Skocz do zawartości

Jak postrzegają mnie klienci sklepu,a jak szefostwo?

Gość Amfora

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amfora
Napisano

Tak z czystej ciekawości :)

Jak postrzegają mnie klienci sklepu?

As buław, Głupiec i 7 Monet

Postrzegają mnie jako osobę energiczną, radosną, optymistkę, może trochę naiwną, cierpliwą ( moze dlatego, ze muszę siedzieć codziennie do 20 w pracy)

Jak postrzega mnie szefostwo?

3 Buław, Umiarkowanie, 7 Monet

Cierpliwą, może aż zbyt cierpliwą, szczerą, której można zaufać, może nawet trochę zaradną, nie zamierzają chyba ze mną zakończyć współpracy, dobrze im sie ze mną pracuje :]

Ogólne postrzeganie mojej osoby chyba jest pozytywne :) Albo podeszłam zbyt optymistycznie :) Co o tym sądzicie?

Napisano

obie grupy mysle, ze beda z Ciebie jeszcze ludzie ;)

energii Ci nie brakuje :)

• Maestro
Napisano

Klienci : młodziutka,cierpliwa,spontaniczna

Szefostwo : cierpliwa, spokojna z perspektywami:)

Gość Amfora
Napisano

Kurcze, aż dziwne, że wszyscy postrzegają mnie jako cierpliwą i spokojną, skoro jestem nerwusem i choleryczką :D

• Maestro
Napisano
Kurcze, aż dziwne, że wszyscy postrzegają mnie jako cierpliwą i spokojną, skoro jestem nerwusem i choleryczką :D

Masz 7 monet w obu rozkładach i Umiar w drugim...Ale powiem Ci, że ja tez choleryczka, a ludzie mówią.że jestem cierpliwa i opanowana:)

• Maestro
Napisano
Ach ta umiejetnosc stwarzania pozorow i samokontroli ;)

A co? Czasem trzeba:lol::lol::lol:

Gość Amfora
Napisano

Tak, Solar to chyba strzał w dziesiątkę! Stwarzanie pozorów! :D

Gość Iwka78
Napisano

Ja bym jeszcze dodała oprócz tego co wszyscy powyżej, że 3 buławy to też umiejętność handlowania...