Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Za jaką osobę on mnie uważą? Moc 9 monet Głupiec silna,szalona, niezależna, ale chyba nieprzewidywalna Jak ważna jestem dla niego? Rycerz Kielichów Królowa Mieczy Giermek Kielichów 4 kielichów stara się,a ja taka cięta...dlatego on ma chyba teraz jakieś fochy, bo nie wie jak do mnie trafić... Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Moc 9 monet Głupiec Lużna z ciebie kobieta, pan widzi twoją fizycznośc bardzo sięjemu podobasz , ale też stwarasz wrażenie singielki . Jak ważna jestem dla niego? Rycerz Kielichów Królowa Mieczy Giermek Kielichów 4 kielichów Jesteś niedostępna dla niego obok twojej karty kielichy rycerz i paż uczucia z jego strony są, ciepło cię postrzega , w emocjonalny sposób masz na niego wpływ. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Moc 9 monet Głupiec Lużna z ciebie kobieta, pan widzi twoją fizycznośc bardzo sięjemu podobasz , ale też stwarasz wrażenie singielki . Jak ważna jestem dla niego? Rycerz Kielichów Królowa Mieczy Giermek Kielichów 4 kielichów Jesteś niedostępna dla niego obok twojej karty kielichy rycerz i paż uczucia z jego strony są, ciepło cię postrzega , w emocjonalny sposób masz na niego wpływ. Ja często jako Królowa Mieczy wychodzę lub Królowa Monet, być moze ze względu na to, że urodziłam się na przełomie dwóch znaków Koziorożca (Materia) i Wodnika (Powietrze). Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 1. Czuje, ze umiesz go okiełznac. Bije od Ciebie taka niewidzialna, niefizyczna siła i to go własnie pociąga. Jestes dla niego inteligentną dziewczną bogatą w wartosci zyciowe, ale i troszkę szaloną . 2. Pan próbuje Cię do siebie przekonać, tak mi się kojarzy otoczona Królowa mieczy Pan probuje, probuje... hmm w podsumie 4 puchary,wyglada na to, jakby miala Ci minac jakas okazja. Moze wlasnie za bardzo sie opierasz na Pana? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 1. Czuje, ze umiesz go okiełznac. Bije od Ciebie taka niewidzialna, niefizyczna siła i to go własnie pociąga. Jestes dla niego inteligentną dziewczną bogatą w wartosci zyciowe, ale i troszkę szaloną . 2. Pan próbuje Cię do siebie przekonać, tak mi się kojarzy otoczona Królowa mieczy Pan probuje, probuje... hmm w podsumie 4 puchary,wyglada na to, jakby miala Ci minac jakas okazja. Moze wlasnie za bardzo sie opierasz na Pana? Pan chce spotkań sam na sam w jednym celu, ja może się nie tyle opieram, co próbuję nakłonić go do swoich warunków, tzn. iśc tez np.na kawę, on się od tego wymiguje... Sama nie wiem co mam z tym zrobić....Chciałabym z nim szczerze porozmawiać, ale on robi uniki... Cytuj
Gość Mana Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Za jaką osobę on mnie uważą? Moc 9 monet Głupiec silną, ale nie wyniosłą. Może trochę zakręconą ale pozytywnie, która patrzy na świat w specyficzny sposób. Jak ważna jestem dla niego? Rycerz Kielichów Królowa Mieczy Giermek Kielichów 4 kielichów ma uczucia względem Ciebie, ale jednocześnie jakby Was coś dzieliło Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Do góry:))))))))))))))))))0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi