Skocz do zawartości

Propozycja pracy

Gość ANEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dostałam propozycję współpracy i zadałam kartom pytanie:jakie korzyści finansowe bedzie przynosić mi ta współpraca?

Król denarów,Świat,Rycerz buław,7 mieczy,Słońce - czyt.chronol.- patrząc na te karty to dosyć dobre,szersze kontakty i jakby mozliwośc wyjazdów.

Proszę spójrzcie!

• Maestro
Napisano

Król denarów,Świat,Rycerz buław,7 mieczy,Słońce

uważam,że możesz sobie dorobić/zarobić,pewnie wyjazdy się szykują, ew. kontakt na odległośc z pracodawcą, w tej 7 mieczy widzę Twoje kombinowanie, żeby wyjsc na swoje - czy to coś z reklamą zwiazane, z marketingiem??

Napisano

uważam,że możesz sobie dorobić/zarobić,pewnie wyjazdy się szykują, ew. kontakt na odległośc z pracodawcą, w tej 7 mieczy widzę Twoje kombinowanie, żeby wyjsc na swoje - czy to coś z reklamą zwiazane, z marketingiem??

Rzeczywiście kontakt byłby na odległość i związane to jest z marketingiem.

Napisano

Bank sie ucieszy :P

ale moga byc jakies rozbieznosci,

pomiedzy tym co mowi szef, a tym co bedzie faktycznie.

Jednak prwadopodobnym jest, ze bedziesz czesciej wyjezdzac,

nauczysz sie organizowac i planowac swoja prace,

wykorzystywac informacje, i bedzie Ci sprawiac duzo radosci,

chociaz moze Cie tez ta praca wykonczyc.

• Maestro
Napisano
Rzeczywiście kontakt byłby na odległość i związane to jest z marketingiem.

Miałam takie przeczucie patrząc na 7 mieczy, że to przekonywanie jakby do swojej wizji, czyli reklama/marketing:)

Napisano

w kartach korzyści finansowych nie widać

i albo mówią o charakterze pracy albo o tym ze cie ktoś oszuka

Napisano

Wydaje mi się, że zrezygnujesz z tej propozycji. Króla D widzę jako podmiot - adresat, który chce poszerzyć swoje horyzonty dlatego Tobie proponuje działanie ale Ty w tych 7 mieczach przy Słońcu dokładnie się przyjrzysz lub przejrzysz temu co Ci proponują. Wydaje mi się, że karty radzą: brawura nie wskazana bądź rozważna.

Napisano

ostałam propozycję współpracy i zadałam kartom pytanie:jakie korzyści finansowe bedzie przynosić mi ta współpraca?

Król denarów,Świat,Rycerz buław,7 mieczy,Słońce - czyt.chronol.- patrząc na te karty to dosyć dobre,szersze kontakty i jakby mozliwośc wyjazdów.

Wielkiej kasy tu nie widać raczej bardziej radość czerpana z kontaktów z ludźmi i z wyjazdów

Gość AngeloYasmine
Napisano

samych finansowych to nie do końca widać,choć ten denarowy to też w sumie i szef i zyski finansowe) na dwoje babka wróżyła ale za to widać że będzie Tobie praca sprawiać przyjemność ,mimo że to będzie w znacznej odległości i nie będziesz mogła namacalnie to sprawdzić...............powodzenia

Gość Lukrusia
Napisano

To takie coś nowego dla ciebie będzie świat - osoba z , którą będziesz współpracować to silna postać , otwarta na nowe pomysły , Pieniążki będziesz zarabiać z których będziesz zadowolona , nauczysz się nowych rzeczy .

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Pracy jednak nie przyjęłam bo Pan okazał się niewypłacalny,sprawdziłam to ,były to tzw,"obiecanki" a głupiemu radość.Ja nie taka skoro do szybkich decyzji a i pomoc Wasza była skuteczna.Dziękuje.

Daffne jesteś cudowna,dzięki Tobie wiem gdzie co mam!