Gość Amfora Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Tak z czystej ciekawości Jak postrzegają mnie klienci sklepu? As buław, Głupiec i 7 Monet Postrzegają mnie jako osobę energiczną, radosną, optymistkę, może trochę naiwną, cierpliwą ( moze dlatego, ze muszę siedzieć codziennie do 20 w pracy) Jak postrzega mnie szefostwo? 3 Buław, Umiarkowanie, 7 Monet Cierpliwą, może aż zbyt cierpliwą, szczerą, której można zaufać, może nawet trochę zaradną, nie zamierzają chyba ze mną zakończyć współpracy, dobrze im sie ze mną pracuje :] Ogólne postrzeganie mojej osoby chyba jest pozytywne Albo podeszłam zbyt optymistycznie Co o tym sądzicie? Cytuj
alathea Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 obie grupy mysle, ze beda z Ciebie jeszcze ludzie energii Ci nie brakuje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Klienci : młodziutka,cierpliwa,spontaniczna Szefostwo : cierpliwa, spokojna z perspektywami:) Cytuj
Gość Amfora Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Kurcze, aż dziwne, że wszyscy postrzegają mnie jako cierpliwą i spokojną, skoro jestem nerwusem i choleryczką Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Kurcze, aż dziwne, że wszyscy postrzegają mnie jako cierpliwą i spokojną, skoro jestem nerwusem i choleryczką Masz 7 monet w obu rozkładach i Umiar w drugim...Ale powiem Ci, że ja tez choleryczka, a ludzie mówią.że jestem cierpliwa i opanowana:) Cytuj
Caliel Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Ach ta umiejetnosc stwarzania pozorow i samokontroli Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 Ach ta umiejetnosc stwarzania pozorow i samokontroli A co? Czasem trzeba:lol::lol: Cytuj
Gość Amfora Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Tak, Solar to chyba strzał w dziesiątkę! Stwarzanie pozorów! Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Ja bym jeszcze dodała oprócz tego co wszyscy powyżej, że 3 buławy to też umiejętność handlowania... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi