Skocz do zawartości

Za jaką osbę mnie on uważa?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Za jaką osobę on mnie uważą?

Moc 9 monet Głupiec

silna,szalona, niezależna, ale chyba nieprzewidywalna

Jak ważna jestem dla niego?

Rycerz Kielichów Królowa Mieczy Giermek Kielichów 4 kielichów

stara się,a ja taka cięta...dlatego on ma chyba teraz jakieś fochy, bo nie wie jak do mnie trafić...

Gość Lukrusia
Napisano

Moc 9 monet Głupiec

Lużna z ciebie kobieta, pan widzi twoją fizycznośc bardzo sięjemu podobasz , ale też stwarasz wrażenie singielki .

Jesteś niedostępna dla niego obok twojej karty kielichy rycerz i paż uczucia z jego strony są, ciepło cię postrzega , w emocjonalny sposób masz na niego wpływ.

• Maestro
Napisano
Moc 9 monet Głupiec

Lużna z ciebie kobieta, pan widzi twoją fizycznośc bardzo sięjemu podobasz , ale też stwarasz wrażenie singielki .

Jesteś niedostępna dla niego obok twojej karty kielichy rycerz i paż uczucia z jego strony są, ciepło cię postrzega , w emocjonalny sposób masz na niego wpływ.

Ja często jako Królowa Mieczy wychodzę lub Królowa Monet, być moze ze względu na to, że urodziłam się na przełomie dwóch znaków Koziorożca (Materia) i Wodnika (Powietrze).

Napisano

1. Czuje, ze umiesz go okiełznac. Bije od Ciebie taka niewidzialna, niefizyczna siła i to go własnie pociąga. Jestes dla niego inteligentną dziewczną bogatą w wartosci zyciowe, ale i troszkę szaloną .

2. Pan próbuje Cię do siebie przekonać, tak mi się kojarzy otoczona Królowa mieczy :D Pan probuje, probuje... hmm w podsumie 4 puchary,wyglada na to, jakby miala Ci minac jakas okazja. Moze wlasnie za bardzo sie opierasz na Pana?

• Maestro
Napisano
1. Czuje, ze umiesz go okiełznac. Bije od Ciebie taka niewidzialna, niefizyczna siła i to go własnie pociąga. Jestes dla niego inteligentną dziewczną bogatą w wartosci zyciowe, ale i troszkę szaloną .

2. Pan próbuje Cię do siebie przekonać, tak mi się kojarzy otoczona Królowa mieczy :D Pan probuje, probuje... hmm w podsumie 4 puchary,wyglada na to, jakby miala Ci minac jakas okazja. Moze wlasnie za bardzo sie opierasz na Pana?

Pan chce spotkań sam na sam w jednym celu, ja może się nie tyle opieram, co próbuję nakłonić go do swoich warunków, tzn. iśc tez np.na kawę, on się od tego wymiguje... Sama nie wiem co mam z tym zrobić....Chciałabym z nim szczerze porozmawiać, ale on robi uniki...

Napisano

Za jaką osobę on mnie uważą?

Moc 9 monet Głupiec

silną, ale nie wyniosłą. Może trochę zakręconą ;) ale pozytywnie, która patrzy na świat w specyficzny sposób.

ma uczucia względem Ciebie, ale jednocześnie jakby Was coś dzieliło :mysli: