agaMAJ Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 7 pucharów Rycerz Pucharów Głupiec hmm albo zgłupieje z radości, albo przegiełam Cytuj
maddie88 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 7 pucharów Rycerz Pucharów Głupiec W sumie to chyba się rozmarzy...i odpisze miło...chyba zaproponuje jakieś spontaniczne spotkanie 1 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 na pewno się rozmarzy, zacznie myśleć, fantazjować. W rycerzu kieli no to wiadomo Jakieś uczucia się w nim silne obudzą. W głupcu widzę nadzieję na coś nowego, spontaniczność, radość, entuzjazm w podsumie masz siłę- doceni twoją inicjatywę i na pewno odpisze czekamy na weryfikację Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 zrobi mu się milo, rozmarzy się i wyskoczy ze spontaniczną propozycją 1 Cytuj
Caliel Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 7 pucharów Rycerz Pucharów Głupiec za duzo pucharow troche... no i ten glupiec.. wrrr.. nie wiadomo w ktora strone sie rzuci w podsumach masz: Sprawiedliwosc + Smierc Suma: 1. Sprawiedliwosc 2. rydwan czyli niezbyt obiecujace karty, jak dla mnie. Podejrzewam ze w najlepszym wypadku pomysli ze cos bralas, albo cos Ci sie pomylilo, bo sms do kogo innego. W najgorszym - poczuje sie zagrozony, i moze zwinac manele. Chyba ze go nagle trafi grom z jasnego nieba, i zapragnie isc z Toba przez zycie od oltarza do grobowej deski Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Grudnia 2012 Maestro Napisano 3 Grudnia 2012 7 pucharów Rycerz Pucharów Głupiec za duzo pucharow troche... no i ten glupiec.. wrrr.. nie wiadomo w ktora strone sie rzuci w podsumach masz: Sprawiedliwosc + Smierc Suma: 1. Sprawiedliwosc 2. rydwan czyli niezbyt obiecujace karty, jak dla mnie. Podejrzewam ze w najlepszym wypadku pomysli ze cos bralas, albo cos Ci sie pomylilo, bo sms do kogo innego. W najgorszym - poczuje sie zagrozony, i moze zwinac manele. Chyba ze go nagle trafi grom z jasnego nieba, i zapragnie isc z Toba przez zycie od oltarza do grobowej deski Ty to masz wizje:lol: Cytuj
Caliel Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Równowaga musi być. za duzo cukru powoduje prUEchnice Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 Równowaga musi być. za duzo cukru powoduje prUEchnice nie ma to jak męskie spojrzenie sprowadzające na ziemie... a ja po prostu zamierzam być dla niego miła.... żebybyło łatwiej, to nie jest sms tylko opis na gg ale on będzie wiedział , że to do niego Cytuj
Caliel Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Cóż, na pewno go to nie zostawi nieczulym Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 Cóż, na pewno go to nie zostawi nieczulym jasne, będzie czule spierdzielał ;( heheh Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 7 pucharów Rycerz Pucharów Głupiec za duzo pucharow troche... no i ten glupiec.. wrrr.. nie wiadomo w ktora strone sie rzuci w podsumach masz: Sprawiedliwosc + Smierc Suma: 1. Sprawiedliwosc 2. rydwan czyli niezbyt obiecujace karty, jak dla mnie. Podejrzewam ze w najlepszym wypadku pomysli ze cos bralas, albo cos Ci sie pomylilo, bo sms do kogo innego. W najgorszym - poczuje sie zagrozony, i moze zwinac manele. Chyba ze go nagle trafi grom z jasnego nieba, i zapragnie isc z Toba przez zycie od oltarza do grobowej deski Solara, uwielbiam twój wszechogarniający optymiz... jak miło, że się nim z nami dzielisz Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 no cóż, przybył, zobaczył i cisza... dlaczego się nie odezwał? 3puchary Kapłanka 5 pucharów pije i oddaje się platonicznej miłości, rozpamiętując to co było.... to ja też idę pić.... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 o nieeee solara!!!! wykrakaleś!!!! Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 niech, zgadne,teraz zobaczy w tym coś pozytywneg,czy jeszcze bardziej mnie pogrąży? Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 tak solar! teraz naprawiaj co żeś zepsuł!!! Cytuj
Caliel Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Nie wiem czy dobije czy pograze: 3puchary Kapłanka 5 pucharów jak dla mnie, to jest w kropce, bo nie umie wybrac, chcialby i gaske i kure, a tak sie nie da. On chyba juz kogos ma na oku, ale do konca Pani pytajaca obojetna mu nie jest, jest smutny. W podsumach: Diabel * Gwiazda Suma: 1. Kolo/mag 2. Sprawka Moze Pani pytajaca go pociaga, ale raczej bardziej to pobozne zyczenia. pan raczej nic nie zrobi niestety, najwyzej zda sie na wlasny los/wlasna reke. Nie ma odwagi ruszyc do przodu, nie wie co zrobic by nie zepsuc relacji, ani tez by ja polepszyc. On przypadkiem nie ma zony? Dziewczyny? Narzeczonej? Etc? Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) zaprzysięga się, że żony już nie ma..... to jest ten sam, który ostatnio się mnie bał ;P toco mi napisałeś pod innym zapytaniem : Moglas dociagnac do mieczowej w sumie... oprocz wspomnien zastanawialo go, jak mogl dopuscic do ochlodzenia kontaktow. ALbo co sknocil, mogl pomyslec ze szkoda ze tak sie potoczylo... ale raczej nie widze by mialo sie cos zmienic. Mieczowa mocno odstrasza adoratorow. Zrsezta chyba jeszcze do niego masz zal, albo jestes na niego zla... a on to wyczul. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2012 Maestro Napisano 4 Grudnia 2012 zaprzysięga się, że żony już nie ma.....to jest ten sam, który ostatnio się mnie bał ;P toco mi napisałeś pod innym zapytaniem : Moglas dociagnac do mieczowej w sumie... oprocz wspomnien zastanawialo go, jak mogl dopuscic do ochlodzenia kontaktow. ALbo co sknocil, mogl pomyslec ze szkoda ze tak sie potoczylo... ale raczej nie widze by mialo sie cos zmienic. Mieczowa mocno odstrasza adoratorow. Zrsezta chyba jeszcze do niego masz zal, albo jestes na niego zla... a on to wyczul. Hmmm,ja w mieczowej wychodze.....Czyżbym była az tak straszna? Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Inez, jak jesteś chociaż w połowie taką cholerą jak ja, to tak )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2012 Maestro Napisano 4 Grudnia 2012 Inez, jak jesteś chociaż w połowie taką cholerą jak ja, to tak )) Ha, ha, ha:) Ja cholerą bywam, paradoksalnie jak jestem wstrętna,to widzę starania faceta, a jak za miła, to totalne olewanie:lol: Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Ha, ha, ha:) Ja cholerą bywam, paradoksalnie jak jestem wstrętna,to widzę starania faceta, a jak za miła, to totalne olewanie:lol: witaj w klubie, ja w facetach mogę przebierać jak w szafie z ubraniami, tylko ta jedna cholera mi umyka ;( a jak na ironie, tylko on się dla mnie liczy. Też ich olewam strasznie , aoni i tak są, a ten.., ehhh...faceci... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Grudnia 2012 Maestro Napisano 4 Grudnia 2012 witaj w klubie, ja w facetach mogę przebierać jak w szafie z ubraniami, tylko ta jedna cholera mi umyka ;( a jak na ironie, tylko on się dla mnie liczy. Też ich olewam strasznie , aoni i tak są, a ten.., ehhh...faceci... Życie.....tak jest zawsze, jak Ci na kimś nie zalezy,to ten skacze koło Ciebie i na odwrót... Cytuj
Caliel Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Hahahahha Takie cholerki z Was kochane, ze szok No nie, czmeu jak facet fajny to taka niedojda :/ no to mysle ze po prostu nie wie jak sie zachowac, szarpie sie troche, jest mu żal. Ale tak ogolnie, to najlepiej miec wy...ane, a bedzie Ci dane ;D Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 7 pucharów Rycerz Pucharów Głupiec hmm albo zgłupieje z radości, albo przegiełam Ucieszy sie bardzo, rozmarzy. Ogarnie go taka dzika radosc wrecz. Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Takze pole dla Ciebie do popisu... doceni to, co zrobilas... i fajnie powinno byc. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Życie.....tak jest zawsze, jak Ci na kimś nie zalezy,to ten skacze koło Ciebie i na odwrót... No dokladnie tak jest... Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 coś jakby zrobił się milszy i bardziej otwarty więc coś jednak pozytywnie go ruszyło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi