienia. Karty podkreśliły moją inicjatywę, dużo zależy teraz ode mnie - widać, że podejmuję krok ku przezwyciężeniu obcenego stanu rzeczy... I jest odnowienie kontaktu, ale... No właśnie, widać porozumienie, miłe rozmowy i w tym sensie stabilizację, będziemy do siebie nastawieni przyjacielsko, mimo to w dłuższej perspektywie czasu ma miejsce ograniczego kontaktu... Pan się odetnie, bo dla niego rozpocznie się nowy etap w życiu, możliwe, że związany z pojawieniem się dziecka. Ja jestem, jak na razie, zdeterminowana, by wyjaśnić "przeszłość", obawiam się jednak, że się zawiodę, że ta relacja to już nie będzie to samo... Otoczenie sprzyja odnowieniu kontaktu :)

Jak myślicie? :mysli:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

• Maestro
Napisano

1. O to chodzi: 2 Mieczy jakieś blokady

2. To dochodzi do tego: 8 Kielichów szarpane emocje, rozstania i powroty

3. To będzie rozpoznane: Siła (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 3 Buław ciagnie Was do siebie, będziecie budować znajomość

4. To będzie wyczuwane: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: As Pucharów, 7 Denarów => Sąd wyciszy się, odnajdziecie równowagę w kontaktach, porozumiecie się

5. To odchodzi: Królowa Buław - nie wiem, czy to o Twoje działania nie chodzi

6. To przychodzi: 2 Kielichów (odpowiedź), Król Mieczy, 6 Buław, 10 Denarów - spotkanie, na którym się dogadacie

7. Tak widzę to ja: 7 Buław - masz wrażenie, że tylko Tobie niekiedy zalezy, szarpią Tobą emocje

8. Otoczenie: Rycerz Buław - chyba to on

9. Moje nadzieje/ obawy: 4 Kielichów masz nadzieję, że będzie miło

10. Do tego to prowadzi: Pustelnik (odpowiedź), tło: As Denarów, 9 Buław, Głupiec, Rycerz Mieczy, Król Pucharów = > Rydwan

będzie jaiieś oddalenie,może to czas na przemyślenie? W tle widać sznasę, ale taką z dystansem, żeby nie pokazać wszystkiego,ktoś tu podejmie ryzyko, będa spontaniczne kontakty, w najmniej oczekiwanych momentach (Głupiec mi to ZAWSZE pokazuje) i jego wsparcie

Napisano
1. O to chodzi: 2 Mieczy jakieś blokady

2. To dochodzi do tego: 8 Kielichów szarpane emocje, rozstania i powroty

3. To będzie rozpoznane: Siła (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 3 Buław ciagnie Was do siebie, będziecie budować znajomość

4. To będzie wyczuwane: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: As Pucharów, 7 Denarów => Sąd wyciszy się, odnajdziecie równowagę w kontaktach, porozumiecie się

5. To odchodzi: Królowa Buław - nie wiem, czy to o Twoje działania nie chodzi

6. To przychodzi: 2 Kielichów (odpowiedź), Król Mieczy, 6 Buław, 10 Denarów - spotkanie, na którym się dogadacie

7. Tak widzę to ja: 7 Buław - masz wrażenie, że tylko Tobie niekiedy zalezy, szarpią Tobą emocje

8. Otoczenie: Rycerz Buław - chyba to on

9. Moje nadzieje/ obawy: 4 Kielichów masz nadzieję, że będzie miło

będzie jaiieś oddalenie,może to czas na przemyślenie? W tle widać sznasę, ale taką z dystansem, żeby nie pokazać wszystkiego,ktoś tu podejmie ryzyko, będa spontaniczne kontakty, w najmniej oczekiwanych momentach (Głupiec mi to ZAWSZE pokazuje) i jego wsparcie

Zaskoczyłaś mnie z tą kontynuuacją :) Tzn. mieszkamy w trochę odległych mistach, więc choćby dlatego kontakt będzie ograniczony... Hm, ciekawe, jak to będzie :) Dziękuję, Inez :uscisk::buziak:

Napisano

1. O to chodzi: 2 Mieczy - że nie ma kontaktu takiego jak byś chciała

2. To dochodzi do tego: 8 Kielichów - że odddalacie się od siebie

3. To będzie rozpoznane: Siła (odpowiedź), tło: 3 Denarów, 3 Buław

próba walki żeby zatrzymać to co było i żeby nie odeszło to co jest ale to już odchodzi zdajesz sobie z tego sprawę , to dzieje sie już bez Twojego działania

4. To będzie wyczuwane: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: As Pucharów, 7 Denarów => Sąd

dojdzie do stagnacji osiągniecie jakiś poziom porozumienia ktoś bedzie miał nadzieję że za jakiś czas uczucia odżyją

5. To odchodzi: Królowa Buław - przestaniesz zabiegać

6. To przychodzi: 2 Kielichów (odpowiedź), Król Mieczy, 6 Buław, 10 Denarów

Pan zdystansowany, pewny siebie, wiedzący co chce nie da siebie więcej niż dał do tej pory

7. Tak widzę to ja: 7 Buław - że zawalczysz i da się uratować

8. Otoczenie: Rycerz Buław - zachęca do działania na oslep

9. Moje nadzieje/ obawy: 4 Kielichów - cała sytuacja moze się znudzić i za jakiś czas odechce Ci się

prowadzi do oddalenia każde z Was pójdzie swoją drogą , za jakiś czas mogą być próby kontaktu spontaniczne, niezobowiazujące rozmowy, sms, maile, romansowe ale nic generalnie nie wnoszące takie zrywy ... Pan do końca sam nie będzie wiedział czego chce

• Lubię to! 1
Napisano

Czyli kontakt najprawdopodobniej będzie podtrzymany mniej więcej...i atmosfera oczyszczona :) Ufff...to dobrze. Dziękuję, anais :buziak: