Skocz do zawartości

za jaką osobę mnie postrzega 10 kielichów.Słońce 5 Kijów

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

za jaką osobę mnie postrzega 10 kielichów.Słońce 5 Kijów pan dyrektor?

Dyrektor patrzy pozytywnie na mnie widzi ciepłą osobę , pozytywnie nastawioną do niego , otwartą na kontakt z nim. Słońce 10 kielichów moje chęci na romans?

Mam charakterek i nie tak łatwo mnie ''rozgryżć '' ale mam w sobie jeszcze dużo z dziecka ,mimo to potrafię wzburzyć emocje w nim.

Tak ogolnie to dobrze mnie postrzega jako fajną osobkę , przyjażną , pomocną i z nieco dominującą postawą .

:)

Napisano

10 kielichów.Słońce 5 Kijów pan dyrektor

Uważa, że świetnie pracujesz w zespole, masz bardzo dobre stosunki z innymi... Wnosisz do tego poztywną energię do pracy grupowej, zarażasz optymizmem, potrafisz zmotywować innych do pracy... Dajesz dobry wzór, bo także się nie poddajesz, umiesz walczyć o swoje i dopinasz swego :) Wierzysz w to, co robisz...może dzięki temu także inspirujesz innych? :)

• Maestro
Napisano

Jesteś serdeczna, ciepła i zyczliwa, ludzie się dobrze czuja w Twojej obecności,jesteś też waleczna, jak Ci zalezy to umiesz walczyć o swoje:)

Gość Amfora
Napisano

Postrzega Cie jako osobę ciepłą, twardo stąpająca po ziemi- nie idealizujesz całego świata, chętnie współpracującą dla wspólnego dobra, ale i zauważa, że potrafić brać sprawy w swoje ręce. Pewna siebie, potrafisz się zaangażować.

Napisano

10 kielichów Słońce 5 buław=Głupiec

-----Gwiazda--Kapłanka--Kapłan

-----------Słońce------Rydwan

------------------Cesarz

Nawet w podsumie wyszło tak jak opisałaś. ;) Masz w sobie jin i jang. Z jednej strony zabawna i kochana, z drugiej odważna i zdecydowana. Pracowita, pełna optymizmu. Jesteś jak Słońce rozrzucające swoje promienie. Pełna zapału i energii do działania. W gwieździe i kapłance może i chodzić o ten romans, bo postrzega Cię jako kobietę bardzo ładną, no ale w Głupcu trochę dziecinną. Jego stosunek do Ciebie jest bardzo pozytywny.

Wnioskując po kartach, wyglądasz młodziej niż na swój wiek.