Gość Lukrusia Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 jakie są uczucia i zamiary pana X wobec mnie? 1. Co on o mnie myśli 9monet Intersuje pana ,jestem dla niego tajemnicza ale i może sprawiam wrażenie osoby , która wiele pragnie dla siebie nie licząc się z innymi . Zadbana kobieta podobam sie panu. Co on do mnie czuje6 kijów Widzi , że jestem nim zainteresowana , podoba sie jemu jak ktoś o niego zabiega . Widzi zdobywcę we mnie . 3. Jak ma zamiar postępować:wisielec przygląda się mojej osobie ,dużo analizuje ,przemyśla . Narazie nie myśli aby działać konkretniej . 4.Jaki jest jego cel odnośnie mnie:as kijów pojawiła się iskra do działania , impuls ale wisielec go wstrzymuje pan boi się zrobić krok aby nie potem nie odczuwać skutku . 5.Co dobrego mogą przynieść te relacje dla mnie król monet 6. Co złego mogą przynieść te relacje dla mnie królowa kijów Pan w jakiś sposób pomoże mi poczuć bezpieczneiszą pozycję w firmie , da wsparcie , będę mogła na niego liczyć . Królowa kijów za dużo będzie działała w stosunku do pana , moja inicjatywa w 100 % jego zerowa. 7. Co zrobić, żeby uniknąć przykrości sprawiedliwosć Nie okazywac uczuć ,nie działać pod wpływem emocji bo to złydoradca dla mnie .Być otwarta na znajomość ,ale analizować każdy swój krok . 8co przyniesie mi ta znajomość król kielichów otworzę się na uczucie , pomoc otrzymam od pana w jakimś geście . 9 co jest możliwe miedzy nami. zakochani stanę nad decyzją podjęcia co dalej czy warto się angażować czy zostawić tak jak jest Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 jakie są uczucia i zamiary pana X wobec mnie? 1. Co on o mnie myśli -9monet - myśli, że może na Tobie polegać, nie wiem, czy lubisz naturę i zwierzęta, ale mi ta karta często pokazuje ludzi związanych w jakiś sposób z naturą, więc może to mu się podoba w Tobie... Co on do mnie czuje 6 kijów - dla mnie to taka karta zdobyczy trochę, która mówi, że musiałby o Ciebie zawalczyć i wie, że by wygrał.... 3. Jak ma zamiar postępować:wisielec -na razie nic... obserwuje, ale wisielec jest pozytywnym wstrzymaniem się od działania, to ja tak odbieram... 4.Jaki jest jego cel odnośnie mnie:as kijów -ma chęci coś z tym zrobić, chciałby, ale chyba nie jest jeszcze gotowy 5.Co dobrego mogą przynieść te relacje dla mnie król monet - może być dobrym przyjacielem, może kimś więcej? 6. Co złego mogą przynieść te relacje dla mnie królowa kijów - skojarzyło mi się to z jakąś fałszywą koleżanką... może jakaś plotka na Wasz temat? nie wiem.... 7. Co zrobić, żeby uniknąć przykrości sprawiedliwosć -być ostrożną w działaniu.... 8 co przyniesie mi ta znajomość król kielichów - może jakiś głębszy związek.... 9 co jest możliwe miedzy nami. zakochani - romans Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Interesujesz bardzo pana. Uwaza Cie za piekna, wartosciowa kobiete. Taka, o ktora warto zawalczyc. I wie, ze gdyby tylko zaczal dzialac, bylabys jego. Jednak na ten moment nie moze nic zrobic. Cos powstrzymuje go od dzialania. To jeszcze nie czas na dzialania z jego strony. Chociaz checi duze sa. Chcialby, aby miedzy Wami doszlo do czegos wiecej. Uwaza, ze sa dobre podstawy ku temu i mogloby byc bardzo milo. Znajomosc z panem moze przyniesc Ci dziki romans. Krol Monetowy wprawdzie nierychliwy, ale jak zadziala to konkretnie. W polaczeniu z 6 Bulawami, gdzie ukazalo sie jego podejscie do Ciebie... ladnie to pokazuje. Pan wie, ze jezeli zadziala, mozesz byc jego i w odpowiednim momencie nie zawaha sie tego wykorzystac. Co zlego? Tu tak jakbys to Ty miala byc zrodlem problemu. Moze bardzo stawiajaca na swoim. Nie wiem. Tak mi sie skojarzylo, bo nastepna karta mowiaca o tym, jak uniknac przykrosci jest VIII Sprawiedliwosc... a to karta uczciwosci przede wszystkim i bycia wobec siebie fair po prostu. Pamietaniu, ze kazdy czyn ma swoje konsekwencje. Znajomosc ta przyniesie Ci uczucia, silne ramie pana, wsparcie i bardzo, bardzo fajna relacje. Miedzy Wami mozliwa jest milosc. Tam, gdzie pojawia sie karta VI Kochankowie, tam mowi sie o milosci niezaleznej od ludzi. To milosc dana od niebios... Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jakie zmiary wobec Ciebie miał? Wiesz już może? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi